İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Furkan Avcı

Sabah geri geri gelen bir arkadaş ufaktan ön tarafa dokundurdu, çok şükür birşey olmadı, sadece plakalık çatladı. Olur böyle kazalar Allah beterinden korusun dedik gittil arkadaş (Yüzündeki tedirginlik beni üzdü, yok kardeşim birşey yok sen devam et dedim).

Az önce Meguiar's PlastX ile diğerine göre daha sarı olan sol farı bir güzel cilaladım, PlastX'e verdiğim para helal olsun, iki farda bayağı güzel oldu.

Yine Meguiar's ın deri bakımı kremi ile koltukları ve deri yerlere bakım uyguladım, TurtleWax F22 ile de kalan plastik yerlere. Sıvı gres ile de bütün yağlanması gereken yerleri yağladım.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Dün öğleyin sanayiye çıktım... 99 mondeonun bakımları vardı...

Balatalarını, fren hidroliğini, z rotlarını, amortisör takozlarını ve amortisör bilyalarını değiştirdik... Torpido açma kolunu kırmışlar, açıp onu tamir ettik.. parçalar için 290 lira.. İşçilik 70 lira ödedik..

Sonra Aksaray'a GLS Gelişim Ford Servisine kendi aracımla gittim...

Burada, Yaşar Usta, Servis müdürü Sezgin Dokuz ve bana hala TC kimlik numarasını vermemiş olan Satış sorumlusu Onur'u gördüm :)

Farları takmış ama hala düzgün bir ayar yaptıramamıştım... Ayrıca otomatik eğim çalışmıyordu... IDS ile onun kalibrasyonunu yaptırdım... Sonuç : düzgün ayarlı bir farım, düzgün çalışan bir otomatik eğim sensörüm oldu...

Teşekkürler Yaşar Usta, teşekkürler Sezgin Dokuz ve Onur Karakay...

Farlar için, Teşekkürler Çağlar Bayur, Teşekkürler Süha Demirtaş...

Kısa farlarım

img2967a.jpg

Uzun farlar

img2968nt.jpg

Bunlar parklar... tam güç..

img2965ie.jpg

Parklar 7 volt

img2976su.jpg

Plaka lambalarını kendim yaptım, hazır alınanlar çabuk bozuluyor..

img2974nr.jpg

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Emmi 8000k xenon kullanıyor millet :crazy:

6000 bi kerem :D

Lokman abim gibi yapacağım... yazın 6000, diğer mevsimlerde 4300...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

6000 bi kerem :D

Lokman abim gibi yapacağım... yazın 6000, diğer mevsimlerde 4300...

Sana profesyonellerin seçiminden verelim o zaman :p

389029_10152810784825454_1582937048_n.jpg

944415_10152810785515454_919545430_n.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit

Sana profesyonellerin seçiminden verelim o zaman :p

Kaç k bunlar? Benim de ilgimi çekti. :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Mahmut, Benim gördüğümü görüyorsan, ampulleri değişip denemedim ama ampul hatası olduğunu düşünüyorum... Çünkü duvara sıfır yanaşınca duvarda olmaması gereken bir ışık yumağı görüyorum orada...

Yorum bağlantısı

bu sabah sürpriz le uyandım, saolsun komşu çıkarken r yerine d ye takmış vitesi güüüm tampon gidik, saglık olsun tutanak tutduk.

nedir benim bu tamponlardan çekdigim. :)

Yorum bağlantısı

bu sabah sürpriz le uyandım, saolsun komşu çıkarken r yerine d ye takmış vitesi güüüm tampon gidik, saglık olsun tutanak tutduk.

nedir benim bu tamponlardan çekdigim. :)

341 43 93

Ömer çiftçi.

tamponu alabilirsin burdan abi...

Geçmiş olsun...

Yorum bağlantısı

341 43 93

Ömer çiftçi.

tamponu alabilirsin burdan abi...

Geçmiş olsun...

saolasın hakan, eksik olma, arayım.

Yorum bağlantısı

Adımı ver,sen ödeyeceğin zaman,indirim yapar.

aradım şimdi adını verdim selamı var, arkadan yok abi önden var dedi :biggrin: kaporta arka kısımları çıkmacıya bakcaksınız dedi, ön tampon varmış mesala, artık tamir edilip boyacak başka çare yok. mondeo dan sonra bunun tamponu bayaa saglam mış. :)

saol hakan.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mahmut, Benim gördüğümü görüyorsan, ampulleri değişip denemedim ama ampul hatası olduğunu düşünüyorum... Çünkü duvara sıfır yanaşınca duvarda olmaması gereken bir ışık yumağı görüyorum orada...

Bunca zaman sonra elin lehim tutmuş :)

Ellerine sağlık :nazar:

Yorum bağlantısı

Dün bakıma soktum

yağ(mobil 5/30) 4lt=65 tl*2 =130tl (araba 5,5 lt yağ aldı 1 lt yağ 30 tl idi.o yüzden 2*4 lt alındı)

yağ filtre ve rotbaşı 85 tl

bosh balata

viraj demir lastiği

rot balans yaptırdım 50 tl

fren diski taşlama 35 tl

işçilik 70 tl

toplamda 370 tl

Yorum bağlantısı

3gündür yıkatacam,sallıyordum :D

Yıkamaya verdim,Sanırım ishal olmuş kuş filosu arabanın üstünden geçmiş :D

Güneştede kaldı bi kaç gün :) Bakalım çıkacakmı :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

dün aracımı orginal hale getiirdim dükkanın içi çorbaya döndü kablolardan ıvız zıvırlardan :D :D

Yorum bağlantısı

Dün bakıma soktum

yağ(mobil 5/30) 4lt=65 tl*2 =130tl (araba 5,5 lt yağ aldı 1 lt yağ 30 tl idi.o yüzden 2*4 lt alındı)

mk2 mondeomu ?

Yorum bağlantısı

Evet mk2

Gidip şırıngayla çektirin.

Keçelerden atmaya başlar o fazla yağ...

4,2 yada 4,3 alır mk2 mondeo Motor yağını.

Yorum bağlantısı

Gidip şırıngayla çektirin.

Keçelerden atmaya başlar o fazla yağ...

4,2 yada 4,3 alır mk2 mondeo Motor yağını.

Abi hep fazla alıyordu ama bu zamana kadar.yağ filtresi de değişti ve 4 - 4.5 lt koyduğum zaman, yağ çubuğunun ucuna dokunuyor sadece.hatta ustalar da şaşırıyor fazla almasına.

Bir de , ben hep magnatec 5*30 kullanıyordum,bu sefer mobil full sentetic 5*30 kullandım,magnatec yoktu. iyimidir bu yağ? Gerçi ford araçlar için olduğu yazıyordu ama yinede sorayım dedim.

Yorum bağlantısı

Abi hep fazla alıyordu ama bu zamana kadar.yağ filtresi de değişti ve 4 - 4.5 lt koyduğum zaman, yağ çubuğunun ucuna dokunuyor sadece.hatta ustalar da şaşırıyor fazla almasına.

Bir de , ben hep magnatec 5*30 kullanıyordum,bu sefer mobil full sentetic 5*30 kullandım,magnatec yoktu. iyimidir bu yağ? Gerçi ford araçlar için olduğu yazıyordu ama yinede sorayım dedim.

Mobil daha iyidir,castroldende.

Niye fazla alıyor? farklı karter takılamazki :s

Bakalım ne diyecekler bu konuda,bende merak ettim.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...