Sani Gerşon 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Saatin renklerini fark eden oldu mu? Aaa, hepsi yanıyor led'lerin, hayret Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Bu arada kilometremiz yükselmeye başladı. Aramızda72 bin km var abi sana yetişemicem bu arada gerçekten gösterge panelin bir harika olmuş tekrardan eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Aaa, hepsi yanıyor led'lerin, hayret üzerindeki çok küçük olan SMD ledlerin aynısından bulup özel havya ile lehimlettim de ondan. aramızda çok az fark var abi bende 112450 deyim aracım 2006 model sanırım yaşına göre bizimkiler gayet iyi satılık 200 binde 2013 model hesapta aile arabası var sahibinden.com da. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 üzerindeki çok küçük olan SMD ledlerin aynısından bulup özel havya ile lehimlettim de ondan. satılık 200 binde 2013 model hesapta aile arabası var sahibinden.com da. hüseyin bey http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/253529-klima-kontrol-panelindeki-soyulmalar/ şu konudaki soyulmalara nasıl bir uygulama yapabilirim kazınacakmı boyanacakmı görünmesi gereken yerleri nasıl yeşil bırakacağım, kısacası sırasıyla ne yapmam lazım paneli söküp plastik plakayı çıkardıktan sonra? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 hüseyin bey http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/253529-klima-kontrol-panelindeki-soyulmalar/ şu konudaki soyulmalara nasıl bir uygulama yapabilirim kazınacakmı boyanacakmı görünmesi gereken yerleri nasıl yeşil bırakacağım, kısacası sırasıyla ne yapmam lazım paneli söküp plastik plakayı çıkardıktan sonra?Çok zor büyük bir ihtimalle daha kötü olacaktır, bence dokunmayın. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Çok zor büyük bir ihtimalle daha kötü olacaktır, bence dokunmayın.İyi demedin Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 benim fusion da 112600 99999 da fotograf yakalamistim ben de ,iyi yakalamissiniz huseyin abi GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 İyi demedin Dost acı söyler, gerçekten zor bir brn cesaret edemezdim, zira negatif boyama alanı var düzgün yapmanız imkansı gibi, daha beter olur. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 sen daha çok km. yaparsın bu gidişle. Maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Dost acı söyler, gerçekten zor bir brn cesaret edemezdim, zira negatif boyama alanı var düzgün yapmanız imkansı gibi, daha beter olur.Yinede sökeceğim.Ustalık bu operasyonda belli olacak .Gelişmeleri paylaşırım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Yinede sökeceğim.Ustalık bu operasyonda belli olacak . Gelişmeleri paylaşırım. Merakla takip edeceğiz. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Nisan 2014 Yazar Paylaş 2 Nisan 2014 Gündüz ledlerim biraz yıparanmıştı ayrıca yıllar içinde yoldan gelen daş toprak ile bazıları kırılmıştı desemde aslında bahane kaşıntı tuttu çinde hesapta 3W olan lenlerden sipariş verdim 8 günde geldi şok oldum. Çncelik ile en büyük problem soğutma deli gibi ısınıyor meret, direkt olarak 12 V bağlayın diyor ama hikaye birkaç haftada patlar gider, ben de 2W 47 ohm diren ile bağladım ışık şiddti çok düşmedi anlaşılmıyor bile ısınma çok az, ayırca birkaç soğutucu lastik ekledim. LEdlerin gireceği yeri boşalttım, hafifçe yapıştırarak sis farının açısına göre hepsini ayarladım,. daha sonra bastım epoksiyi. karanlıktaki hali dışarıda zum yaparak çektim ki fotoyu yanıltıcı olmasın. 9 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Araba daha bi ışıldamış eline sağlık... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Gündüz ledlerim biraz yıparanmıştı ayrıca yıllar içinde yoldan gelen daş toprak ile bazıları kırılmıştı desemde aslında bahane kaşıntı tuttu çinde hesapta 3W olan lenlerden sipariş verdim 8 günde geldi şok oldum. Çncelik ile en büyük problem soğutma deli gibi ısınıyor meret, direkt olarak 12 V bağlayın diyor ama hikaye birkaç haftada patlar gider, ben de 2W 47 ohm diren ile bağladım ışık şiddti çok düşmedi anlaşılmıyor bile ısınma çok az, ayırca birkaç soğutucu lastik ekledim. LEdlerin gireceği yeri boşalttım, hafifçe yapıştırarak sis farının açısına göre hepsini ayarladım,. daha sonra bastım epoksiyi. karanlıktaki hali dışarıda zum yaparak çektim ki fotoyu yanıltıcı olmasın. Çok güzel olmuş Hüseyin, eline sağlık. 1.Ledlerle ilgili teknik bilgi ve nereden alındı? Fiyat? 2. Arkada gayet güzel yer var, benim projedeki gibi, alüminyum bir şerit, merdiven basamağı şeklinde ayarlanıp hem ledlerin soğutulmasına, hem de doğru açıların verilmesine yardımcı olur. 3. Ledlerin arkasına, kabloların girişine silikon basılması gerekiyor gibi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Nisan 2014 Yazar Paylaş 3 Nisan 2014 (düzenlendi) Çok güzel olmuş Hüseyin, eline sağlık. 1.Ledlerle ilgili teknik bilgi ve nereden alındı? Fiyat? 2. Arkada gayet güzel yer var, benim projedeki gibi, alüminyum bir şerit, merdiven basamağı şeklinde ayarlanıp hem ledlerin soğutulmasına, hem de doğru açıların verilmesine yardımcı olur. 3. Ledlerin arkasına, kabloların girişine silikon basılması gerekiyor gibi. Hemen cevaplıyayım abi, 1- Ledlerin teknik bilgisini vermediler ben kendim ölçtürerek ilgili malzemeyi kullandım, ledleri buradan aldım. http://www.aliexpress.com/item/High-Power-Car-Lights-New-Ultra-Thin-10W-Eagle-Eye-Lamp-LED-For-Daytime-Running-Light/1399552453.html 2- Senin yöntemi bende düşündüm, testlerini yaptım benzer bir levha üzerine dizdim ancak 80derece altına hiç inmedi sıcaklığı bu da sıkıntı oluşturuyordu, direnç ile çözdümısı sorununu şimdi hiç ısınmıyor. 3-Arka taraflarını doldurmuşlar, su testi yaptım yani elektirik verip bardağın içine daldırdım. %100 su geçirmiyor. 3 Nisan 2014 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Nisan 2014 Paylaş 3 Nisan 2014 Ellerine sağlık Hüseyin Abi.. Konuşturmuşsun yine Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Akşam üzeri görüntüsü. Hüseyin bir konuda yardıma ihtiyacım var. Benim aracın sunroof'unda iki yanda akordiyon tarzı plastikler var. Bu plastik malzemelerin bir tarafı cama sabit, diğer tarafı ise ray gibi bir malzeme üzerinde, camla paralel olarak ileri geri hareket ediyor. Malzemenin görevi ise, sunroof'un sağ ve soldaki bağlantı aparatlarının içeriden görünmesini engellemek. Bu akordiyon tarzı malzeme, çok zayıf olan büküm yerlerinden yırtılabiliyor. Nitekim benim aracın bir tarafı yırtıldı. Bildiğin elbise astarını arka tarafa gelecek şekilde plastiğe yapıştırabilirsem ömürlük bir şey olacak ama japon yapıştırıcısıyla denedim olmadı. Japon, plastiği tutuyor ama kumaşı tutmadı. Pamuklu tarzda bir kumaş denesem muhtemelen yapıştıracak ama o da kaba olacak. Senin önerin ne olabilir? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Nisan 2014 Yazar Paylaş 14 Nisan 2014 Hüseyin bir konuda yardıma ihtiyacım var. Benim aracın sunroof'unda iki yanda akordiyon tarzı plastikler var. Bu plastik malzemelerin bir tarafı cama sabit, diğer tarafı ise ray gibi bir malzeme üzerinde, camla paralel olarak ileri geri hareket ediyor. Malzemenin görevi ise, sunroof'un sağ ve soldaki bağlantı aparatlarının içeriden görünmesini engellemek. Bu akordiyon tarzı malzeme, çok zayıf olan büküm yerlerinden yırtılabiliyor. Nitekim benim aracın bir tarafı yırtıldı. Bildiğin elbise astarını arka tarafa gelecek şekilde plastiğe yapıştırabilirsem ömürlük bir şey olacak ama japon yapıştırıcısıyla denedim olmadı. Japon, plastiği tutuyor ama kumaşı tutmadı. Pamuklu tarzda bir kumaş denesem muhtemelen yapıştıracak ama o da kaba olacak. Senin önerin ne olabilir? Abi bir resim olsa çok iyi olacak, Elbise astarı nonwowen dedikler polyester malzeme polyester akrilik esaslı yapışkanlar ile tutunabilirler, palstik dediğin bölgenin hammaddesini bilmek gerekiyor PP, PU, PE vs gibi farklı yapışma tekniği kullanabiliriz, detaylı bir resim iyi olacaktır. Ne kadar bir yırtık var kaç santime kaç santim? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Abi bir resim olsa çok iyi olacak, Elbise astarı nonwowen dedikler polyester malzeme polyester akrilik esaslı yapışkanlar ile tutunabilirler, palstik dediğin bölgenin hammaddesini bilmek gerekiyor PP, PU, PE vs gibi farklı yapışma tekniği kullanabiliriz, detaylı bir resim iyi olacaktır. Ne kadar bir yırtık var kaç santime kaç santim? Anladım yarın bir foto çeker yüklerim. Plastiğin hammaddesini nasıl bilebilirim ki? Herhangi bir yerinde bir marka, mühür vb. olur mu? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Nisan 2014 Yazar Paylaş 14 Nisan 2014 Anladım yarın bir foto çeker yüklerim. Plastiğin hammaddesini nasıl bilebilirim ki? Herhangi bir yerinde bir marka, mühür vb. olur mu? Detaylı fotodan anlarım, (böylede bir adamım işte) Birde ölçü gerekiyor, yırıtığın ne kadar olduğunu bilmek lazım. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 (düzenlendi) Detaylı fotodan anlarım, (böylede bir adamım işte) Birde ölçü gerekiyor, yırıtığın ne kadar olduğunu bilmek lazım. Detaylı fotoyu da, yırtığı da yarın görürsün. İçinde çelik gömülü bir parça ana parçadan ayrılmış durumda. Dümdüz çizgi şeklinde yaklaşık 30 cm. bir yırtık. 14 Nisan 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts