Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Mert fotoğraf eklersen sevinirim.. Benzer bir çalışmayı tipo'da yapmıştım, tutuşmayan bir şey. Buradaki tekzen'de vardı geçen. Benim yapıştırdığım ürünün kendinden yapışkanlı yüzü vardı kesip yapıştırdık. Eğer yapışkanlı değilse iyi bir yapıştırıcı(sıcakta salmayan) tedarik edilmeli. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Benzer bir çalışmayı tipo'da yapmıştım, tutuşmayan bir şey. Buradaki tekzen'de vardı geçen. Benim yapıştırdığım ürünün kendinden yapışkanlı yüzü vardı kesip yapıştırdık. Eğer yapışkanlı değilse iyi bir yapıştırıcı(sıcakta salmayan) tedarik edilmeli. Kendinden yapışkanlı imiş.. Tekzene bi bakalım.. Nasıl bir şeymiş.. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 bu altı ziftki parlak folyo şeklindeki mi ? mert. link varmı,benim arabada diesel gibi çalışıyor, bundan yapmak lazım. Mert fotoğraf eklersen sevinirim.. Fotoğrafı netten buldum, bundan. Kendisi de şu Sağdaki parlak olan. Kendinden yapışkanlı dış yüzeyi al.folyodan sert. Egsozt manifolduna filan yapılan ısı yansıtıcı gibi sert bir malzeme. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) Kendinden yapışkanlı imiş.. Tekzene bi bakalım.. Nasıl bir şeymiş.. Abi çok iyi bir şey alev almıyor, ben o zamanlar buralarda bulamamıştım, jeneratör kabini yapan bir firmadan (beleşe) almıştım 2x2 mt. hatta ön tekerlek davlumbazlarına da yapmıştık sonra sesi kesiyor belli bir miktarda. Tipo'nun kaput altı keçesi bulmadığım için(üretilmiyormuş dediler sonra da çok pahalı geldi) yapmıştım böyle bir çalışma. 2 Eylül 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Buradaki araç benim değil ama benimkisiyle aynı, kaplamayı da zaten buradan kopya çektim; Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Buradaki araç benim değil ama benimkisiyle aynı, kaplamayı da zaten buradan kopya çektim; Senin kullandığın tek parça, mertin kullandığı daha dar, parça parça yapmak lazım.. Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 (düzenlendi) Senin kullandığın tek parça, mertin kullandığı daha dar, parça parça yapmak lazım.. zaten bu ürün 10 metre boyunda 2 yada 1,5 metre eninde rulo halinde bulunuyor, bir yerde bulmuştum satın alayım dedim parça kesmiyoruz dediler, ondan sonra bahsettiğim firmadan tedarik ettim. Tekzende gördüğüm bendekine benziyor, Mert'in kullandığını görmedim... 2 Eylül 2013 tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 zaten bu ürün 10 metre boyunda 2 yada 1,5 metre eninde rulo halinde bulunuyor, bir yerde bulmuştum satın alayım dedim parça kesmiyoruz dediler, ondan sonra bahsettiğim firmadan tedarik ettim. Abi senin ki şilte gibi, benim ki 20cm genişliğinde 10metre uzunluğunda bant. 1 Yorum bağlantısı
Önder Kuru 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Abi senin ki şilte gibi, benim ki 20cm genişliğinde 10metre uzunluğunda bant. Aynen dediğin gibi. Adamlar 100-150 tane rulo alıp istiflemişlerdi. Jeneratör kabininin içini komple kaplıyorlardı. biz de arada nasiplenmiştik... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Eylül 2013 Paylaş 2 Eylül 2013 Bi-xenonlar siyaha büründü....ilgili resimler kendi sayfasında http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/162564-işte-benim-hokus-focusumyeni-resimler-sayfa-34-de/?p=2073059 Yorum bağlantısı
Alper Demir 3 Eylül 2013 Paylaş 3 Eylül 2013 Sabah manevra yaparken çamurluğu başka bir aracın siyah plastik tamponuna vurdum hafifçe. Benim aytozu gri rengin üzerinde 3 parmak kalınlığında siyah bir bölge oldu. Bir arkadaşın tavsiyesi ile aldım bulaşık süngerini, döktüm bulaşık deterjanını, köpürttüm ve bölgeye hafifçe bastırara sürdüm. 30 sn bekledim ve fiber bezle bastırarak sildim 2 dakika sonra hiç bir şey kalmadı. gecenin köründe yaptım, yarın bakacaz artık boyada sıkıntı olmuş mu olmamış mı Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 66A Mutlu Silver serisi akü aldım. Fikir vermesi açısından, 165 TL fiyatı var. Aracın üzerinde benden önceki sahibinin taktırdığı 70A Ford logolu akü vardı. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Eylül 2013 Paylaş 4 Eylül 2013 zaten bu ürün 10 metre boyunda 2 yada 1,5 metre eninde rulo halinde bulunuyor, bir yerde bulmuştum satın alayım dedim parça kesmiyoruz dediler, ondan sonra bahsettiğim firmadan tedarik ettim. Tekzende gördüğüm bendekine benziyor, Mert'in kullandığını görmedim... bunu neyle yapıştırdın, önder. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 bakımını yaptık dün... Hayırlı olsun da nerede, ne gibi, nasıl bir bakım? Azıcık bilgi ver hele Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 Hayırlı olsun da nerede, ne gibi, nasıl bir bakım? Azıcık bilgi ver hele silecekler,arka viraj demir lastikleri, yag ve filtreler değişti,disk balata alt takım kontrol edildi... Servisten ayrılma arkadaşım var,oraya gidiyorum ben Yıldırımlar sanayii sitesinde... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 silecekler,arka viraj demir lastikleri, yag ve filtreler değişti,disk balata alt takım kontrol edildi... Servisten ayrılma arkadaşım var,oraya gidiyorum ben Yıldırımlar sanayii sitesinde... Yedigöllerin hatıraları gitti mi yani? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 Dün arabam için aşağıdaki siparişleri verdim,temizlik,parlatma işinikendim yapacam ilk defa bakalım nasıl olacak. Ürün Adı Adet Satış Bedeli (KDV dahil toplam) Vadeli Satış Bedeli (KDV dahil toplam) Çbs Belco Oto Pastası 500 Gr 095603 1 33,97 TL Vadesiz Local Paket Üstübü 100 Gr 1 0,98 TL Vadesiz Local Yazlık Bakım Seti 1 0,00 TL Vadesiz Çbs Belco Silikonlu Polısh Cila 1000 Ml 095607 1 56,63 TL Vadesiz WenCar Microfiber Havlu Bezi 1.Kalite 3Lü Ekonomik 1004912 1 4,12 TL Vadesiz Meguiars El Cila Pedi W0004 1 8,48 TL Vadesiz Modacar Bagaj Malzeme Organizer 840923 1 14,70 TL Vadesiz Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 Yedigöllerin hatıraları gitti mi yani? Sadece o gitmiş abi ya Ford sağlam araba Braketler taşıyıcılar falan sağlam Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 silecekler,arka viraj demir lastikleri, yag ve filtreler değişti,disk balata alt takım kontrol edildi... Servisten ayrılma arkadaşım var,oraya gidiyorum ben Yıldırımlar sanayii sitesinde... Teşekkürler, senin arkadaşın bizim de arkadaşımız sayılır... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 Teşekkürler, senin arkadaşın bizim de arkadaşımız sayılır... Anlaşmalı işyerlerine eklenecek zaten abi Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 Anlaşmalı işyerlerine eklenecek zaten abi Ooo bu güzel haber, inşaallah Ankara'da da İstanbul ve İzmir'deki gibi gözü kapalı, güvenle araçlarımızı götürüp sorunlarını çözebileceğimiz, bakımlarını yaptırabileceğimiz bir ustamız olur bu kardeşimiz... Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 5 Eylül 2013 Paylaş 5 Eylül 2013 15 jant+lastik aldım.Beyaz Lenso RS5. Araç üzerindeki fotoğrafları arabamın konusunda aşağıdaki linkte; http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243600-00-blue-zetec-s-coming-soon/page-4#entry2076520 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 Yeni bir ürünü denedim kaporta da hayran kaldım....bu vesile ile araba parlamış oldu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 6 Eylül 2013 Paylaş 6 Eylül 2013 (düzenlendi) Bir baktım tente altına çektiğim arabamın motor kaputuna aradan incir düşmüş, kaputa lööp diye çarpan incir aynı fiat punto nun arkasına benzemiş yıkayıp kaput üstüne 2 kat yaptığım çarşafı serdim, şantiyedeki garajın açık yerlerinden incir bombardımanına maruz kalıyorumda şu sıralar 15 jant+lastik aldım.Beyaz Lenso RS5. Araç üzerindeki fotoğrafları arabamın konusunda aşağıdaki linkte;http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243600-00-blue-zetec-s-coming-soon/page-4#entry2076520 Şöyle beyaz jant göstermesenize kardeşim, yarama basmasanıza, zaten zor tutuyorum kendimi, borca girip Oz süpertrizmo WRC aldıracaksınız bana Hayırlı olsun, güzelmiş, araç üstünde görelim birde 6 Eylül 2013 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts