Mustafa Çiçek 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 (düzenlendi) Bujiler Yağ yağ filtresi karbonlu polen filtresi hava filtresi V kayışı VSS sensörü alındı. pazartesi değişecek inşallah. Ayrıca CC yapılacak 7 Aralık 2013 tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Hiç bir halt edemedim ben de yıkadım ve resim çektim. çok güzel maşallah. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 çok güzel maşallah. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Bujiler Yağ yağ filtresi karbonlu polen filtresi hava filtresi V kayışı VSS sensörü alındı. pazartesi değişecek inşallah. Ayrıca CC yapılacak vss sensörünü ne kadara aldiniz?250 km yol yaptik sağnak yağiş altinda çok güzel kirlendi yağmur altinsa bekliyor Cc işlemi ne kadar biliyormusunuz? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 vss 130 TL aldığım parçaların işçiliği+CC için 150 TL fiyat aldım. (sadece CC 80 TL olur dedi) Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Araba güzel parlamış Kapı eşiğinizde ne yazıyorsa onu basın lastiklere. Benim arabada 38 yazıyor. Yanımdaki adamların ağzı açılıyor Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Araba güzel parlamış Kapı eşiğinizde ne yazıyorsa onu basın lastiklere. Benim arabada 38 yazıyor. Yanımdaki adamların ağzı açılıyor 38 mi basılı şuan senin araçta Sani? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 38 mi basılı şuan senin araçta Sani? Neyse o. Fabrika değerinden şaşmak yok. Benim yerime tüm testleri Renault yapmış sağolsun Ön tekerler tabi bu. Arkası 33 ya da 34 olmalı. Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Neyse o. Fabrika değerinden şaşmak yok. Benim yerime tüm testleri Renault yapmış sağolsun Ön tekerler tabi bu. Arkası 33 ya da 34 olmalı. Şimdi inip bakicam merak ettim.. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Kapıda yazan bilgiler, genelde araçta iki kişi ve bagajda iş malzemeleri oluyor. Birinci secenek 31 uygun olan sanırım. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 (düzenlendi) Aracı kuaföre götürdüm 3gün sürer dediler çıktım.Arkadasın dükkanına gittim wurth bayii. büyük indirimlerle silikon sprey.leke giderici .plastik ve deri temizleyici sprey.bide kir sökücü aldim.iki saatlik bir operasyonla cillop gibi oldu.maun kaplamalar özellikle yeni gibi oldu. 7 Aralık 2013 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Baran Ekici 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 235-45-18 kışlık continental siparişi verdim, yaz için 255-35-20 baktım, kışın ucuz olur demiştim ama değerlendirmeye değecek kadar uygun fiyat bulamadım. Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Amortisörleri yeni değişmiştim sag arkada bir ses vardi kafayi oraya takmıştim amortisörü yeniden aldim taktık ve ses kesildi yani yeni amortisör bozuk cikti ... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Aralık 2013 Yazar Paylaş 7 Aralık 2013 100 metre rampadan iniş için zincir taktım.Garaja alınca zincirleri söktüm.Yazlık lastik gerçekten başa bela be kardeşim.... 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Ben karla kaplamayı tercih ettim Saçlarım beyazlamış gibi çek pampa 1 Yorum bağlantısı
Başar Mert 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 buz olunca kar lastikleri gerçekten fayda etmiyor buzda çıkmamak lazım ama kar olunca sadece bulunmaz nimet benim michelen alpinler var akşam işten gelirken ufacık bir rampada iki araç tırmalayıp duruyordu ben yanlarından bakarak geçtim hiç zorlanmadan kar lastiği her halukarda lazım ama yinede frenleme yaptığınızda zor duruyorsunuz abs vura vura kayıyor araba patır patır. Allahta bizim butaraf yine düzlük, eryaman tarafı fazla yokuş yok ondan şanslıyız biraz. Yorum bağlantısı
Safak Acar 8 Aralık 2013 Paylaş 8 Aralık 2013 Abi yokuşun sonuna kadar geldim daha başlarda 3 4 araba kalmıştı c180 o kadar çok zorlamışki kış lastiğinin dişleri kopmuştu yokuş iyice dikleşerek sağa dönüyor dönerken patinaja bir sardı frene basar basmaz araba geri geri çok fena kaydı neyseki hemen topladım yine çok başarılı lastik ama buzda fena.Annemin focusa çivli taktım bu sene içime doğmuş sanki buz olacağı canavar gibi hiç affetmiyor dün deneyemedim ama bügün aynı yokuşun araba girmemiş yerlerinde denedim fren ve kalkış çok iyi.Kuru asfaltta aşırı gürültü ama 3 aylığına katlanıcaz fazla yolda yapmıyor araba zaten. çok sakat yerde oturuyoruz birde bu videolar bizim mahalleden ilk videodaki yokuşun biraz daha az eğimli paralelinden çıkmaya çalışıyordum http://www.youtube.com/watch?v=_TRv7vF_LYY bu videodaki meganeda kesin kış lastiği yok http://www.youtube.com/watch?v=u4CKn27cJ9I Son videodaki amca fena... :D :D "Ananızdan Arabayla Doğdunuz" :D Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 9 Aralık 2013 Yazar Paylaş 9 Aralık 2013 Dün gün boyunca Ankara nın çeşitli ilçelerinde bulundum.İnanın tam anlamıyla sinir harbi yaşadım....çalışmayan arabasını buzlu yolda rampa aşağı sallayanmı dersiniz, Yokuşdan aşağı kayıp arabaların altına girip yaralanan çocuklarmı dersiniz. Yazlık lastikle yola çıkıp abi lastiklerim yeni diyenmi dersiniz, yoksa gördüğüm anda şok yaşadığım Noylon Europanın arka lastiklerine zincir takıp yokuşu niye çıkamıyorum diye anlamsız anlamsız yüzüme bakan şöfördenmi bahsedeyim.... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Dün gün boyunca Ankara nın çeşitli ilçelerinde bulundum.İnanın tam anlamıyla sinir harbi yaşadım....çalışmayan arabasını buzlu yolda rampa aşağı sallayanmı dersiniz, Yokuşdan aşağı kayıp arabaların altına girip yaralanan çocuklarmı dersiniz. Yazlık lastikle yola çıkıp abi lastiklerim yeni diyenmi dersiniz, yoksa gördüğüm anda şok yaşadığım Noylon Europanın arka lastiklerine zincir takıp yokuşu niye çıkamıyorum diye anlamsız anlamsız yüzüme bakan şöfördenmi bahsedeyim.... Taksicilik yaparken öyle biri denk gelmişti; "senin araban önden çekişli, sen zincirleri arkaya takmışsın, böyle olmaz, geri geri gidecen o zaman yine önden çekiş gibi olur." diye dalgamızı geçmiştik. Yorum bağlantısı
Doğu Kemik 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 Mını için 4 adet mıchelın Alpın almıştım 1 hafta önce. 2 gün önce İstanbul dönüşü çok işime yaradı Bugün de pejo için tanesi 160 tl den 4 adet 185/65/15 goodyear aldım. Yorum bağlantısı
Yaşar Balcılar 9 Aralık 2013 Paylaş 9 Aralık 2013 5lt antifirizli cam suyu koydum. 4.90TL. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Üşümesin diye kapalı (-3 kat) garaja koyduk, örttük bastırdık kış uykusuna yatırdık!!! Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Üşümesin diye kapalı (-3 kat) garaja koyduk, örttük bastırdık kış uykusuna yatırdık!!! Sunroof kapalıdır inşallah Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Akşam alayım servise, fitlleri spreyliiyim BOLCA Cam suyuda azalmıştır belki Yorum bağlantısı
Misafir 10 Aralık 2013 Paylaş 10 Aralık 2013 Sunroof kapalıdır inşallah Benim sunroof hep kapalı, yazın bile pek açmam, ihtiyarlık işte.. Akşam alayım servise, fitlleri spreyliiyim BOLCA Cam suyuda azalmıştır belki Hangi speyden sıkacaz, o silikonlu olandan mı? İyice çatır çatır donmasın da. Yorum bağlantısı
Recommended Posts