İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Önder Kuru

Dün 90 bin bakımına(ki 8bin km gibi küçük bir gecikmeyle oldu) girdi, benden habersiz ne kadar sıkıntısı varsa söylemiş yaptırmış. :D  Özetle; triger, v kayış, bilya, devirdaim, arka teker porya, karter koruma plastiği, balatalar, yağ, daha sayamadığım bir çok ufak tefek iş ve bilgisayarla kontrol. Toplam 730 TL tuttu :fiuw: , Allah'tan bakım öncesi babamdan sponsorluk anlaşması yapmıştım :spiteful: , yoksa belimi doğrultamazdım... :heat:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Dün 90 bin bakımına(ki 8bin km gibi küçük bir gecikmeyle oldu) girdi, benden habersiz ne kadar sıkıntısı varsa söylemiş yaptırmış. :D  Özetle; triger, v kayış, bilya, devirdaim, arka teker porya, karter koruma plastiği, balatalar, yağ, daha sayamadığım bir çok ufak tefek iş ve bilgisayarla kontrol. Toplam 730 TL tuttu :fiuw: , Allah'tan bakım öncesi babamdan sponsorluk anlaşması yapmıştım :spiteful: , yoksa belimi doğrultamazdım... :heat:

730 ha? Öp de başına koy :fiuw:

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Kuru
(düzenlendi)

730 ha? Öp de başına koy :fiuw:

Önce babamın elini, sonra ustamın o zaman... :D  550 TL parçalar 180 TL işçilik... Parçalar da 7 taksit. Bu arada yağ değişmemiş eklenmiş.

Bu arada cumartesi günü tekzenden aldığım sonax hızlı cilayı denedim çok hoşuma gitti spreyle püskürtüp bir bezle dağıtıyorsunuz kuruyunca başka bir bezle parlatıyorsunuz, krem olanlara göre daha zahnmetsiz ve etkisi çok güzel ve hissedilir. Daha önceden autokit marka 5-6 TL'ye aldığım turuncu renk oto şampuanı kullanıyorum, her yıkamada aracı ilk ıslatırken su camlardan falan hızlı bir şekilde akıp gidiyor sanırım cilalı şampuanın etkisi...

tarihinde Önder Kuru tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Sadece yağ ve filtre(ler)in değişimi için 50 TL işçilik verince.....

:shok:

Ben yağ ve filtreleri yağcı bir arkadaşım var ona yaptırıyorum sadece malzeme parası alıyor, yada ben yağı alıyorum netten yine filtreler ondan işçilik "0"... Polen için de aynı elektrikçim sadece filtrenin parasını alıyor... Bakımda arka 2 tekelek sökülüp balatalar değişmiş birinin de poryası, sırf bunun için bile ciddi para isterler sanırsam...

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Sadece ön poyra değişimi için 30 TL ödemiştim. :( Yalnız yağı vakumla mı çekiyor, lifte kaldırıp alttan mı alıyor?

tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Sadece ön poyra değişimi için 30 TL ödemiştim. :( Yalnız yağı vakumla mı çekiyor, lifte kaldırıp alttan mı alıyor?

Kanal var, alttan boşaltıyoruz, şıp şıp damlıyor tavaya, son damlaya kadar bekliyoruz(çay kahve muahbbet), sonra üstten veriyoruz magnetec'i... :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Bu arada cumartesi günü tekzenden aldığım sonax hızlı cilayı denedim çok hoşuma gitti spreyle püskürtüp bir bezle dağıtıyorsunuz kuruyunca başka bir bezle parlatıyorsunuz, krem olanlara göre daha zahnmetsiz ve etkisi çok güzel ve hissedilir. Daha önceden autokit marka 5-6 TL'ye aldığım turuncu renk oto şampuanı kullanıyorum, her yıkamada aracı ilk ıslatırken su camlardan falan hızlı bir şekilde akıp gidiyor sanırım cilalı şampuanın etkisi...

Hızlı cilayı kurumasını beklemeden parlatmalı.

Islak bir bezle dağıtıp; diğer kuru mikrofiberle parlayana kadar silme şeklinde uygularsanız çok daha iyi sonuç alırsınız.

:yika:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Polat

Hızlı cilayı kurumasını beklemeden parlatmalı.

Islak bir bezle dağıtıp; diğer kuru mikrofiberle parlayana kadar silme şeklinde uygularsanız çok daha iyi sonuç alırsınız.

:yika:

Ben bu cilayı aracımı yıkadıktan sonra kurularken uyguluyorum. Bir diğer adı ıslak cila zaten... :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem
(düzenlendi)

tabiki.. iş bittiğinde fotoğraf eklerim..

bu arada ledler hayırlı olsun..

tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

bir güzel cila attım, pırıl pırıl parladı. mazota zam gelmiş, gidiyim birazdan da karnını doyurayım. 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

HTŞ'den aldığım Bituself ile kaputu kapladım, motor sesini duymuyorum artık :)

Gelecek hafta çamurlukları kaplıyacam.

Yorum bağlantısı
Mehmet Gülle

Gelecek hafta çamurlukları kaplıyacam

aha hocam acilen bu konuda bilgilenmek isterim maliyet ne olur ne tür faydaları var  :yes:

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

aha hocam acilen bu konuda bilgilenmek isterim maliyet ne olur ne tür faydaları var  :yes:

10 metre kendinden yapışkanlı. Isıya ve suya dayanıklı. 20TL'ye aldım. Ses ve su yalıtımında kullanılıyor.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

htş neresi oluyor?

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

amortisörlerin 4 ünüde değiştirdim.

Amortisörler orjinal mi,yan sanayi mi,çıkma mı? Ve maliyeti ne oldu? Aydınlatırsanız sevinirim. :)

Yorum bağlantısı
Doğu Kemik

Nöbetlerden fırsat buldum hem 207 yi hem de Mini yi yıkattım; peugeot yıkanınca biraz daha iyi geldi gözüme:) Bu hafta sonu da bir aksilik olmazsa 207 ye bakım yaptırmak istiyorum. Bu arada peugeot' nun ilk masrafını öğrendim. Üzerindeki lastikler 2008 üretimiymiş, ömrünü tamamlamış :( 4 adet 15 lik lastik alınması farz oldu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

amortisörlerin 4 ünüde değiştirdim.

tüh, keşke haberimiz olsa idi abim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

10 metre kendinden yapışkanlı. Isıya ve suya dayanıklı. 20TL'ye aldım. Ses ve su yalıtımında kullanılıyor.

bu altı ziftki parlak folyo şeklindeki mi ? mert.

link varmı,benim arabada diesel gibi çalışıyor, bundan yapmak lazım.

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Mert fotoğraf eklersen sevinirim..

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...