Tahir İlter 20 Eylül 2012 Paylaş 20 Eylül 2012 Şu araca ne diyorsunuz ilk sorgulamalarda sınıfı geçti ama http://www.sahibinde...99767911/detay/ Wv de bulunan hitler motoru galiba bu 1,6 102bg olması lazım.Çok sıkıntı bir motor değil lpg uyumlu bu araçlar güzel benim hoşuma gidiyor.Seçenekler arasında bulunmalı bence. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 20 Eylül 2012 Paylaş 20 Eylül 2012 tipini beğeniyorsanız alın seat'I. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 20 Eylül 2012 Paylaş 20 Eylül 2012 bu sektör anlaşılmazlarla doludur, yarın el değmemmişini getir 36 vermezler... Kayınpererin Taunus'u satıldı, alan adam 8,500 TL verdi, Malatya'dan adamını gönderdi, deviri yapıp çekiciye yüklediler arabayı götürdüler, sadece çekiciye çıkarırken aracı çalıştırdılalr, ne motora ne de başka birşeye baktılar, bu arada aracın değeri 7 falan civarındaydı. Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 21 Eylül 2012 Yazar Paylaş 21 Eylül 2012 (düzenlendi) Wv de bulunan hitler motoru galiba bu 1,6 102bg olması lazım.Çok sıkıntı bir motor değil lpg uyumlu bu araçlar güzel benim hoşuma gidiyor.Seçenekler arasında bulunmalı bence. tipini beğeniyorsanız alın seat'I. Bu araca içim ısındı bakalım pazartesi almaya gideceğiz gibi görünüyor km filan orjinal ufak 2 hasarı var kayıtlarda 2. el araçta olabilecek hasarlar. Km vs orjinal en azından dizeldeki korkular olmayacak düşününce tork için dizel düşünüyordum ekonomi pek sorun olmayacak ayda yaptığım yol en fazla 1000km civarında. 21 Eylül 2012 tarihinde Hüseyin Topal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Acizane kendim de yaklaşık 1 sene oldu araba arayalı.Bursa gibi bir yerde araç bulamamak başta saçma gelebilir fakat her güzelin bir kusuru oluyor derlerya hani, buluyorsun km indirilmiş, buluyorsun kaput değişmiş derken Muğladan bir passat gördüm sahibinden.com da araç fotolarda canlı duruyor die gittim fakat bizim passat ölmüş te cenazeye gidiyormuşum .Şükürler olsunki sakaryaya düğüne gittiğimizde galeride yatan o focusu gördüm. internetten ilanı bulmaya çalıştım fakat bulamadım. galeriye gittim bilgileri aldım sonra almaya karar kıldık ve servise götürdüm çok ii çıktı şükürler olsun. Diyeceğim o ki galericilerin geneli temiz araba alır temiz araba satar haa 3-5 kuruş fazla olur ama başın 3-5 sene ağırmaz diye düşünüyorum. Saygılar.. Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 yaşadığım başka olayda istanbuldaydı. şimdi diyeceksiniz hem galeriyi övüyo hemde galeriye sövüyo ama yazmamda yarar olduğunu düşündüm. kısa bir süre önce istanbuldaydım gezinirken galeride focus gördüm bilgi aldım sırtımı döndüm tramerden sorgulattım ardından km bilgisi geldi 172.000 km de aracı 112.000 indirmişler. tanıdık bilindik sağlam emin galerici olursa bu tür şeylerle karşılaşmanız zordur. haa alım satıma gelince araç alırken fiyatı öldürürler. satarken şişirirler. buda araç alırken iyi bir pazarlığa ihtiyaç gerektirr. Yorum bağlantısı
Serkan Baştuğ 21 Eylül 2012 Paylaş 21 Eylül 2012 Arkadaşlar bahsi geçen araba halen satışta bilgilerinize Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 25 Eylül 2012 Yazar Paylaş 25 Eylül 2012 Arkadaşlar bahsi geçen araba halen satışta bilgilerinize Evet bende şimdi kontrol ettim hala yayında. Sahibinden siteside çok kontrolü olan bir site değilmiş sanırım, yada başedemiyorlar ? Yorum bağlantısı
Guest Feti Ercan 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Arkadaşlar bu tramere araç hakkında mesaj atıyorum 5664 e. Ancak bir çok araş da 3 veya 6 arasında hasar görünüyor. Örneğin bir tanesinde 4 tane hasar 450 tl, 650 tl, 2800 tl, 500 tl değerlerinde. Bu mesajla gelen bilgiler araç alımında ne derece önemlidir. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Arkadaşlar bu tramere araç hakkında mesaj atıyorum 5664 e. Ancak bir çok araş da 3 veya 6 arasında hasar görünüyor. Örneğin bir tanesinde 4 tane hasar 450 tl, 650 tl, 2800 tl, 500 tl değerlerinde. Bu mesajla gelen bilgiler araç alımında ne derece önemlidir. Gayet önemlidir.Gerçi sizin yazdıklarınızda meblağ lar düşük,fazla bir hasar olamaz sanırım.yinede dikkat etmek lazım. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Kasım 2012 Paylaş 2 Kasım 2012 Arkadaşlar bu tramere araç hakkında mesaj atıyorum 5664 e. Ancak bir çok araş da 3 veya 6 arasında hasar görünüyor. Örneğin bir tanesinde 4 tane hasar 450 tl, 650 tl, 2800 tl, 500 tl değerlerinde. Bu mesajla gelen bilgiler araç alımında ne derece önemlidir. Bol bol boya var gibi görülüyor. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 2 Kasım 2012 Yazar Paylaş 2 Kasım 2012 Gayet önemlidir.Gerçi sizin yazdıklarınızda meblağ lar düşük,fazla bir hasar olamaz sanırım.yinede dikkat etmek lazım. Aynı mesaj sen aynı arabayı satarken almak isteyene görünecek haberiniz olsun Barış Bey. Bol bol boya var gibi görülüyor. Bunlar kayıtlı olanları olmayanda ufak tefek varsa, çarpışan araba gibi bişey olabilir Yorum bağlantısı
Recommended Posts