Hüseyin Sönmez 6 Mart 2016 Yazar Paylaş 6 Mart 2016 Rehberimden ve göynümden siliyorum seni Evet belki apaçiyim, ama ama hangimiz değiliz ki, sen! evet sen sayın Aydın, sen değil misin kraliyet cipine ışıldak takan, farını komle yaran, sorarım size... 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Oraları şimdi şey etmeyelim, kafam güzeldi kestim, yine olsa yine keserim 3 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Yok bu hoş olmuş, fiesta nın sinyal yeri gibi amerikano park, güzel duruyor da. O aşağıda bağımsızlık ilan etmiş gündüz ledleri var. Lokman abiden adres alayım da, onları kerpeten ile çekeyim Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 (düzenlendi) Güzel olmuş güle güle kullan. Zaten Apaçilerin kökeni Türklere dayanıyo diyolar...[emoji4] 7 Mart 2016 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 resimlewr uçmuşAraba da uçmuştu yeni sahibine. 1 Yorum bağlantısı
Rıfkı Engin 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Hüseyin bey çalışmalarınız çok başarılı , Bende seviyorum araçımla ugraşmayı ama siz çıtayı çok yükseltmişsiniz Size bir konu da danışmak istiyorum ; plastik aksamlara folyo uygularken astar kullandığınızı yazmişsiniz ben de aracımın cam çıtalarına uygulamak isityorum. folyonun daha iyi yapışması için nasıl bi astar kullandınız ve nereden temin edebiliriz bilgi verebilirmisiniz ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Haziran 2017 Yazar Paylaş 17 Haziran 2017 13 saat önce, Rıfkı Engin yazdı: Hüseyin bey çalışmalarınız çok başarılı , Bende seviyorum araçımla ugraşmayı ama siz çıtayı çok yükseltmişsiniz Size bir konu da danışmak istiyorum ; plastik aksamlara folyo uygularken astar kullandığınızı yazmişsiniz ben de aracımın cam çıtalarına uygulamak isityorum. folyonun daha iyi yapışması için nasıl bi astar kullandınız ve nereden temin edebiliriz bilgi verebilirmisiniz ? Piyasada primer diye geçiyor. http://www.nismarket.com/3m-primer-94-1lt-t961-urun208.html Yorum bağlantısı
Rıfkı Engin 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 4 saat önce, Hüseyin Sönmez yazdı: Piyasada primer diye geçiyor. http://www.nismarket.com/3m-primer-94-1lt-t961-urun208.html Çok teşekkürler Hüseyin bey Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Eylül 2017 Yazar Paylaş 7 Eylül 2017 On 8/29/2017 at 14:08, Mert Yeldan yazdı: Satlık mı Satılık, özelden kapora için iban gönderiyorum. İsteyen başkaları da var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts