İçeriğe Yönlendir

Gdi Motor Kia Sportage Aracın Lpg Uyumu

Mehmet Kaya

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Arkadaşım 1.6 KIA Sportage aldı. Ancak buna LPG takılıp takılmayacağı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar.

Burada birşeyler yazılmış ama detaylar beni aştığı için sizin bilginize başvurdum.

http://www.2a-lpg.com/showthread.php/7620-BRC-LDI-Montaj-Resimleri-ix35-GDI-Mavidenizler-Ankarada-Montaj%C4%B1-Yap%C4%B1ld%C4%B1

Teşekkür ediyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

gdo lu motorlara olmuyor lpg :p

olur ama tuzlu olur diyelim :p

direct injeksiyon olmalı o motorlarda. likit lpg ( iş lpg nin adı da likit petrol gaz ama neyse) kiti lazım

tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

60 bin veren 4-5 bin verbilirde dahamı fazla tutar. Verdiğim linkte birşeyler yazıyor. LDI LPG sıvılaştırıp Benzin enjektörünü kullanarak püskürterek yanma odasına ulaştırıyormuş. Ama pek detaylı bilgide yok.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Brc de yeni bi sistem olarak gelecekti ama çok sözü edilmiyor. ecoboostlara felanda lpg takılacaktı :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Brc de yeni bi sistem olarak gelecekti ama çok sözü edilmiyor. ecoboostlara felanda lpg takılacaktı :D

Prins falan yok yani :(

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
(düzenlendi)

bi iki firmada daha vardı hatta vialle mi ne onlar çok sözünü ediyordu

tarihinde Mustafa Tüfekçi tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

KİA bayiinde Tuzla da bir yerde değişik bir sistemle takıldığı ve problem yaşanmadığı söylenmişti.

İstersen araştırıp öğrenirim.

Fakat herhalukarda araç garanti dışı kalıyor.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Abi sana zahmet olmayacaksa öğrenirsen sevinirim. Hemen taktırmazlar tabiiki ama takılıp takılmayacağını merak ediyorlar. Yazın İstanbula gidiyorlar gerekirse taktırırlar.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

benzer motora sahip araca takılmış oda gdı demekki takılıyor

http://www.2a-lpg.co...p%C4%B1ld%C4%B1

biriki kere uğradığım mavidenizlerde bu işin üstadlarıdır.

Bunu bende okudumda bazı açıklamalar yetersiz.

sorunsuz heryerde takılanı henüz yok

:(

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
(düzenlendi)

mitsubishi asx tavsiye ederim. çok daha düzgün ve yapılı bir araç bence. hem az yakıyor hem lpg takanlar memnun. hem de ucuz. Ayrıca düzgün marka.

tarihinde Mehmet G&#246ktürk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bildiğim kaqdarı ile gdi iler 1.8 Carismalarda vardı. Carismalarda lpg uyumu yoktu. Bunedenle araçlar ölü fiyatınadır. Muhtemelen kia'ya da takılamayacaktır Mehmet Bey.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Mehmet abi yeni gördüm konuyu buranın BRC yetkili bayi-servisi akrabam yarın öğreniyorum hemen takılıp takılmadığını.Eğer takıyorlarsa ne kadara patladığını falan sorayım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

mitsubishi asx tavsiye ederim. çok daha düzgün ve yapılı bir araç bence. hem az yakıyor hem lpg takanlar memnun. hem de ucuz. Ayrıca düzgün marka.

Araç alındı hocam. Kia sportage çok hoşuna gidiyordu. Bütçesi buna yetti. 59.500 tl alındı. Yoksa ix35 alacaktı.

Bildiğim kaqdarı ile gdi iler 1.8 Carismalarda vardı. Carismalarda lpg uyumu yoktu. Bunedenle araçlar ölü fiyatınadır. Muhtemelen kia'ya da takılamayacaktır Mehmet Bey.

Saygılarımla.

:(

Mehmet abi yeni gördüm konuyu buranın BRC yetkili bayi-servisi akrabam yarın öğreniyorum hemen takılıp takılmadığını.Eğer takıyorlarsa ne kadara patladığını falan sorayım.

Teşekkür ederim Tahir.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Mitsubishi ASX donanım olarak 1.6 GLS plustan zayıf.

ASX bir değişik araba. "kındım" değil. Hoşuma giden de o oldu. LOVATO'yu taktırın o zaman.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...