Hüseyin Sönmez 22 Ocak 2013 Yazar Paylaş 22 Ocak 2013 Aslında havalandırmanın çevresinide karbon kaplayabilirsiniz yada kaplamayın aracın iç resimlerine bakınca her yeri cizgi cizgi görmeye başladım şaka biyana güzel olmuş aracınız tebrikler Birşey sormak istiyorum yaptığınız bagajdaki ses yalıtımı bi fark yarattımı ? ve bir fotorafta aracın koltuğunu ve kenarlardaki pilastik kasamıda sökmüşsünüz, döşemenin altınadamı yaptınız yalıtım ? yaptıysanız oda fark yarattımı birde kapılarda iç kısımdaki fitiller çift taraflımı fusionlar da? ses olayına çok takık bir insanımda Sökülebilen her yere ses yalıtımı yapmaya çalıştım, göüğslük hariç her yere izolasyon yaptım, tabiki çok fark etti bilhassa arka tarafta ama motor sesine birşey yapamadım, biraz tasarım ile alakalı. Belki en sessiz Fusion benim arabadır. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Güzel olmuş Abi. Kombinasyon on numara. 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 (düzenlendi) iç mekana yapılan değişimler nedense daha çok hoşuma gidiyor Vites Topuzumu İsteme, vermem ona göre Bu Arada Hüseyincim ufak dokunuşlarla, büyük işler çıkarıyorsun.. Tebrik koyuyorum sana 22 Ocak 2013 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Erdem Şimşek 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Yol gürltüsü ve dışarının gürültüsü içeri girmesinde motor sesi önemli değil. bilhassa motor sesi gelmeyen arabayı sevmiyorum. Bir gün fırsatım olursa bende fiestamı söküp dağıtıcam inşallah. şimdilik kapı fitillerine takmış durumdayım maddi imkanı düzeltirsem 4 kapı filtilini çift taraflı yapıcam inş. sonrasında sizin gibi yalıtım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Ocak 2013 Yazar Paylaş 22 Ocak 2013 Yol gürltüsü ve dışarının gürültüsü içeri girmesinde motor sesi önemli değil. bilhassa motor sesi gelmeyen arabayı sevmiyorum. Bir gün fırsatım olursa bende fiestamı söküp dağıtıcam inşallah. şimdilik kapı fitillerine takmış durumdayım maddi imkanı düzeltirsem 4 kapı filtilini çift taraflı yapıcam inş. sonrasında sizin gibi yalıtım verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Dizel motor sesi farklı biraz, tor tor tor pek hoş değil. Yorum bağlantısı
Ömer Emre Çeltekoğlu 9 Mart 2013 Paylaş 9 Mart 2013 Muzzam bir emek ... güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Nasıl yaptın Abi ? Oluşum aşamalarınıda fotoğraflayıp, anlatsaydın, yapacaklar içinde bilgilendirici olurdu diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 Sarı sinyali iptal etsem ve yerini kapatsam muaynede sıkıntı olurmu acaba? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Sarı sinyali iptal etsem ve yerini kapatsam muaynede sıkıntı olurmu acaba? Hangi sinyali? Çamurluk mu? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 (düzenlendi) Nasıl yaptın Abi ? Oluşum aşamalarınıda fotoğraflayıp, anlatsaydın, yapacaklar içinde bilgilendirici olurdu diye düşünüyorum... Paylaşacağım tabikinede. Fotolar makinada, toparlayayım biraz, yarın paylaşırım. Heyecan olsun istiyorum. Hangi sinyali? Çamurluk mu? Sarı olan çamurluk sinyalini diyorum. 17 Mart 2013 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Sarı olan çamurluk sinyalini diyorum. Olan her şey çalışacak diyor muayene. İptal edersen, yok etmen lazım. Nasıl olacak? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 Olan her şey çalışacak diyor muayene. İptal edersen, yok etmen lazım. Nasıl olacak? Sanicim mesleğe bak benim bi, Orayı çok güzel bir şekilde kapatırım sorun değil, ayna sinyali orjinal değil ya o açıdan şeettim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2013 Paylaş 17 Mart 2013 Sanicim mesleğe bak benim bi, Orayı çok güzel bir şekilde kapatırım sorun değil, ayna sinyali orjinal değil ya o açıdan şeettim. Yok, 4 adet sinyal ve varsa işte ekstralar düzgün yanmalı. Yoksa, sorun da yok Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 17 Mart 2013 Yazar Paylaş 17 Mart 2013 Yok, 4 adet sinyal ve varsa işte ekstralar düzgün yanmalı. Yoksa, sorun da yok Orjinal sinyalleri iptal edeceğim ama. sonra noolcek? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Orjinal sinyalleri iptal edeceğim ama. sonra noolcek? Hani, nerede orjinal sinyaller 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Mart 2013 Yazar Paylaş 18 Mart 2013 Sağ ayna ile sol ayna farklı çıktı ya la... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Mart 2013 Yazar Paylaş 18 Mart 2013 Hani, nerede orjinal sinyaller Çamurluk sinyallerini güzel bir şekilde kapatacağım, misal: ST yada Ghia çamurluk logoları gibi. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Çamurluk sinyallerini güzel bir şekilde kapatacağım, misal: ST yada Ghia çamurluk logoları gibi. Tamam işte, sıkıntı yok. Focus'larda yapmışlardı forumdan arkadaşlar... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Mart 2013 Yazar Paylaş 18 Mart 2013 Tamam işte, sıkıntı yok. Focus'larda yapmışlardı forumdan arkadaşlar... Benim endişem ise, muaynedeki adamların bu orjinal değil demeleri, zira bu araçta aslında böyle bir yapı yok, focuslarda var. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Benim endişem ise, muaynedeki adamların bu orjinal değil demeleri, zira bu araçta aslında böyle bir yapı yok, focuslarda var. KA'larda da 5. kemer orjinal değil ama görünce ok veriyorlar? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Muayenede bişey çıkmaz. Sinyal var mı, var. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 18 Mart 2013 Paylaş 18 Mart 2013 Hüseyin süper olmuş, aynalarımı değiştirdin, kendi montajınmı? aynadaki sinyaller c-max sinyali. nerden aldıysan haberim olsun, benimkilerin rengi sarardıda Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts