İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Özdemir Deniz
Detaylı iç temizlik... dışına fırsat olmadı...

Koltuklar sökülüp altı suprulmedikce detaylı sayılmaz :selo:

Yorum bağlantısı
Guest Levent Akg&#246z

kaputa ve bagaja m 105 ardından virtüs 473,bugünde koruma atarım artık..colli 476

Yorum bağlantısı

Eee bu kadar işten sonra benim teke'yide kirli bırakmak olmazdı değil mi ? Sonax şampuan ve Hızlı cila'yı yiyince resimlerde bir harika oldu :yes: Gerçi şimdi Hakan Erken kardeşim beğenmez ama idare etsin bakalım ;)

Abi o ne demek,senin eline su dökülmez bu kulvarda....herşey harika olmuş :nazar: güle güle kullan canım abim...

Bugüm Ali Eren hocamla arabaları yıkattık. Benim arabaya koruma attık.Niğde gazozu eşliğinde :D

Akan kendi arabama cila attım. Sonra laf etmeyin

Sayemde yağları yakmışsın bravo :biggrin: çok güzel oldu bu iş :nazar:

Motor kapağı ve çevresi temizlendi....resimleri az sonra geliyor....

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Millete bak eline cilayı alan sarılmış araçlarına. :biggrin: Sabah işe gelirken sponsordan sipariş verdiğim egzoz manifolt contasını aldım.Bu hafta içi taktırırım sanırım artık :D

Yorum bağlantısı

Temizlik işlerini oğluma bıraktım ben ağaç altında siesta yapıyorum :)

Utanmıyorsun değilmi ufacık çocuğa temizlik yaptırmaya :biggrin: kendide siesta yapıyormuş,barı siestayı yazma :biggrin:

Yorum bağlantısı

Utanmıyorsun değilmi ufacık çocuğa temizlik yaptırmaya :biggrin: kendide siesta yapıyormuş,barı siestayı yazma :biggrin:

Benim işim bu :)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

bügün aracımı sattım yerine yeniisini aldım :D:D

Hayırlı olsun ne aldın?

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Emmi 8000k xenon kullanıyor millet :crazy:

ben renk körüyüm ne renk yanıyor :D

6000 bi kerem :D

Lokman abim gibi yapacağım... yazın 6000, diğer mevsimlerde 4300...

Lokman abi yapıyorsa bildiği vardır :D

Yorum bağlantısı

Arabaya meraklı olduğu bez tutuşundan :yika: bakışından belli keratanın yerim ben onun ç...ü :D

Çok ciddi. Sanki elindeki bez değil de dünyanın kaderi :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugün bosch servise gidip yağ değişin dedim, malum sıcak uğraşamadım, baktım akşama gel diyorlar, tepem attı, çektim ağaç gölgesine kendim değiştim :)

Atık yağı servise verdim :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Hayırlı olsun ne aldın?

yarın açacağım abi süprüz olsun :D

Hangi ilden ne alıyoruz şimdi ? :biggrin:

ilk etap ta kütahya gözüküyor abi :D :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bugün bosch servise gidip yağ değişin dedim, malum sıcak uğraşamadım, baktım akşama gel diyorlar, tepem attı, çektim ağaç gölgesine kendim değiştim :)

Atık yağı servise verdim :good1:

filtre?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

filtre?

Sorulurmu, elbette ilgili herşeyi yeniledim, hava filtreside dahil, mazotu filtresinin daha zamanı var, öbür aya :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sorulurmu, elbette ilgili herşeyi yeniledim, hava filtreside dahil, mazotu filtresinin daha zamanı var, öbür aya :)

focusda lift olmadan yağ filtresi imkansız demem lazım fiesta öyle değil demek :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yere bir örtü serilir,5lt lik pet yandan 20 cm. çapında delinir ve önden eğilip karter altına sürülür, sadece kolunu uzatarak lokmayla tapa kolayca çıkarılır, süzülme bitince etraf silinir... gerisini bilirsin zaten :D

Taunus tada aynen alta sürerdim, yağ tapası yanda olduğundan , motoru açıp kolumu uzatıp tapayı açardım, komple bakım 30 dk. ve garantili, ayrıca alltaki tüm lastik aksama arada bir sonax gummi lastik yenileyici sıkarım, 10 seneden aşşağı ne rot başı ne aks körüğü lastiği çürümesinden yırtılmışlığıda yoktur, hiç bilmem :) filtre değişimi taunusta daha da kolaydı üstelik :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Temizlik işlerini oğluma bıraktım ben ağaç altında siesta yapıyorum :)

İK seninki HK amcasına özenmiş :D

O kadar ciddi ve dikkatli temizliğe girişmiş ki sorma :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...