Hüseyin Sönmez 16 Nisan 2013 Yazar Paylaş 16 Nisan 2013 Hüseyin Bey harikasınız tek kelime. Resmen büyük dikkatle gezindim, süper olmuş Hani jantlardaki çizikler için boya uygulatmışsınız ya; jantların boyası orijinali ile aynı mı? Boyayi seçip aldim, BMW rengiymis. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Nisan 2013 Yazar Paylaş 23 Nisan 2013 Aynalara sinyal takarken altına da ışk yapmıştım paylaşmamıştım, paylaşalım bari. Öncelikle elime beyaz eşyalarda kullanılan led yuvaları geçti, içlerine benim süper ledlerden üçer tane yerleştiridim. Daha sonra aynalara aynı çapta üçer delik açtım. İçlerine bu ledleri yerleştirdim. Ve sonuç. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Nisan 2013 Yazar Paylaş 23 Nisan 2013 Cam açma düğmelerine el attım, şu çirkin yeşil rengin yerine kırmızı led yaptım. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Kırmızılar yakışmış ama homojen mi dağılmamış, bi şey var, tam çözemedim Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Yeşil asla çirkin değil. Kullanılan ledlerden kaynaklı bir acayip tonu var. Bir taraf çizgi bir taraf geniş alan olunca göz yanılması oluyor.Yoksa hamojenlik bir durum degil. 1 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Maşallah, yetenekli ellere sahip olmak güzel bir şey. Şu aynaları araç üzerinde de görmek isteriz. Sonucu çok merak ettim Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Nisan 2013 Yazar Paylaş 23 Nisan 2013 (düzenlendi) Kırmızılar yakışmış ama homojen mi dağılmamış, bi şey var, tam çözemedim Fotoğraftan biraz öyle görülüyor, bir sıkıntı yok. Homojen olması yada olmaması tamamen tasarımın kendisi ile alakalı ne koyarsan koy o yapıyı değiştiremezsin. Maşallah, yetenekli ellere sahip olmak güzel bir şey. Şu aynaları araç üzerinde de görmek isteriz. Sonucu çok merak ettim Vardı resimleri, eklemiştim. 23 Nisan 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Oğuz Yılmaz 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Vardı resimleri, eklemiştim. Hmm Beyaz ledlerle olanları kastetmiştim, görememişimdir belki bir daha bakayım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Nisan 2013 Yazar Paylaş 23 Nisan 2013 Birde Elim değimişken, far anhtarına girişeyim dedim, malum yeşil sası bir görüntü arz ediyor. Kolay oldu ledleri kırmızılar ile değiştirdim, bir de ne göreyim, adamlar sisleri gösteren kısımlara led koymamışlar. Kırmızıları takınca anladım. Yanlış bağlantı yapmış olabileceğimi düşünerek tekrar söktüm ki meğer gerçekten led koymamışlar ama yerleri şeması falan hazır duruyordu. Bende aynı yerlere (ledleri konumladığım yerlerde orjinal delikleri var) hem ışık şiddetini azaltmak için hemde pratik olsun diye seri olarak iki adet daha led ekledim. Tabikine de oldu. Hmm Beyaz ledlerle olanları kastetmiştim, görememişimdir belki bir daha bakayım. Hmm Beyaz ledlerle olanları kastetmiştim, görememişimdir belki bir daha bakayım. Hocam ışığı gösterebilecek kadar karanlık bir ortam denk gelmedi henüz. Aslında ayna altı ışığını sorgular oldum. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Abi 2 led'i bağladıktan sonra görüntü geldi mi? Sanki kapalı baskı gibi geldi bana Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 23 Nisan 2013 Paylaş 23 Nisan 2013 Maşallah Abi , Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin .. Modifikasyonlar çok yerinde ve güzel , ama karbon olayına biraz fazla girmişsin sanki 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 23 Nisan 2013 Yazar Paylaş 23 Nisan 2013 (düzenlendi) Abi 2 led'i bağladıktan sonra görüntü geldi mi? Sanki kapalı baskı gibi geldi bana Geldi, sikinti olmadi. Isik homojen dagiliyor ve isik goruluyor. Kapali bir version yaratacaklarini sanmiyorum. 23 Nisan 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Güzel olmuş Abi eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Güzel olmuş.Emeğinize sağlık abi.Bu araca her baktığımda güzel değişiklikler görüyorum.... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Eline sağlık.Sis bölümünde ledin olmayışı sislerin olmaması.Sisler yanık iken o kısımlar yanıyor.Orjinali böyle. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: 3.stop kısmındaki beyazlık nedir? 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan 2013 Yazar Paylaş 24 Nisan 2013 (düzenlendi) Eline sağlık.Sis bölümünde ledin olmayışı sislerin olmaması.Sisler yanık iken o kısımlar yanıyor.Orjinali böyle. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: 3.stop kısmındaki beyazlık nedir? Eline sağlık.Sis bölümünde ledin olmayışı sislerin olmaması.Sisler yanık iken o kısımlar yanıyor.Orjinali böyle. Abi sağol, arabada sisler orjinalinde var bende öyle düşündüm ama sisleri yakınca falan ışık mışık yok, birde baktım ki oralarda led yok ama yerleri var. 3.stop kısmındaki beyazlık nedir? Usta adamın gözünden birşey kaçmıyor, 3. stopu bir arkadaş aldı içine power led döşeyip bana geri vercek bekliyorum o arada su girmesin diye orayı kapattım. Oktay Abi, Bunlar ısınma turları asıl olarak gösterge ledlerini değiştireceğim. Ama ne led kullanmak gerekir bilemedim. 24 Nisan 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 O zaman o ledleri ait oldukları yere taksan yanabilir.Far anahtarı kartının alt kısmının resmi var ise netleşir. Göstergeyi açınca led seçimin belli olur.Ampul kullanılıyor ise en iyi yol benim çalışmalarımdaki gibi olur.Led ise zaten aynı tip led kullanacaksın. Lakin kadran fiestalardaki gibi ise şansın çok az Kırmızı şapkalı mercek ne yakışır buna var ya.Karşısına geç çayını yudumla. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan 2013 Yazar Paylaş 24 Nisan 2013 (düzenlendi) O zaman o ledleri ait oldukları yere taksan yanabilir.Far anahtarı kartının alt kısmının resmi var ise netleşir. Göstergeyi açınca led seçimin belli olur.Ampul kullanılıyor ise en iyi yol benim çalışmalarımdaki gibi olur.Led ise zaten aynı tip led kullanacaksın. Lakin kadran fiestalardaki gibi ise şansın çok az Kırmızı şapkalı mercek ne yakışır buna var ya.Karşısına geç çayını yudumla. Ledleri yerlerine taktım yanmadı zira onları besleyecek yolları iptal etmişler, seri bağlantı gidiyormuş bende kablo ile seriyi deva ettirdim sadece. Kadran 2006 focus yada fiestalar ile aynı bir değişikliği yok. Direk sorayım. olur mu? Ayrıca kırmız şapkalı mercek ne olaki. 24 Nisan 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Sn Solmaz O kadran yeni tip olmaz mı? Misal, Lokman abi kendi cmax'inde değişim yapmıştı, o tarz? 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan 2013 Yazar Paylaş 24 Nisan 2013 Sn Solmaz O kadran yeni tip olmaz mı? Misal, Lokman abi kendi cmax'inde değişim yapmıştı, o tarz? Çok kötüsün... Ben bırakayım diyorsun gerisini sen düşün. Bende düşünüyorum hatta Lokman Abeye sordum bile olur mu diye, ancak uygun yollu kadran nerden bulacağız, birkaç yere sordum beyaz şahin parası istiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Bu arada solmaz nereden çıktı la Sönmez Ankara'daki çıkmacılar için çok iyiymiş diyolaaaa Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan 2013 Yazar Paylaş 24 Nisan 2013 Bu arada solmaz nereden çıktı la Sönmez Ankara'daki çıkmacılar için çok iyiymiş diyolaaaa Du bi Lokman Ağabey'e sorayım. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2013 Paylaş 24 Nisan 2013 Yuhhh :D :p Apaçık bişi yazdım sana yahu. İşin kolay.Ledleri smd led.Sök aldıgın renkteki smd ledi tak kapat. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts