M.Fatih Yüce 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Gördüm, FSM köprüsünden canlı yayın olacak haberlerde az sonra. Atlamaya gidiyorum Köprüden atlamana değmez akünün ömrü arabanın kalitesine göre değişir. İyi markalarda çok gider. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Aralık 2013 Paylaş 1 Aralık 2013 Yağmurlar bastırmadan hafta sonu temiz temiz binelim diye yine aslanımı tertemiz yaptık bakalım Abi ellerine sağlık....Bu resimlerle benim birader gökhanı kekledim...akşam arabayı nerde kirlettin hemen dedi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Kisliklari taktım artık Ne zahmet ettin ki, yakında bahar gelecek!!! Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Ne zahmet ettin ki, yakında bahar gelecek!!! ya bak gör kar yağmasına daha çok var Yağsada bu aralar atar geçer Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Liberty'nin teknik bir hata sonucu değiştiğim bujilerini orjinalleri ile değiştirdim. V kayışı yurttan sesler modundaydı onuda değiştirdim. Yetmedi, yedek anahtar+ kumanda yaptırdım. Bujiler değişince hemen aracın ilk kalkınması değişti. Şehir içi tüketim tekrar eski haline düştü ( 14lt ). Ciddi hata yapmışım bujilerde. Lpg, Benzin ibre senkronunda sıkıntı var. Onuda düzettimmi tamadır. Buji seti : 150 TL V kayışı : 90 TL Çipli anahtar: 120 TL U. Kumanda: 130 TL 2 Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Hafta sonu aldigim kış lastikleri yarin taktirayim bari lastiğe göre araba almaktan şimdilik vazgeçtim.... 2 Yorum bağlantısı
Ali Eren 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Liberty'nin teknik bir hata sonucu değiştiğim bujilerini orjinalleri ile değiştirdim. V kayışı yurttan sesler modundaydı onuda değiştirdim. Yetmedi, yedek anahtar+ kumanda yaptırdım. Bujiler değişince hemen aracın ilk kalkınması değişti. Şehir içi tüketim tekrar eski haline düştü ( 14lt ). Ciddi hata yapmışım bujilerde. Lpg, Benzin ibre senkronunda sıkıntı var. Onuda düzettimmi tamadır. Buji seti : 150 TL V kayışı : 90 TL Çipli anahtar: 120 TL U. Kumanda: 130 TL Liberty'in mi var derdin var. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2013 Paylaş 5 Aralık 2013 Hiç sorma Ali. 100.k giden bujiyi bozuk diye sök, 5 tl lik buji tak oldumu, olmadı Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Liberty'nin teknik bir hata sonucu değiştiğim bujilerini orjinalleri ile değiştirdim. V kayışı yurttan sesler modundaydı onuda değiştirdim. Yetmedi, yedek anahtar+ kumanda yaptırdım. Bujiler değişince hemen aracın ilk kalkınması değişti. Şehir içi tüketim tekrar eski haline düştü ( 14lt ). Ciddi hata yapmışım bujilerde. Lpg, Benzin ibre senkronunda sıkıntı var. Onuda düzettimmi tamadır. Buji seti : 150 TL V kayışı : 90 TL Çipli anahtar: 120 TL U. Kumanda: 130 TL Servet abi, Ben bindiğimde hangi bujisi vardı? Uzun yakıt borusu düzeldi mi? Bunlar negatif ise bir daha binmek istiyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Yıkandı ve paklandı... Bana sat diye gelen olmadımı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Servet abi, Ben bindiğimde hangi bujisi vardı? Uzun yakıt borusu düzeldi mi? Bunlar negatif ise bir daha binmek istiyorum O hale geldi yine Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 29 Ekim'den beri arabayı yıkatmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 29 Ekim'den beri arabayı yıkatmıyorum Biliyoruz abicim. Özellikle söylemene gerek yok. Üzerindeki yazıları dün gibi hatırlıyorum Şimdilerde nasıl olmuştur tahmin edemiyorum (Orhun kitabeleri vb) Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Biliyoruz abicim. Özellikle söylemene gerek yok. Üzerindeki yazıları dün gibi hatırlıyorum Şimdilerde nasıl olmuştur tahmin edemiyorum (Orhun kitabeleri vb) Geçen yağmur yağdı o yazılar silindi. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Bana sat diye gelen olmadımı Bak bugün de biri geldi..ciddiyim... 29 Ekim'den beri arabayı yıkatmıyorum Kamil nasıl Yorum bağlantısı
Misafir 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Rotilde boşluk vardı,komple tablayı değiştirdik Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 29 Ekim'den beri arabayı yıkatmıyorum Aslında en iyisini yapıyorsun Abi, ne kadar çok yıkanma okadar boya yüzeyinde defarmasyon Bende kışın, yıkatmam çok çamur olmuşsa bir su tuttururum.. Sıfır hare ile kış sezonunu bitiririm Bu arada fırsat bulup, hala kış lastiklerimi taktıramadım. Kış lastiği almayıp, sezonu yaz lastiği ile geçirenlere imreniyorum. Havalar soğugunca biraz rahatsız olmaya başladım geceleri viyadüklerde falan.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 6 Aralık 2013 Paylaş 6 Aralık 2013 Rotilde boşluk vardı,komple tablayı değiştirdik Ne içtin be yavrum araba değiştirecek kadar Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Ne içtin be yavrum araba değiştirecek kadar Asıl sen ne içtin ? Tablayı değiştim yazdım,Sen araba anlıyorsun :D:D:D Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 7 Aralık 2013 Paylaş 7 Aralık 2013 Asıl sen ne içtin ? Tablayı değiştim yazdım,Sen araba anlıyorsun :D:D:D Senin içtiğinden olmadığı kesin Komple niye değiştirdin Rotili değiştireydin Yorum bağlantısı
Recommended Posts