İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

3gündür yıkatacam,sallıyordum :D

Yıkamaya verdim,Sanırım ishal olmuş kuş filosu arabanın üstünden geçmiş :D

Güneştede kaldı bi kaç gün :) Bakalım çıkacakmı :D

Çıkar benim araba ful kuş pisliği içindedir hep. Haftada bir yıkıyorum çıkıyor. Biraz uğraştırıyor ama :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Çıkar benim araba ful kuş pisliği içindedir hep. Haftada bir yıkıyorum çıkıyor. Biraz uğraştırıyor ama :)

Senin kuşları bilmem ama benim arabaya pisleyen kuşlar baya kuvvetliymis boya zarar görmüş. Bursa'dan aldım arabayı.

Yorum bağlantısı

3gündür yıkatacam,sallıyordum :D

Yıkamaya verdim,Sanırım ishal olmuş kuş filosu arabanın üstünden geçmiş :D

Güneştede kaldı bi kaç gün :) Bakalım çıkacakmı :D

Vernikte iz bırakıcak....ben sana demiştim... :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürcüoglu

Bir güzle temizlendi paklandı. gün sonunda aynısı kir devam edicek maalesef:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Senin kuşları bilmem ama benim arabaya pisleyen kuşlar baya kuvvetliymis boya zarar görmüş. Bursa'dan aldım arabayı.

Bende gördüm 1 tl büyüklüğünde,resmen boyayı yerinden koparmıştı...

Yorum bağlantısı

Uğraşacaklar bugün :D çıkmazsa,bizim işyerindeki boya korumacıların ellerinden öper :D

Abi hep fazla alıyordu ama bu zamana kadar.yağ filtresi de değişti ve 4 - 4.5 lt koyduğum zaman, yağ çubuğunun ucuna dokunuyor sadece.hatta ustalar da şaşırıyor fazla almasına.

Bir de , ben hep magnatec 5*30 kullanıyordum,bu sefer mobil full sentetic 5*30 kullandım,magnatec yoktu. iyimidir bu yağ? Gerçi ford araçlar için olduğu yazıyordu ama yinede sorayım dedim.

Yağ çubuğu başka arabanın olmasın ? :s

Vernikte iz bırakıcak....ben sana demiştim... :(

İstanbula gelince bakarsın,bizimkiler beceremezsse :p

Yorum bağlantısı

İstanbula gelince bakarsın,bizimkiler beceremezsse :p

İyi olur ben ekibe haber vereyim hemen... :biggrin:

Yorum bağlantısı

Bir haftayı geçmedi hiç ama bilemiyorum sendeki belkide baya uzun süre kalmıştır. Kuşuna göre bile değişir evet. Güvercini hiç tavsiye etmem mesela. Bitkileri bile öldürüyor fazla güvercin gübresi :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bir haftayı geçmedi hiç ama bilemiyorum sendeki belkide baya uzun süre kalmıştır. Kuşuna göre bile değişir evet. Güvercini hiç tavsiye etmem mesela. Bitkileri bile öldürüyor fazla güvercin gübresi :)

Karga da olabilir.

Yorum bağlantısı

Vallaha resmen ishal olmuş kuş filosu gibiydi :D benimkide...

Bakalım akşama belli olur.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bu gün işyerinde baba dostu bir büyüğümün Connect aracının farları sararmıştı, onun temizliğini yaptım gayet güzel oldu ve kendiside beğendi, siz ne dersiniz ? ;)

PAV10Esl.jpg

XYwa6fCl.jpg

7VHlxcpl.jpg

Arkasından işyerimdeki Ford sahiplerinede sizi artiz yapayım dedim ve resimledim :D

hYaAHeYl.jpg

Eee bu kadar işten sonra benim teke'yide kirli bırakmak olmazdı değil mi ? Sonax şampuan ve Hızlı cila'yı yiyince resimlerde bir harika oldu :yes: Gerçi şimdi Hakan Erken kardeşim beğenmez ama idare etsin bakalım ;)

Maşallah da diyelim kendi kendimize nazar değdirmeyelim :nazar:

GWiV9xXl.jpg

CNru5gZl.jpg

1UEQYyJl.jpg

Sj5D8UMl.jpg

YyrLuj5l.jpg

N3KV78Kl.jpg

Biraz uzun oldu gibi ama kusura bakmayın. Herkese kazasız, belasız, cezasız sürüşler diliyorum :good1:

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bu gün işyerinde baba dostu bir büyüğümün Connect aracının farları sararmıştı, onun temizliğini yaptım gayet güzel oldu ve kendiside beğendi, siz ne dersiniz ? ;)

Biraz uzun oldu gibi ama kusura bakmayın. Herkese kazasız, belasız, cezasız sürüşler diliyorum :good1:

Abiciğim ellerine sağlık çok güzel olmuş.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bugüm Ali Eren hocamla arabaları yıkattık. Benim arabaya koruma attık.Niğde gazozu eşliğinde :D

20130504142242.jpg

Akan kendi arabama cila attım. Sonra laf etmeyin :D

20130504142459.jpg

20130504142515f.jpg

20130504142545.jpg

20130504150424.jpg

20130504150433.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Elinize sağlık . Cillop gibi olmuş yakışıklılar. :nazar::bravo::good1:

Ayrıca farlar da hayırlı olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Egsoz manifold contasını yeniledim.Daha önceden aliminyumdan yapılmış bende contayı aliminyumdan kendim yaptım.Hazırını alana kadar gitsin yeter.

Kapı döşemelerini söktüm çalışmayan merkezi kilide el atayım dedim,tesisat biraz uğraştıracak beni.Motorlar falan sağlam.Gergi tellerinden biri yok onu yapacagım.

Vitesin şanzıman baglantı yeri çok aşınmış bu kısımlara kendimce tedaviler yaptım.Şimdi epey sıkı oldu sayılır.Gittiği kadar. :D

Hala yıkamadım. :(

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Arka kapıların trimlerini söktüm, hoparlör seslerinin daha iyi çıkması ve yol sesini engellemesi için içlerini izolasyon yaptım ama daha bitmedi.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Elinize sağlık . Cillop gibi olmuş yakışıklılar. :nazar::bravo::good1:

Ayrıca farlar da hayırlı olsun.

Teşekkürler Fatih hocam.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...