Servet Aydın 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Oraları şimdi şey etmeyelim, kafam güzeldi kestim, yine olsa yine keserim 3 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Yok bu hoş olmuş, fiesta nın sinyal yeri gibi amerikano park, güzel duruyor da. O aşağıda bağımsızlık ilan etmiş gündüz ledleri var. Lokman abiden adres alayım da, onları kerpeten ile çekeyim Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 (düzenlendi) Güzel olmuş güle güle kullan. Zaten Apaçilerin kökeni Türklere dayanıyo diyolar...[emoji4] 7 Mart 2016 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Kasım 2016 Paylaş 11 Kasım 2016 resimlewr uçmuşAraba da uçmuştu yeni sahibine. 1 Yorum bağlantısı
Rıfkı Engin 16 Haziran 2017 Paylaş 16 Haziran 2017 Hüseyin bey çalışmalarınız çok başarılı , Bende seviyorum araçımla ugraşmayı ama siz çıtayı çok yükseltmişsiniz Size bir konu da danışmak istiyorum ; plastik aksamlara folyo uygularken astar kullandığınızı yazmişsiniz ben de aracımın cam çıtalarına uygulamak isityorum. folyonun daha iyi yapışması için nasıl bi astar kullandınız ve nereden temin edebiliriz bilgi verebilirmisiniz ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Haziran 2017 Yazar Paylaş 17 Haziran 2017 13 saat önce, Rıfkı Engin yazdı: Hüseyin bey çalışmalarınız çok başarılı , Bende seviyorum araçımla ugraşmayı ama siz çıtayı çok yükseltmişsiniz Size bir konu da danışmak istiyorum ; plastik aksamlara folyo uygularken astar kullandığınızı yazmişsiniz ben de aracımın cam çıtalarına uygulamak isityorum. folyonun daha iyi yapışması için nasıl bi astar kullandınız ve nereden temin edebiliriz bilgi verebilirmisiniz ? Piyasada primer diye geçiyor. http://www.nismarket.com/3m-primer-94-1lt-t961-urun208.html Yorum bağlantısı
Rıfkı Engin 17 Haziran 2017 Paylaş 17 Haziran 2017 4 saat önce, Hüseyin Sönmez yazdı: Piyasada primer diye geçiyor. http://www.nismarket.com/3m-primer-94-1lt-t961-urun208.html Çok teşekkürler Hüseyin bey Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 7 Eylül 2017 Yazar Paylaş 7 Eylül 2017 On 8/29/2017 at 14:08, Mert Yeldan yazdı: Satlık mı Satılık, özelden kapora için iban gönderiyorum. İsteyen başkaları da var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts