Misafir 13 Kasım 2013 Paylaş 13 Kasım 2013 muayenesi gelmiş, bu gün gidip gözükdük amcalara, sol gözü biraz oynamış, onun haricinde turp gibiymiş. maşallah. Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 Aracın uzun zamandır sinyallerinde sorun vardı. Ara ara takılıyor, sinyal vermiyordu. bugün sanayiye gittim ve flaşörü değişti. http://i.imgur.com/RXli5E9.jpg Yorum bağlantısı
Misafir 14 Kasım 2013 Paylaş 14 Kasım 2013 Yani bu kahraman kaputun içinde iken araç çalışıp 100 m. gitmiş ve sonra farkedilmiş ha!! Allah korusun. bize çok geliyor öyle ) ama ne uğraşıyorlar varya teknisyenler bu gün deyilde pazar günü, ug8 ler takıldı, o esnada jant larıda boyadık kardeşimle süper oldu. Erken daha ya Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 Eskiden Fiat Stilom vardı. Keyfi hiçbir araçta yoktur. Böyle sistem bir Mercedes A yada B seride birde Fiat Stilo da var. Arka yolcuların dahi üzeri açılabiliyor. Attığı taş, ürküttüğü kurbağlara değiyor... En son bindiğim Stiloda bunların sunroofları kronik problemliymiş dedim,5dakika geçmeden bozuldu Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 En son bindiğim Stiloda bunların sunroofları kronik problemliymiş dedim,5dakika geçmeden bozuldu Bir de city fonksiyonu bozuluyor diyorlar. O da diresiyon ile ilgili oldugundan epwy pahaliymis. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Kasım 2013 Paylaş 15 Kasım 2013 (düzenlendi) Bir de city fonksiyonu bozuluyor diyorlar. O da diresiyon ile ilgili oldugundan epwy pahaliymis. Saygilarimla. City modu taş gibi. 2 tane Stilom oldu bu problem yok. Arkadaşımda 2004 Punto var city modu taş gibi, babam İdea aldı sıkıntısız. En son bindiğim Stiloda bunların sunroofları kronik problemliymiş dedim,5dakika geçmeden bozuldu Gerçekten kronik.. İlk aldığımda garantisi devam ediyordu aracın. Perdesi arızalandı değişti, sonra su kaçırdı tamir gördü, sonra son 2 kademe açılmadı yine değişti. Bereket parasız halloldu hepsi. Sahibinden de satmak için "sky window arızalı, 200-300 TL masrafı var" diyenlere inanmayın. "tırnak kırık" vs için bile komple değişim yapıyorlar neredeyse ve 2007-2008 de 1500 TL idi fiyatı... 15 Kasım 2013 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gürkan Başbağcı 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Kış lastikleri takıldı. 4 adet. http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/11/16/fYjb.jpg Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 16 Kasım 2013 Paylaş 16 Kasım 2013 Ankara ve İstanbul ziyaretlerim nedeni ile bir haftadır evin altında yatan ve tozlanan aslanım sarmaş dolaş bir halde Sonax şampuanla tertemiz yıkayıp ıslak cila ile de parlatıp dostluğumuzu daha da sağlamlaştırıp Mersin turuna çıktık Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 (düzenlendi) Araç gitmiyor ve 110u geçmiyordu. Patlayan turbo basınç hortumu değişti. Yağ ve filtreler değişti. Ve alttaki tüm plastik karter korumalar değişti. Sebebi; çatlamış ve ses yapıyordu. Fiyatıda uygundu. Erkan Abi'min verdiği metal Atatürk imzasıda torpidodaki ahşapın üstünde yer aldı. Teşekkürler fordclubtr kardeşliği. 17 Kasım 2013 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Çok uzun zamandır yapmam gerekeni yaptım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/230719-yeni-espli-naylon/page-37#entry2148507 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 17 Kasım 2013 Paylaş 17 Kasım 2013 Dün gaz kelebeği temizlendi ancak bir şey dikkatimi çekti. Kelebeğin yukarıya doğru çıkan kanadını hafif itince 1-2 mm daha hareket etti bırakınca yine eski yerine geldi sanki tam kapatamıyormuş hissi verdi. Bu mümkün mü? Yada bu bir arıza mıdır? Ayrıca aracımla 3.-4. Ve 5. Viteste düşük devirde gitmek istediğimde aracım gaz vermekle vermemek arasında kalıyormuş gibi geliyor araç ileri geri sallantı yapıyor... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Hava filtremi değiştim, kış geldi artık, arabaya Colli915 çektim Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 Bugün hanımın focus 3 trend kapak jantlar söküldü yerine orijinal titantum jant takıldı bir araba bu kadarmı değişir (hanımın lafı) 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Kasım 2013 Paylaş 22 Kasım 2013 City modu taş gibi. 2 tane Stilom oldu bu problem yok. Arkadaşımda 2004 Punto var city modu taş gibi, babam İdea aldı sıkıntısız. Gerçekten kronik.. İlk aldığımda garantisi devam ediyordu aracın. Perdesi arızalandı değişti, sonra su kaçırdı tamir gördü, sonra son 2 kademe açılmadı yine değişti. Bereket parasız halloldu hepsi. Sahibinden de satmak için "sky window arızalı, 200-300 TL masrafı var" diyenlere inanmayın. "tırnak kırık" vs için bile komple değişim yapıyorlar neredeyse ve 2007-2008 de 1500 TL idi fiyatı... Kardeşim 2013 punto aldı, servisin söylediği "mümkün olduğunca city modunu az kullanın" bu sistem tasarım hatalı ve mutlaka bozuluyor, sen şanslıymışsın. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Kışlık lastikleri taktım, arkal jantların genişliği 8.5" (245/40 R17) önler 7.5" di 4 lastiğide 225/45 R17 aldım, öyle çok kötü durmadı ama hafiften bir apaçi tarzı olmadı da değil, telefonun şarjı azdı fotoğraf çekemedim, arabam konusunda paylaşırım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Kardeşim 2013 punto aldı, servisin söylediği "mümkün olduğunca city modunu az kullanın" bu sistem tasarım hatalı ve mutlaka bozuluyor, sen şanslıymışsın. servis bunu söylerken keşke fiat'tan yetkili birisi de orda olsaymış. serviste de şehir efsanesi dönüyorsa o hooo randevulu gittiğim kış kontrolünden sonra iç dış yıkandı. yüksek çin teknolojisi 4300k ampuller takıldı. hava filitresi değitirildi. bışlık pabuç bakılıyor da hayırlısı Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Ufak bir kaza atlatmıştım.bu yüzden sol aynam kırılmıştı.Sabri Ustanın yanındaydım bugün.Sol aynamızı taktık.Kendisine burdan ilgi ve hoş sohbeti için tekrar teşekkür ediyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Kışlık papuçlarımızı giyip, yazlıkları emeklilik keyfi için bir denizciye verdik. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 23 Kasım 2013 Paylaş 23 Kasım 2013 Yedek anahtarımız yapılıp iki anahtarımız birden yeniden şifrelendi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts