Misafir 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Yedek anahtarımız yapılıp iki anahtarımız birden yeniden şifrelendi.. Tebrik ediyorum, artık yedek anahtarım yok diye ajitasyon yapmazsın. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Tebrik ediyorum, artık yedek anahtarım yok diye ajitasyon yapmazsın. Aynen abi.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Yeni aldığım lastik ölçüleri kadrana tanıtıldı, hava ve polen filtreleri kontrol edildi, bakıma kadar idare edeceği görüldü. Antifreeze ölçüldü, -20 çıktı. Aklandı paklandı 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Fusion'un periyodik bakımı yapıldı. Km:102000 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 Arac içi hijyen sprey GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Nami değer el bombası ) GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 Arac içi hijyen sprey Nami değer el bombası ) Senin bu spreylerle bir meselen var amma hayırlısı, Nolacak peki hijyen sprey? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 Arac içi hijyen sprey GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Nami değer el bombası ) GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi Klima kokusunu gideriyor mu? Döşemelere sinen kokuları? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 klima sisteminin temizliğinde kullanılıyor adaşım. Farklı farklı kokular var. Uzun süre klima çalıştığı sürece arabanın içinde istediğin koku oluyor. Döşemelere sinen koku için halı yıkama makinası şart Ataş kimyasalın ürününden iyi mi? O 3 ay dayanabildi Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 Senin bu spreylerle bir meselen var amma hayırlısı, Nolacak peki hijyen sprey? Sprey çeşidim bolca var ondandır Klima kokusunu gideriyor mu? Döşemelere sinen kokuları? klima kokusu için asıl uygulanacak, köpüktür. .Bunun gibi. Bu sprey(bugün kullandığım) araç içindeki kötü kokulara iyi gelir. klima köpüğünüde ara ara kullanırım(ayda veya 2ayda 1kere.) Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 (düzenlendi) Atas airclim klima bombasının asıl işi balterileri oldurmektir. Klima kanallarındaki tozu temizlemez ama yoğun kokusu ile bir süre bastirabilir. Kanal temizliği isteniyor ise atas clim tavsiye ederim. Koltuklardaki kirler veya kokular için de atas vinet veya detap ile halı yıkama makinesi tavsiye ederim. 24 Kasım 2013 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 ataş fiyat performans olarak iyidir ama bu tarz ürünlerde würth gibi markalara bakmak lazım sanırım. mert bunlarla uğraşacağına bir tane bakkaldan vanilya al polen filtresinin üzerine dok mis gibi koksun ben öyle yapıyorum ayda bir 15 kuruş maliyet 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 mert bunlarla uğraşacağına bir tane bakkaldan vanilya al polen filtresinin üzerine dok mis gibi koksun ben öyle yapıyorum ayda bir 15 kuruş maliyet Vanilya? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 mert bunlarla uğraşacağına bir tane bakkaldan vanilya al polen filtresinin üzerine dok mis gibi koksun ben öyle yapıyorum ayda bir 15 kuruş maliyet polen bi ıslansında,O zaman göriyim seni Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 (düzenlendi) Vanilya? dene vanilya tozu mustafa bakkalda satılan mıs kokuuor kaloriferi açınca polen bi ıslansında,O zaman göriyim seni neden ıslansın abi içeride benimki Dün göksel abi ile arexsons cila yaptik bizim jettaya ve yamanium focus'a. bu cilalanmış hali sanki hiç cila atılmamış gibi benimki bile bundan çok parlıyor cila atmadan erdem : : :P 24 Kasım 2013 tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 24 Kasım 2013 Paylaş 24 Kasım 2013 İç temizlik yaptım ve led plaka ampullerimi taktım. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Haftasonu yoğun bir temizlik vardı ve klima temizlendi.....ilgili resimler kendi sayfasında... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/162564-işte-benim-hokus-focusumyeni-resimler-sayfa-34-de/?p=2157752 Yorum bağlantısı
Ali Eren 25 Kasım 2013 Paylaş 25 Kasım 2013 Uzun süredir arabaya bir şey yapamıyorum. Hatta direksiyon koltuğuna bile oturamıyorum. Hanım beni okula bırakıyor sabahları. Öğle arasında da eve gelmesi gerektiği için araba onda kalıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Kasım 2013 Paylaş 26 Kasım 2013 Beleşemi yaptılar, bu ne sevgi ahhh bu ne ısıtıraap, gerçi ıstırap kısmı bitmişya... Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Kış lastiklerine geçtim, hava filtremi temizledim, kar zincirini bagaja koydum, arka sileceğini değiştirdim. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 1 ssat önce 7,5 senelik aküme veda ettim. Yerine aynı ebat ve ölçülerde 80a Mutlu ( 200 tl) akü taktırdım... 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Gerçekten Ford'un aküleri çok kaliteli.. 10 yıl kullanan arkadaşımı tanıyorum.. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Gerçekten Ford'un aküleri çok kaliteli.. 10 yıl kullanan arkadaşımı tanıyorum.. Eskisi gibi çok kullanıyor olsaydım belki bir müddet daha giderdi sanırım ,ama 4-5 gün yattımı zor marş basmaya başladı havalar soğumaya başlayınca... 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Kasım 2013 Paylaş 30 Kasım 2013 Bu gün işyerinde baba dostu bir büyüğümün Connect aracının farları sararmıştı, onun temizliğini yaptım gayet güzel oldu ve kendiside beğendi, siz ne dersiniz ? Arkasından işyerimdeki Ford sahiplerinede sizi artiz yapayım dedim ve resimledim Eee bu kadar işten sonra benim teke'yide kirli bırakmak olmazdı değil mi ? Sonax şampuan ve Hızlı cila'yı yiyince resimlerde bir harika oldu Gerçi şimdi Hakan Erken kardeşim beğenmez ama idare etsin bakalım Maşallah da diyelim kendi kendimize nazar değdirmeyelim Biraz uzun oldu gibi ama kusura bakmayın. Herkese kazasız, belasız, cezasız sürüşler diliyorum connetin o farları nasıl o hale getire bildiniz tiyo istiyorum maşalllah bu arada Yorum bağlantısı
Recommended Posts