Hüseyin Sönmez 28 Nisan 2013 Yazar Paylaş 28 Nisan 2013 Alçak gelen neydiki onu anlamadım. Masa alçak gelince altına destek yapıp yükselttim. 1 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 28 Nisan 2013 Paylaş 28 Nisan 2013 Bu projede güzel olmuş eline sağlık... 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Oooo ne güzel ilerliyor bu araba ya Valla çok güzel. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 29 Nisan 2013 Paylaş 29 Nisan 2013 Abi gerçekten çok güzel olmuş. Eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Nisan 2013 Yazar Paylaş 29 Nisan 2013 Beyaz renkli kadran yeşile göre daha fazla yakıt tasarrufu sağlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Nisan 2013 Yazar Paylaş 29 Nisan 2013 Hüseyin abi sanırım benim ve senin aracın hız göstergeleri aynı gibi. Benimde sökmem gerekiyor. Hız göstergesi titreşim yapıyor ve ses çıkartıyor. Söküm konuusnda yardımcı olabilir misin? Nereden başlamak gerekiyor? Akşam bir kaç foto çekip anlatırım. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 3 Mayıs 2013 Paylaş 3 Mayıs 2013 fiat arabalar gibi olmuş kırmızı kırmızı abi :biggrin: Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 5 Mayıs 2013 (düzenlendi) Submarine ışığı hoşuma gitmiyordu, farklı birşeyler nasıl yapabilirim diye düşünürken aşağıdaki gibi birşeyler çıktı ortaya. Tek led yerine farklı açıda iki led kullandım, delerek yapmak yerine led yuvalarını tamamen boşalttığım alana epoksi ile tutturdum, daha sonra macun çekip zımparaladım. Ledleri yerleştirdikten sonra tavandaki boşluğuna uygun olarak sıcak silikon ile tamamen kapladım. Bu iş bitince çerçeveyi folyo ile kapladım. Buda aracım üzerindeki hali. Bir türlü kırmızı ışıklı resmini çekemedim, ama çok güzel yımışak bir ışığı var. 8 Mayıs 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Abi çok güzel olmuş. Eline sağlık. Özellikle folyo muhteşem. MaşAllah. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2013 Abi çok güzel olmuş. Eline sağlık. Özellikle folyo muhteşem. MaşAllah. Folyo şahane, aluminyum fırça desenli antrasit folyo, ayrıca ince olduğu için uygulaması çok kolay. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2013 Paylaş 6 Mayıs 2013 Bu tip folyoları yapıştırdıktan sonraki ömrü nedir? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2013 Bu tip folyoları yapıştırdıktan sonraki ömrü nedir? Herhangi bir dış etken olmadıkça, yırtılma çizilme darp vs gibi, plastik ömrü kadar, sonuçta yapışkanı da folyoda polimer malzeme. Yani düzgün yapışdığında ve kaliteli olduğunda ömürlük denilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mayıs 2013 Paylaş 8 Mayıs 2013 Sanki bu arabanın sahibi biraz göbekli gibi geldi bana. Göstergelerden anladım Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2013 Sanki bu arabanın sahibi biraz göbekli gibi geldi bana. Göstergelerden anladım Benim gösterge menüsünde, göbek şişkinlik basınç sensörü de var, ona göre koltuğu ayarlıyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 21 Mayıs 2013 Hoparlörlerin ses kalitesini arttırmak için kapı trimlerinin içine ses yalıtımı yaptım, hoparlörlerin gasket kısmı trimlerin içinde kalıyor bu sebenten dolayı havayı araç içine değilde önce trimlerin içine itiyor bu da havanın dağılmasına sebep oluyor, bunu önlemeye çalıştım biraz, oldukça etkili olduğunu söyleyebilirim. Kullandığım malzeme, inşaat için üretilen bitümlü malzemdir, buradaki ana fikir ağır ve yoğum malzeme olmalıdır, ince olmassına dikkat etmek gerekiyor zira tirim ile kapı arasında sıfır denilebilecek kadar yakın yüzeyler var aksi halde potluk yapar yada trim yerine oturmaz. yüzeye iyi yapışması için çift taraflı bant kullandım. Bu aşamadan sonra kaplamanın üzerine non wowen kumaş yada keçe denilen malzeme ile kaplama yaptım, malzeme şöyle birşey hani şu elbise koruyucu askılar vardır ya onların kumaşından, çok iyi izolasyon sağlıyor uyandırayım. Tabi bunlar arka kapılar, sökmüşken birde kırmızı ikaz ışığı ve ayak aydınlatması çaktım, elimde birkaç mercek vardı onları kullandım. 3 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 25 Mayıs 2013 Paylaş 25 Mayıs 2013 Güzel olmuş ışıklar da çok hoş görünüyor eline sağlık... Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Eline sağlık.Yaptıklarının aynısını kapı sacı tarafınada yapman son derece iyi olur. Arka kapıları araç üzerindeki halini bekliyorum. Kırmızıları dışa gelecek şekilde yapsaydın daha iyi olurdu. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Eline sağlık.Yaptıklarının aynısını kapı sacı tarafınada yapman son derece iyi olur. Arka kapıları araç üzerindeki halini bekliyorum. Kırmızıları dışa gelecek şekilde yapsaydın daha iyi olurdu. Ön kapıları öyle yaptım abi, arkalar biraz çirkin olacaktı yapmadım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Montajlı halinin resimlerini yükleyemiyorum, hatta çekemiyorum zira, tavan aydınlatmasından almıştım elektiriği, kısa devre oldu sigortasını değiştiridim ama bir türlü çalışmıyor, bir abiye sordum GEM modülü olabilir dedi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Eline sağlık.Yaptıklarının aynısını kapı sacı tarafınada yapman son derece iyi olur. Arka kapıları araç üzerindeki halini bekliyorum. Kırmızıları dışa gelecek şekilde yapsaydın daha iyi olurdu. Abi sen dersinde yapmaz mıyım, onlar arka kapılar onları tek yaptım ama önleri dediğin gibi yaptım. Elim değmişken birde sürüş ışıkları ekledim. 5 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Mayıs 2013 Paylaş 26 Mayıs 2013 Kullandıgın küçük mercekler baya iyi görünüyor sevdim. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Mayıs 2013 Yazar Paylaş 26 Mayıs 2013 Kullandıgın küçük mercekler baya iyi görünüyor sevdim. Elime bir yerlerden geçti, biraz uydurmak gerkit ama çok temiz oldu. 1 Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 5 Haziran 2013 Paylaş 5 Haziran 2013 hüsseyin abi maşallah allah nazardan saklasın sinyaller 11 numara olmuş 41 kere Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 8 Temmuz 2013 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2013 Böyle birşeyler şaaptım. Birde ışıkların gece resmini ekelyek didim. Ön kapıların ışıkları Arka kapıların ışıkları Ayna altı şeettirmeleri. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts