İçeriğe Yönlendir

Yatak Tavsiyesi

Mahmut Yıldız

Recommended Posts

Mahmut Yıldız

Yatak dediğin çok rahat ettirmeyecek, yoksa Mazallah sabah namazları kaçar.. :bomb:

Rahat yatakta insan daha az uyuyarak daha iyi dinlenir. Gece 12'de yatsan bile saat 5'te kalkarsın. Yok yatak rahat olmazsa gözlerin açılır ama kalkamazsın.

verdiğiniz linkteki ürün nitliğine göre gayet uygun fiyatta ... hatta şahsen beni tedirgin edecek kadar uygun fiyatta.

En basit yaylı yatak fiyatına veriyorlar. İsimlendirmede ki farka da dikkat ettiniz mi?

Ben de bundan almıştım 3 sene oldu sorun yok o zaman ben de viscolara bakmistim ama satıcı önermemisti diye hatırlıyorum çabuk deforme oluyor diye

Bu satıcılar alem adamlar oluyhor. Çoğunun sattığı maldan haberi yok, kimi iyi diyor, kimi kötü. Genelde de elinde hangisi varsa onu övüyorlar. Doktgor arkadaşlarından falan bu işten anlayan var mı? Onlar ne diyecekler?

Olmaz.. değiştir...

Tamam Emmi ama şimdilik yatak odasını aldık, yatağı da alalım. Bir daha yatak alacağım zaman yatak odasını ona göre alırım. Ama korkmaya başladım sen 160*200 yatağa sığmazsan ben nasıl sığarım.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Çok da ucuz değilmiş bu.

O fiyatlara bakma sitenin ana sayfasına bak ;esas fiyatlar orada .. ;)

VİSCO-PRO 160X200 cm RANGE Visco Yatak 1850 TL yerine 589 TL

VİSCO-PRO 180X200 cm RANGE Visco Yatak 2075 TL yerine 639 TL

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Rahat yatakta insan daha az uyuyarak daha iyi dinlenir. Gece 12'de yatsan bile saat 5'te kalkarsın. Yok yatak rahat olmazsa gözlerin açılır ama kalkamazsın.

Bende böyle olmamıştı vakti zamanında. Bu yüzden çok rahat olmayan yatağa geçiş yaptım.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Tamam Emmi ama şimdilik yatak odasını aldık, yatağı da alalım. Bir daha yatak alacağım zaman yatak odasını ona göre alırım. Ama korkmaya başladım sen 160*200 yatağa sığmazsan ben nasıl sığarım.

180x200 ile değişme imkanı varsa değiştirin ;)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bende böyle olmamıştı vakti zamanında. Bu yüzden çok rahat olmayan yatağa geçiş yaptım.

Hocam uyurken dinlenmezsen yataktan kalkamazsın.

bi bakıp çıktım :)

marka bilgim yok ama yarı ortopedik diyorum .

Sana bir sorum var, ama ciddiyim. Ortopedik yatak nasıl olmalıdır? Mübarek yatakların tamamı ortopedik olmuş.

180x200 ile değişme imkanı varsa değiştirin ;)

Oda çok geniş değil, hareket edecek yer kalmadı, hem yatarken yakın olalım.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Hocam uyurken dinlenmezsen yataktan kalkamazsın.

Sana bir sorum var, ama ciddiyim. Ortopedik yatak nasıl olmalıdır? Mübarek yatakların tamamı ortopedik olmuş.

Oda çok geniş değil, hareket edecek yer kalmadı, hem yatarken yakın olalım.

Tam ortopedikler bir rahatsızlık yoksa gereksiz galiba yarı ortopedik en konforlusu bu durumda.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

O fiyatlara bakma sitenin ana sayfasına bak ;esas fiyatlar orada .. ;)

VİSCO-PRO 160X200 cm RANGE Visco Yatak 1850 TL yerine 589 TL

VİSCO-PRO 180X200 cm RANGE Visco Yatak 2075 TL yerine 639 TL

Evet haklısın, fiyatlar güzelmiş. Ancak benim cüssemdeki birinin alacağı yatakta visco yoğunluğun 60 olmaması gerektiği hatta 75-80 olması gerektiği söyleniyor. Bir de denemeden böyle sitelerden yatak almak riskine giremiyorum. Fırsat ilanlarından aldığımız şarjlı süpürge gibi değil ki bu. Siz memnun musunuz?

Tam ortopedikler bir rahatsızlık yoksa gereksiz galiba yarı ortopedik en konforlusu bu durumda.

Ortopedik ya da yarı ortopedik yatak nedir? Sert yatak mıdır? Gezdiğim tüm yerlerdeki yatakların hepsi ortopedik ya da yarı ortopedik.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Evet haklısın, fiyatlar güzelmiş. Ancak benim cüssemdeki birinin alacağı yatakta visco yoğunluğun 60 olmaması gerektiği hatta 75-80 olması gerektiği söyleniyor. Bir de denemeden böyle sitelerden yatak almak riskine giremiyorum. Fırsat ilanlarından aldığımız şarjlı süpürge gibi değil ki bu. Siz memnun musunuz?

Ortopedik ya da yarı ortopedik yatak nedir? Sert yatak mıdır? Gezdiğim tüm yerlerdeki yatakların hepsi ortopedik ya da yarı ortopedik.

Tam olanlar kazık gibi oluyor ha yer yatmışsın ha ona yarı olanlar daha yumuşak.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Şimdiye kadar 6 yer gezdim, hepsinde de en az 3 yatağa yattım. Sadece ilk gidişimde işbir yataktaki bey, yatağın ne olduğunu söylemeden yatıp denememi istedi, beğendiğim yatak ergoplasdı. Diğerlerinde hep yatağın ne olduğunu söyleyip denettiler. Hepsinde de beğendiğim yataklar yaylı ama üzerinde visco malzeme olan yataklardı. Bir daha gittiğimde yatağın ne olduğunu söyletmeden deneyeceğim.

Tam olanlar kazık gibi oluyor ha yer yatmışsın ha ona yarı olanlar daha yumuşak.

Ortopedik denilince benim aklıma, vücudumu tam olarak kavrayan ve rahat ettiren yatak geliyor. Sert yatak= ortopedik yatak ise ben sevmedim bu işi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hah işte bunu düşün :)

Ayrıca bir sonraki değişim en az 10 yıl sonra... :D

Ortopedik denilince benim aklıma, vücudumu tam olarak kavrayan ve rahat ettiren yatak geliyor. Sert yatak= ortopedik yatak ise ben sevmedim bu işi.

Sert yatak iyidir... Çocukların yatağında yatarım bazen, bel ağrısı ile uyanırım...

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Şimdiye kadar 6 yer gezdim, hepsinde de en az 3 yatağa yattım. Sadece ilk gidişimde işbir yataktaki bey, yatağın ne olduğunu söylemeden yatıp denememi istedi, beğendiğim yatak ergoplasdı. Diğerlerinde hep yatağın ne olduğunu söyleyip denettiler. Hepsinde de beğendiğim yataklar yaylı ama üzerinde visco malzeme olan yataklardı. Bir daha gittiğimde yatağın ne olduğunu söyletmeden deneyeceğim.

Abi nişanlın da denesin yatağı senin rahat ettiğinde o edemez onun ettiğinde sen orta yolu bulmanız lazım.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Hah işte bunu düşün :)

Ayrıca bir sonraki değişim en az 10 yıl sonra... :D

Sert yatak iyidir... Çocukların yatağında yatarım bazen, bel ağrısı ile uyanırım...

Emmi, oda dar, herşey ayarlandı, sadece yatak kaldı geriye. Hem yakın olalım.

Abi nişanlın da denesin yatağı senin rahat ettiğinde o edemez onun ettiğinde sen orta yolu bulmanız lazım.

Tabi canım, o denemeden olmaz. Hatta bazen ne gerek var falan diyor, ben de sen denemeyeceksen girmiyorum deyip zorla denetiyorum.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Biz memnunuz ama kilo fazla olunca size uyup uymayacağını bilemiyorum tabiki ..

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Yakın olalım diye bunu es geçme :http://uzuncorap.com...a-pozisyonlari/

Bu her babanın başına gelecek bir şey galiba. İş yerinde birinin oğlu annesinin dirseğini tutmadan uyuyamıyormuş. İlla ki dirseği tutacakmış. Tabi baba bu sırada kanepede.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bu her babanın başına gelecek bir şey galiba. İş yerinde birinin oğlu annesinin dirseğini tutmadan uyuyamıyormuş. İlla ki dirseği tutacakmış. Tabi baba bu sırada kanepede.

Bir tane abim var akrabam evli 3 çocuklu yanında yatanın kolunun etini iki parmağı ile sıkıştırmadan uyuyamıyor :D Uyuduktan sonra bırakıyormuş :D :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bir tane abim var akrabam evli 3 çocuklu yanında yatanın kolunun etini iki parmağı ile sıkıştırmadan uyuyamıyor :D Uyuduktan sonra bırakıyormuş :D :D

Koldan makas alıyor yani.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

Koldan makas alıyor yani.

Biraz daha değişik ama burada tarif etmem zor olacak diye kestirmeden gittim neyse anlatmaya çalışayım.Baş parmağı ve işaret parmağı ile kolun iç kısmında ki yumuşak eti kavrıyor parmaklarının arasında cimcikler gibi hareket ettirerek uyuyor :s Garip bir durum ama öyle :D :D

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Yatak araştırması yaparken dh'de okudum, adam yaylı yatak almak gerektiğinden bahsediyor. Açıklaması da çok ilginç: Yatakta sadece yatılmıyor, yaysız yatakta insan gömülüyor ve hareket kabiliyeti azalıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yatak araştırması yaparken dh'de okudum, adam yaylı yatak almak gerektiğinden bahsediyor. Açıklaması da çok ilginç: Yatakta sadece yatılmıyor, yaysız yatakta insan gömülüyor ve hareket kabiliyeti azalıyor.

eee yani o da var.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Bende aşırı derce de termele ve yatakta fazla yattığımda şiddetli bel ağrısı problemi oluyordu

uzun araştırmalar sonucunda

http://www.yatsan.com/TR/Urunler/yayli-yatak/CROWN-Cift-pedli-yatak.html

aldık.

Yaklaşık 10 gün oldu alalı ve ben gerçek anlamda çok rahatladım.

Bir de bunların yastıkları var eşim onlardan da aldı (Sağolsun) çok çok memnunum.

Kullanan olarak gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bende aşırı derce de termele ve yatakta fazla yattığımda şiddetli bel ağrısı problemi oluyordu

uzun araştırmalar sonucunda

http://www.yatsan.co...edli-yatak.html

aldık.

Yaklaşık 10 gün oldu alalı ve ben gerçek anlamda çok rahatladım.

Bir de bunların yastıkları var eşim onlardan da aldı (Sağolsun) çok çok memnunum.

Kullanan olarak gönül rahatlığı ile tavsiye ederim..

Tempur yataklarını yatsan getiriyor galiba, en azından burada yatsan satıyor. Bakmaya gittiğimizde istediğimiz yatağı tarif ettiğimizde bize hep visco yatak gösterdi, onların da fiyatları çok yüksekti. 3-5 bin lira, hatta 7 bin lira idi. O yüzden hemen kaçtık ve başka yatağa bakmadık. Sizin basettiğiniz yatağa da bakmak lazım.

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Ben evlenirken İşbir'den visco yatak aldım. Modelini hatırlamıyorum. Çok memnunuz. Tavsiye ederim.

1650TL Peşine 160x200 İşbir Comfort almıştım hatırladım :)

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

1650TL Peşine 160x200 İşbir Comfort almıştım hatırladım :)

İşbir comfort bana yumuşak geldi, satıcı uzun zamandır teşhirde bu yüzden yumuşamıştır dese de hoşuma gitmedi. Tabi aramızda epey kg farkı var. Peki terletme gibi sorun var mı? Ve yatak dar mı? Baksana Emmi sığmıyormuş.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Bu ne hal yatak aramaydı be Mahmut :D

Bu konu da +18 e giderse şaşırma :p

pozisyonlar falan...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...