Aydın Perçem 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 (düzenlendi) Bende yazın oldu, muhtemelen klimasyonla ilgili. Kış geldi klima çalışmaz oldu, nem yada su falan kalmadı.. Aşırı yağmurlu havalarda bile nem yada ıslaklık yok.. Yazın bakıcaz artık.. Bu arada nem alıcıyı linklemişsin.. Güzel fikir ıslaklığı bertaraf etmek için.. 4 Kasım 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Bende yazın oldu, muhtemelen klimasyonla ilgili. Kış geldi klima çalışmaz oldu, nem yada su falan kalmadı.. Aşırı yağmurlu havalarda bile nem yada ıslaklık yok.. Yazın bakıcaz artık.. Bu arada nem alıcıyı linklemişsin.. Güzel fikir ıslaklığı bertaraf etmek için.. O linkteki nem alıcımı? Onun hepsi nem olsa ne olacak ki? O ne kadar nem alacak? Onun yerine yarım kilo pirinç koy, kurut kurut yine koy. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 O linkteki nem alıcımı? Onun hepsi nem olsa ne olacak ki? O ne kadar nem alacak? Onun yerine yarım kilo pirinç koy, kurut kurut yine koy. Abi sağ alt tarafta öyle bir nem (nem değil artık orası göldü resmen göl) vardı ki.. Süngeri bastır çek, 2 bardak su çıkardı, belki daha fazla.. Nem alıcı tüm suyu aldıktan sonra taban izolasyon yada döşemesindeki nemi almak için ideal.. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 O linkteki nem alıcımı? Onun hepsi nem olsa ne olacak ki? O ne kadar nem alacak? Onun yerine yarım kilo pirinç koy, kurut kurut yine koy. Evet Mükremin Abicim, o linkteki nem alıcı. Biz kullanıyoruz. Şöyle ki 80x120x99 cm ölçülerinde bir kapalı kasa içerisine 2 adet el kadar olanlardan konulduğunda içerisindeki tüm nemi alabiliyor. Nekadar nem alıcının, nekadar nemi tuttuğu raporları mevcut ama aklımda yok şimdi. Tabiri caizse filler gibi, hüpper emiciler İçeriği kalsiyum bentonit denen bir madde. Pirincin kat be katı etkili. Bugün bir kg pirinç kaç paradan satılıyor, kolay mı almak Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Ön park ampullerinin biri yanmıyordu, yanan yanmayan ikisini birden değiştirdim.Ön park ampullerini değiştirmek için far'ı söktüğüm için sinyal ampullerini de değiştirdim.Geri vites ampullerinin biri yanmıyordu, yanan yanmayan ikisini birden değiştirdim.Arka sinyal ampullerinin turuncu boyası deforme olmuş, ikisini birden değiştirdim.Arka sol sis ampulü yanmıyordu, ampul yuvası toz almış temizledim düzeldi.Arka plaka ampul camları tozlanmıştı, söktüm temizledim sökmüşken ampulleri de değiştirdim. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 (düzenlendi) Evet Mükremin Abicim, o linkteki nem alıcı. Biz kullanıyoruz. Şöyle ki 80x120x99 cm ölçülerinde bir kapalı kasa içerisine 2 adet el kadar olanlardan konulduğunda içerisindeki tüm nemi alabiliyor. Nekadar nem alıcının, nekadar nemi tuttuğu raporları mevcut ama aklımda yok şimdi. Tabiri caizse filler gibi, hüpper emiciler İçeriği kalsiyum bentonit denen bir madde. Pirincin kat be katı etkili. Bugün bir kg pirinç kaç paradan satılıyor, kolay mı almak Silikajel (silica gel) deriz biz ona.. Biz de yurtdışı denizaşırı sevkiyatlarda ürünlerin içine ve kasasına torba torba koyulur.. Hani şu elbiselerin, çantaların ceplerinden çıkar ya.. Bir de "VCI naylon"umuz var ki onu hiç sormayın.. 4 Kasım 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Evet Mükremin Abicim, o linkteki nem alıcı. Biz kullanıyoruz. Şöyle ki 80x120x99 cm ölçülerinde bir kapalı kasa içerisine 2 adet el kadar olanlardan konulduğunda içerisindeki tüm nemi alabiliyor. Nekadar nem alıcının, nekadar nemi tuttuğu raporları mevcut ama aklımda yok şimdi. Tabiri caizse filler gibi, hüpper emiciler İçeriği kalsiyum bentonit denen bir madde. Pirincin kat be katı etkili. Bugün bir kg pirinç kaç paradan satılıyor, kolay mı almak Silikajel (silica gel) deriz biz ona.. Biz de yurtdışı denizaşırı sevkiyatlarda ürünlerin içine ve kasasına torba torba koyulur.. Hani şu elbiselerin, çantaların ceplerinden çıkar ya.. Bir de "VCI naylon"umuz var ki onu hiç sormayın.. Ben diyorum ki; o aletin hepsi suyla dolsa, hepi topu iki bardak su alır. Halı kilim iki litre suyu emmişse nasıl olacak da bu alet o suyu bitirecek?. Ortamdaki nemi almasına bir şey demiyorum. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 (düzenlendi) Ben diyorum ki; o aletin hepsi suyla dolsa, hepi topu iki bardak su alır. Halı kilim iki litre suyu emmişse nasıl olacak da bu alet o suyu bitirecek?. Ortamdaki nemi almasına bir şey demiyorum. Abim benim.. Ben de diyorum ki.. Su boşaltıldıktan sonra (halı kilim sıkılır mı dövülür mü nasıl yapılır bilemem) ondan sonra kalan nem için silikajel kullanılabilir.. araçtan ilk harekette TAK diye bir ses geliyordu. aynı zamanda ilk kalkışta aracın önü sağa kayma eğilimi gösteriyor ve TCS devreye giriyordu. yola çıkmadan önce servisime uğradım. kontrolde sağ akiste boşluk olduğu tespit edildi ve garantiden yenisi ile değiştirildi. her zaman olduğu gibi Mersin Ergin Oto yetkili servisimde gösterilen ilgiden çok memnun olduğumu eklemeden geçmek haksızlık olur. Vesile ile servisime ve ilgililere çok teşekkür ederim. Cumartesi aynı fotoları ben çektim.. Yeni aksınız hayırlı olsun.. Yenisi ne kadar normalde öğrendiniz mi? Yalnız rot balansçımın dedikleri doğru çıkıyor galiba; Ford 'larda sağ akis sürekli sorunlu geliyor, çok karşılaştık demişti.. 4 Kasım 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 evet usta doğru söylüyor. fordlarda aks kronik sorun. Servisimde bunu kabul ediyor. Ve gereğini yapıyor fiyatına gelince ilgi alanıma girmiyor. Capucino içip, yemek yemedin mi ehtiyar 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Capiçino dışında bu gün ikramda Ceviz, Elma ve Kaysı vardı. Yakışır Yorum bağlantısı
Cüneyt Genç 4 Kasım 2013 Paylaş 4 Kasım 2013 Dün güzelce yıkayıp kuruladıktan sonra cila çektim Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Silikajel (silica gel) deriz biz ona.. Biz de yurtdışı denizaşırı sevkiyatlarda ürünlerin içine ve kasasına torba torba koyulur.. Hani şu elbiselerin, çantaların ceplerinden çıkar ya.. Bir de "VCI naylon"umuz var ki onu hiç sormayın.. Bu poşetlerin içini açarsan slika jel ve kalsiyum bentonit (aktif kil) farklı olduğunu göreceksin abicim. Slika jel denen madde minik minik plastik topa benzen. Kalsiyum bentonit ise kalın bulgurun beyazına benzer gib gibi. Dip Not: VCI nemde işe yaramaz. Nemi emmez. Metal yüzeylerin üzerinde pas koruyucu microndan ince bir tabaka yaratır ve pasın önlenmesine yardımcı olur Ben diyorum ki; o aletin hepsi suyla dolsa, hepi topu iki bardak su alır. Halı kilim iki litre suyu emmişse nasıl olacak da bu alet o suyu bitirecek?. Ortamdaki nemi almasına bir şey demiyorum. Affına sığınaraktan, 10 poşet koy, seni bile emer Mükremin Abicim Aydın Abimin dediği gibi suyu önce bez ve gazete ile emdirdim. Kalan nemi bunlarla aldım. 5-6 adet koydum. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 dün amerikan parkları bağladım 5 aydan beri yapacağım anca kismet oldu bu arada kışlıklar takılı yazlıklar satıldı tesisat için malzemeler toplanmaya başlandı 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Bugün prins vsı 2 marka LPG taktırdım. Hayırlı olsun Emre hocam, güle güle kullanın Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 (düzenlendi) Kronik sorunumuz kapi kilidi için bugün kilitciye gittim.son günlerde iyice canımı sıkmaya başlamıştı.Abi her focusta sorunlu bunlar ben yapiyom dedi ondakka yanında durdum baktım ya beni kovacak yada al sen yap diyecek ben ne zaman geleyim dedim 2.5 saat sonra dedi. Gittim aldım motorun içini yeniledim dahada sıkıntı çıkarmaz dedi.Borcumuz; 100 TL. Ben 80 verim.iki yılda garanti aldım. 5 Kasım 2013 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2013 Paylaş 5 Kasım 2013 Yine radar cezası ödiyicem ya Bugün gelmiş eve Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Kumanda kapıları açmıyoor.. Pili mi bitti acep? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Kumanda kapıları açmıyoor.. Pili mi bitti acep? Pildir pil.. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 Kasko ve trafik poliçesini tazeledik emmi ile Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 (düzenlendi) Pildir pil.. immoyu çözdüü ??? 6 Kasım 2013 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 6 Kasım 2013 Paylaş 6 Kasım 2013 immoyu çözdüü ??? İmmo için enerji gerekmiyor, yedek anahtarda pil var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts