Misafir 9 Aralık 2012 Paylaş 9 Aralık 2012 (düzenlendi) S3'te rehber sorunu hep vardı, sadece son versiyonlarda düzelme olmayınca herkes tarafından dile getirilmeye başlandı. İnternette S3 rehber diye aratılırsa; epey şikayet olduğu görülecek. Bende S2'de de vardı geç açılma sorunu ama mesel Mehmet (Kaya) Bey'de yoktu. S3'te ise ram paylaşımı nedeni ile genel bir sorun var. Note2'de de aynı sorun olduğu belirtiliyor, üstelik 2 gb ram kullanmasına rağmen. Normalde gmail rehberini kullanıyorum ancak denemek için, telefona kurdum tüm rehberi gene de düzelme olmadı. Güncellemeleri kapatmayı önerenler, telefon rehberinin kullanılmasını önerenler, alternatif çözümler derman olmadı bu probleme. Saygılarımla. 9 Aralık 2012 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Bu S3'ün hangi rengini önerirsiniz? Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Hafta sonları Vatanbilgisayarda indirimler oluyor s3 mini 850 liraydı dün, alacaklar haftasonu indirimini takip edebilirler... 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Mavi veya siyah alayım diyorum beyaz telefonu pek sevmiyorum. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Mavi veya siyah alayım diyorum beyaz telefonu pek sevmiyorum. Siyah. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Mavi veya siyah alayım diyorum beyaz telefonu pek sevmiyorum. Siyah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 sabaha kadar şarjda bıraktığımda sadece %30 u doluyor sebep neyden kaynaklı olabilir... Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 sabaha kadar şarjda bıraktığımda sadece %30 u doluyor sebep neyden kaynaklı olabilir... Şarj aleti orjinal mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 (düzenlendi) ojinal... usb olan kısmı değiştirerek denedim sorun yine aynı ama kapalıyken sorun yok.. %20 de kapattım yarım saat sonra açtım %68 olmuştu 17 Aralık 2012 tarihinde Mehmet Saat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 ojinal... usb olan kısmı değiştirerek denedim sorun yine aynı ama kapalıyken sorun yok.. %20 de kapattım yarım saat sonra açtım %68 olmuştu Arkaplanda çalışan bir uygulama şarjı sömürüyor olabilir. Şarjı tam doldurduktan sonra, şarjın çabuk bitmesi gibi bir sorun var mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 (düzenlendi) Arkaplanda çalışan bir uygulama şarjı sömürüyor olabilir. Şarjı tam doldurduktan sonra, şarjın çabuk bitmesi gibi bir sorun var mı? 3 tane mail adresi, internet ve günde 2-3 saat telefon görüşmesi 20-22 saat civarı kullanıyorum.. şimdi farkettim, kapalıyken şarj %50 ye gelmişse açınca eskisi gibi dolmaya devam ediyor.. 17 Aralık 2012 tarihinde Mehmet Saat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Çok garip. Fabrika ayarlarına dönüp denemekten başka bir yol gelmiyor aklıma. Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Çok garip. Fabrika ayarlarına dönüp denemekten başka bir yol gelmiyor aklıma. teşekkür ederim... yüklü programlar uğraştıracağı için cesaret edip format atamadım Yorum bağlantısı
Cem Işık 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Yaklaşık 10 gündür Note II kullanıyorum, bakalım ne sorunlar yaşayacağım Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Siyah iPhone 4S verelim... Mis gibi... Kullanmalara doyamazsın. Baksana Samsung dediğin problem, problem, problem. Rehberi gelmez, şarj tutmaz. Allahtan ki hTC var Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Siyah iPhone 4S verelim... Mis gibi... Kullanmalara doyamazsın. Baksana Samsung dediğin problem, problem, problem. Rehberi gelmez, şarj tutmaz. Allahtan ki hTC var Kafamı iyice karıştırın siz de. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Kafamı iyice karıştırın siz de. Niye ki? Çok basit Android istemiyorsan iPhone al. Android istiyorsan hTC al. 1 Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Niye ki? Çok basit Android istemiyorsan iPhone al. Android istiyorsan hTC al. HTC one X mi? Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 HTC one X mi? Çok cix olur. OneX+ olsa hepten kaymaklı ekmek kadayıfı olur. Yorum bağlantısı
Serhat Çerçi 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Bu arada ios ve apple kan kaybetmeye devam ediyor. http://teknoloji.milliyet.com.tr/apple-in-sadik-ismi-android-i-cok-sevdi/mobildunya/haberdetay/14.12.2012/1641809/default.htm Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Osman ben de mavi var,güzel bir kılıf al kullan,bir de yedek pil aldım artık şarj sorunum kalmadı.Pilleri çok ince yanımda taşıyorum bitince yenisini takıyorum,bu da telefonun güzelliği,üzerinde 16gb mikro sd kart var8ki bana fazlası ile yetiyor)yok yetmez dersen 32gb mikro sd kart 48 tl,aynı fark i phone da 400tl 1 Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 17 Aralık 2012 Paylaş 17 Aralık 2012 Ben de mavi kullanıyorum tavsiye ederim ben bataryayi açık şekilde %10 larda taktigimda 3 saat civarında doluyor 1 Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 (düzenlendi) S2 ilk olarak siyah çıktı bende siyah almıştım,sonra beyazı çıktı belli bir süre sonra elde olmayan sebeplerden dolayı beyaz S2'ye geçmiştim ve çokta güzel olmuştu.( Benim durumun aynısını Rıdvan(Ergün) abide yaşadı ) .Şimdi ise S3 cihazım yok ama şöyle baktığımda siyah S3 ayrı bir güzel duruyor Evet beyaz bana da güzel görünüyor artık. Telefonuma karşı ayrı bir bağlılık duyuyorum sayende Fakat ara sıra kendime yeni bir "oyuncak" alma isteği tepip duruyor içimi. Bir aklım, saçmalama, mis gibi telefonun var diyor., Öteki aklım, ya şunun güzelliğine bak, ekran kocaman videoları daha net izlersin, internette gezerken yazıları daha kolay okursun diyor. Dayanamayıp, S3 veya Note2 alabilirim her an. 18 Aralık 2012 tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Aralık 2012 Paylaş 18 Aralık 2012 S3 maceram kısa sürdü. Ancak piyasada S3 kadar donanımı yüksek telefon çok az. One x+ istedim ama Ankara'da sadeve bir Avea bayisi diğer şubesinde olduğunu belirtti. Cihazın yurtdışı olanı bile Necatibey'de 1 adet vardı. Üstelik 1999.-TL'lik Avea fiyatı abartılı olduğu için elendi. One x'i pil ömrüne rağmen gündemime aldım. 32GB'lıklar gelmiş yeni. 1799.-TL fiyatı ile beni cezbetmedi. 16GB'lık olanı Teknosa'da 1.599.-TL idi ama arttırılamayan hafıza olayı nedeni ile 16gb'ın bana yeteceğini bilsem bile sınırlanmak istemedim. Iphone5 bana çok uygun gelmedi ama Iphone'u benden daha çok seven kız arkadaşıma alıp, onun kullandığı Iphone 4s 32gb ile bir süre yoluma devam edip, yeni modelleri görme kararı aldım. Şu an için haneye bir Iphone 5 32gb beyaz girmiş oldu. S3 son şarjını oluyor şu anda. Güzel telefon ama Rehberde yamuk yaptı Bu arada Windows telefonları da epey inceledim ama henüz emekleme aşamasında olan telefonların 1.600.-TL'ye satılması ve yeni işletim sisteminin henüz emekleme aşamasında olması, sürekli exchange mail kullanmak zorunda olmam nedeni ile olası bir uyum sorununda muhattap bulamama, sorunu çözememe gibi riskler almak istemediğim için bu telefonları da tercih edemedim. Konu S3 kullanıcılarına emanet:) İnşallah en uzun süre kullandığım S2 gibi bir modeli yine bulabilmek ümidi ile şimdilik kendim bile inanamadığım şekilde Iphonecuyum. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts