Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 (düzenlendi) Egzost muayenesi ve araç muayenesi yapıldı, sadece farlarımız hafif şehlâ bakıyormuş, böyle devam et dediler. Ayrıca gündüz farları için herhangi bir sorun çıkmadı. Son üç mauayenenin km. kontrolleri yapıldı. 30 Kasım 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 connetin o farları nasıl o hale getire bildiniz tiyo istiyorum maşalllah bu arada Far'ları parlatmak için oto boya malzemecilerinden 1500 - 2000 ve 2200 numara su zımparası ve silikonlu pasta alıyorsunuz,küçükten büyüğe doğru sırayla sulu bir şekilde zımparalıyorsunuz, sonuçta farlarınız mat ve pürüzsüz olacaktır en sonunda da pasta ile parlatıyorsunuz. Sonuç resimlerdeki gibi olacaktır....... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Yağmurlar bastırmadan hafta sonu temiz temiz binelim diye yine aslanımı tertemiz yaptık bakalım 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Far'ları parlatmak için oto boya malzemecilerinden 1500 - 2000 ve 2200 numara su zımparası ve silikonlu pasta alıyorsunuz,küçükten büyüğe doğru sırayla sulu bir şekilde zımparalıyorsunuz, sonuçta farlarınız mat ve pürüzsüz olacaktır en sonunda da pasta ile parlatıyorsunuz. Sonuç resimlerdeki gibi olacaktır....... teşekkür ederim denicem Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 (düzenlendi) Çivili kışlıkları taktım sanki hızlandıkça ek bir motor çalışıyor gibi ses var Taunusdan hevesim yarım kaldı bu sezon kullanıcaz böyle olmazsa seneye söktürürüm çivileri. Kazık fren testi yaptım yazlıklardan iyi performansı var.Annem kullanıyor genelde aracı 2 yıldır onda geçen zor durdum dedi fren titreşdi bozuldumu dedi absyi ilk defa kullanmış sorun yaşacağımı sanmıyorum.Ebatlar 205,65,15 yükseldi de focus ofroad.Lastikler omegadan kaldığı için ölçü böyle kendim alsam 195 alırdım tabi. Havalarını kontrol etmeyi unutma! 30 Kasım 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Egzost muayenesi ve araç muayenesi yapıldı, sadece farlarımız hafif şehlâ bakıyormuş, böyle devam et dediler. Ayrıca gündüz farları için herhangi bir sorun çıkmadı. Son üç mauayenenin km. kontrolleri yapıldı. Alla alla Nerde yaptırdın Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Egzost muayenesi ve araç muayenesi yapıldı, sadece farlarımız hafif şehlâ bakıyormuş, böyle devam et dediler. Ayrıca gündüz farları için herhangi bir sorun çıkmadı. Son üç mauayenenin km. kontrolleri yapıldı. Abi gündüz farı sorun çıkardı mı hiç? Babam çok beğendi senin çalışmayı ama elimizden gelmiyor malesef böyle işler. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Alla alla Nerde yaptırdın Bizim evin yanında bir onda servis var. Orda kıymet bilir bir kardeşimiz var. Kurt gibi bir adam (bir kaç gündür güzel traş oluyor, niyeyse? ) Sağolsun varsa verir, yoksa arar bulur, yeter ki bana şu lazım deyin . Sana da tavsiye ederim işin düşse de düşmese de mutlaka uğra, bi çayını kavesini iç. Egzost muayenesi ve araç muayenesi yapıldı, sadece farlarımız hafif şehlâ bakıyormuş, böyle devam et dediler. Ayrıca gündüz farları için herhangi bir sorun çıkmadı. Son üç mauayenenin km. kontrolleri yapıldı. Abi gündüz farı sorun çıkardı mı hiç? Babam çok beğendi senin çalışmayı ama elimizden gelmiyor malesef böyle işler. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Bizim evin yanında bir onda servis var. Orda kıymet bilir bir kardeşimiz var. Kurt gibi bir adam (bir kaç gündür güzel traş oluyor, niyeyse? ) Sağolsun varsa verir, yoksa arar bulur, yeter ki bana şu lazım deyin . Sana da tavsiye ederim işin düşse de düşmese de mutlaka uğra, bi çayını kavesini iç. Hakan ile akrabalığı varmı soyad tutuyorda Valla bende hanım ile ilk tanışdığım sıralarda traşıma özen gösterirdim İş alana kadarmış 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Ahh canım Plaka için arka sokaktaki elektrikçiden iki tane led aldım onları taktım. Çok güzel oldu, tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Plaka için arka sokaktaki elektrikçiden iki tane led aldım onları taktım. Çok güzel oldu, tavsiye ederim. benim plakalıklar zaten led Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Hakan ile akrabalığı varmı soyad tutuyorda Valla bende hanım ile ilk tanışdığım sıralarda traşıma özen gösterirdim İş alana kadarmış Ta kendisi, ama traş konusu biraz farklı, patron korkusundan olabilir diye düşünüyorum. Eşini de tanırım, bir ihtimal 4 yaşındaki tatlı kızı için olabilir. benim plakalıklar zaten led Biraz fırsat bulabilsem bu ledlerle neler yapacam da Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 2009 Nisan'da fabrikanın taktığı silecekler artık değiştir beni diyordu. Değiştirdim 60TL dediler 50TL karşılığı kavga dövüş alabildim. Orjinal silecek 4 yıl gitti. Yine orjinal aldım inşallah bu da 4 yıl gider. Yine 2009 Nisan'da fabrikanın taktığı akü bitti bitecekti, onuda değiştim. Orjinali Varta marka 60 Amper. Serviste 290TL + 50TL işçilik denice inci akü aldım 125TL. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 2009 Nisan'da fabrikanın taktığı silecekler artık değiştir beni diyordu. Değiştirdim 60TL dediler 50TL karşılığı kavga dövüş alabildim. Orjinal silecek 4 yıl gitti. Yine orjinal aldım inşallah bu da 4 yıl gider. Yine 2009 Nisan'da fabrikanın taktığı akü bitti bitecekti, onuda değiştim. Orjinali Varta marka 60 Amper. Serviste 290TL + 50TL işçilik denice inci akü aldım 125TL. Nasıl bir aküymüş o? 4 yılda akü mü bitermiş? Yeni akün hayırlı olsun. Ben de geçen ay 70 amper Varta'yı 150 TL.ye 5 taksitle aldım. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Nasıl bir aküymüş o? 4 yılda akü mü bitermiş? Yeni akün hayırlı olsun. Ben de geçen ay 70 amper Varta'yı 150 TL.ye 5 taksitle aldım. Ben de 8 taksit aldım. Kaç yıl gider akü? erken mi bitti Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 1 ssat önce 7,5 senelik aküme veda ettim. Yerine aynı ebat ve ölçülerde 80a Mutlu ( 200 tl) akü taktırdım... Ben de 8 taksit aldım. Kaç yıl gider akü? erken mi bitti Gördün mü? Daha uzun ömürlü de olabilirdi. 9 Yıl kullanılanı biliyorum. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Gördün mü? Daha uzun ömürlü de olabilirdi. 9 Yıl kullanılanı biliyorum. Gördüm, FSM köprüsünden canlı yayın olacak haberlerde az sonra. Atlamaya gidiyorum Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Gördüm, FSM köprüsünden canlı yayın olacak haberlerde az sonra. Atlamaya gidiyorum Aracını usta bir elektrikçiye götür, şarjını bilinen klasik yöntemlerle değil her yönüyle ciddi bir ölçüm yaptır. Bir de uzun süre kullanılmayan araçlarla, ticari gibi çok fazla (marş yaparak) kullanılan araçların aküleri çabuk eskir. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Nasıl bir aküymüş o? 4 yılda akü mü bitermiş? Yeni akün hayırlı olsun. Ben de geçen ay 70 amper Varta'yı 150 TL.ye 5 taksitle aldım. Akü şans işi abi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Aracını usta bir elektrikçiye götür, şarjını bilinen klasik yöntemlerle değil her yönüyle ciddi bir ölçüm yaptır. Bir de uzun süre kullanılmayan araçlarla, ticari gibi çok fazla (marş yaparak) kullanılan araçların aküleri çabuk eskir. Abi ben ikinci sahibiyim, ilk sahibi nasıl kullandı bilmiyorum. Ben haftanın 6 günü 35 km yol yapıyorum. Araç uyarı veriyordu zaten Low Battery şeklinde. Bilgisayara bağladığımızda da ateşleme voltajı düşük uyarısı alıyorduk. Yani her türlü Akü bitiyordu. Tek bir elektrikçi ye ölçtürüp hadi aküyü değişiyoz demedim. Sabah soğukta da marj uzamıştı. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 (düzenlendi) Abi ben ikinci sahibiyim, ilk sahibi nasıl kullandı bilmiyorum. Ben haftanın 6 günü 35 km yol yapıyorum. Araç uyarı veriyordu zaten Low Battery şeklinde. Bilgisayara bağladığımızda da ateşleme voltajı düşük uyarısı alıyorduk. Yani her türlü Akü bitiyordu. Tek bir elektrikçi ye ölçtürüp hadi aküyü değişiyoz demedim. Sabah soğukta da marj uzamıştı. Zayıf akü zaten uzun marş yapamaz ki? Yazdıkların göz ardı etmeden; tamam doğru, aracın akünün zayıfladığını, bitmek üzere olduğunu sana söylemiş ama bunun sebebini söylememiş. Yani araç eksik veya fazla şarj nedeniyle aküyü beklenenden daha kısa sürede tüketebilir. Araç kullanım süren normal sayılır. Eski akünün durumunu akücü sana söyleyebilirdi. Yani fazla şarj, eksik şarj, uzun süre yatma gibi konularda seni uyarabilirdi. Bir de akünün üretim tarihi ve araca bağlandığı tarihi de bilmiyoruz galiba değil mi? Akü şans işi abi Öyle mi diyorsun? 30 Kasım 2013 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Zayıf akü zaten uzun marş yapamaz ki? Yazdıkların göz ardı etmeden; tamam doğru, aracın akünün zayıfladığını, bitmek üzere olduğunu sana söylemiş ama bunun sebebini söylememiş. Yani araç eksik veya fazla şarj nedeniyle aküyü beklenenden daha kısa sürede tüketebilir. Araç kullanım süren normal sayılır. Eski akünün durumunu akücü sana söyleyebilirdi. Yani fazla şarj, eksik şarj, uzun süre yatma gibi konularda seni uyarabilirdi. Bir de akünün üretim tarihi ve araca bağlandığı tarihi de bilmiyoruz galiba değil mi? Şimdi saniye geçmeden alıyor. Ama öncede daha cılızdı sesten anlıyordum. Akücü uyarmadı şundan bitti bundan bitti diye, Herkes normal karşıladı bi şimdi burada gördüm 7 sene filan 5 sene gitmiş neredeyse. Bence normal gibi. Bu arada aracın voltajınıda ölçmüştüm 14,4 gibi hatılıyorum. Emin değilim ama Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Plaka için arka sokaktaki elektrikçiden iki tane led aldım onları taktım. Çok güzel oldu, tavsiye ederim. Ledlerde sürücü var mı abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Ledlerde sürücü var mı abi.. Tabi ki var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts