İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Yedek anahtarımız yapılıp iki anahtarımız birden yeniden şifrelendi..

Tebrik ediyorum, artık yedek anahtarım yok diye ajitasyon yapmazsın. :good1:

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Tebrik ediyorum, artık yedek anahtarım yok diye ajitasyon yapmazsın. :good1:

Aynen abi.. :)

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yeni aldığım lastik ölçüleri kadrana tanıtıldı, hava ve polen filtreleri kontrol edildi, bakıma kadar idare edeceği görüldü. Antifreeze ölçüldü, -20 çıktı. Aklandı paklandı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Arac içi hijyen sprey :)

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nami değer el bombası :))

Yorum bağlantısı

Senin bu spreylerle bir meselen var amma hayırlısı, :unsure2: Nolacak peki hijyen sprey?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Klima kokusunu gideriyor mu? Döşemelere sinen kokuları?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

klima sisteminin temizliğinde kullanılıyor adaşım. Farklı farklı kokular var. Uzun süre klima çalıştığı sürece arabanın içinde istediğin koku oluyor. Döşemelere sinen koku için halı yıkama makinası şart :)

Ataş kimyasalın ürününden iyi mi? O 3 ay dayanabildi :p

Yorum bağlantısı

Senin bu spreylerle bir meselen var amma hayırlısı, :unsure2: Nolacak peki hijyen sprey?

Sprey çeşidim bolca var ondandır :)

Klima kokusunu gideriyor mu? Döşemelere sinen kokuları?

klima kokusu için asıl uygulanacak, köpüktür.

.Bunun gibi.

OA_1159953.jpg

Bu sprey(bugün kullandığım) araç içindeki kötü kokulara iyi gelir.

klima köpüğünüde ara ara kullanırım(ayda veya 2ayda 1kere.)

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Atas airclim klima bombasının asıl işi balterileri oldurmektir. Klima kanallarındaki tozu temizlemez ama yoğun kokusu ile bir süre bastirabilir. Kanal temizliği isteniyor ise atas clim tavsiye ederim. Koltuklardaki kirler veya kokular için de atas vinet veya detap ile halı yıkama makinesi tavsiye ederim.

tarihinde K&#246ksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

ataş fiyat performans olarak iyidir ama bu tarz ürünlerde würth gibi markalara bakmak lazım sanırım.

mert bunlarla uğraşacağına :D bir tane bakkaldan vanilya  al  polen filtresinin üzerine dok mis gibi koksun :D ben öyle yapıyorum ayda bir 15 kuruş maliyet :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

mert bunlarla uğraşacağına :D bir tane bakkaldan vanilya  al  polen filtresinin üzerine dok mis gibi koksun :D ben öyle yapıyorum ayda bir 15 kuruş maliyet :D

Vanilya?  :unsure2:

Yorum bağlantısı

polen bi ıslansında,O zaman göriyim seni :D

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar
(düzenlendi)

Vanilya?  :unsure2:

dene vanilya tozu  mustafa bakkalda satılan mıs kokuuor kaloriferi açınca

polen bi ıslansında,O zaman göriyim seni :D

neden ıslansın abi içeride benimki :D

Dün göksel abi ile arexsons cila yaptik bizim jettaya ve yamanium focus'a.

bu cilalanmış hali :D sanki hiç cila atılmamış gibi benimki bile bundan çok parlıyor cila atmadan erdem : :D: :p:P

tarihinde Uğur Çınar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

İç temizlik yaptım ve led plaka ampullerimi taktım.

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Uzun süredir arabaya bir şey yapamıyorum. Hatta direksiyon koltuğuna bile oturamıyorum. Hanım beni okula bırakıyor sabahları. Öğle arasında da eve gelmesi gerektiği için araba onda kalıyor.  :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Beleşemi yaptılar, bu ne sevgi ahhh bu ne ısıtıraap, gerçi ıstırap kısmı bitmişya...  :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

Kış lastiklerine geçtim, hava filtremi temizledim, kar zincirini bagaja koydum, arka sileceğini değiştirdim.

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

1 ssat önce 7,5 senelik aküme veda ettim. Yerine aynı ebat ve ölçülerde 80a Mutlu ( 200 tl) akü taktırdım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Gerçekten Ford'un aküleri çok kaliteli.. 10 yıl kullanan arkadaşımı tanıyorum..

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Gerçekten Ford'un aküleri çok kaliteli.. 10 yıl kullanan arkadaşımı tanıyorum..

Eskisi gibi çok kullanıyor olsaydım belki bir müddet daha giderdi sanırım ,ama 4-5 gün yattımı zor marş basmaya başladı havalar soğumaya başlayınca...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Bu gün işyerinde baba dostu bir büyüğümün Connect aracının farları sararmıştı, onun temizliğini yaptım gayet güzel oldu ve kendiside beğendi, siz ne dersiniz ? ;)

PAV10Esl.jpg

XYwa6fCl.jpg

7VHlxcpl.jpg

Arkasından işyerimdeki Ford sahiplerinede sizi artiz yapayım dedim ve resimledim :D

hYaAHeYl.jpg

Eee bu kadar işten sonra benim teke'yide kirli bırakmak olmazdı değil mi ? Sonax şampuan ve Hızlı cila'yı yiyince resimlerde bir harika oldu :yes: Gerçi şimdi Hakan Erken kardeşim beğenmez ama idare etsin bakalım ;)

Maşallah da diyelim kendi kendimize nazar değdirmeyelim :nazar:

GWiV9xXl.jpg

CNru5gZl.jpg

1UEQYyJl.jpg

Sj5D8UMl.jpg

YyrLuj5l.jpg

N3KV78Kl.jpg

Biraz uzun oldu gibi ama kusura bakmayın. Herkese kazasız, belasız, cezasız sürüşler diliyorum :good1:

connetin o farları nasıl o hale getire bildiniz tiyo istiyorum maşalllah bu arada  :nazar:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...