Yücel Metin 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 8 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Cuma ani yağış neticesi soldan çarpan kaçan adinin yüzünden aynam kırıldı sol kapılarda hasar var, ayna aldık çıkma, akabinde yağ termostatı değişti bariz hararet hareketliliğinde farkı gördüm. Ömer bey geçmiş olsun. Aracınızda gerçekten güzel nazar değdi diyelim. Allah daha büyüğünü vermesin. 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 Cuma ani yağış neticesi soldan çarpan kaçan adinin yüzünden aynam kırıldı sol kapılarda hasar var, ayna aldık çıkma, akabinde yağ termostatı değişti bariz hararet hareketliliğinde farkı gördüm.Gecmis olsun Ömer Bey 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 12 Ekim 2017 Paylaş 12 Ekim 2017 Bugün Tuncay ustaya götürdüm arabamı. Motor yağı (Castrol), yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi orijinal olmak üzere değiştirildi. Ayrıca arka fren balataları (Veko) ile hava filtresi bağlantı hortumunda (Kısa olanı 6-7 cm.) küçük bir yırtık var diye o da değişti. Yorum bağlantısı
Başar Mert 13 Ekim 2017 Paylaş 13 Ekim 2017 On 12.10.2017 at 01:17, Ömer Türkşanlı yazdı: Cuma ani yağış neticesi soldan çarpan kaçan adinin yüzünden aynam kırıldı sol kapılarda hasar var, ayna aldık çıkma, akabinde yağ termostatı değişti bariz hararet hareketliliğinde farkı gördüm. Allah beterinden saklasın ömer abi geçmiş olsun. Gözü olanın gözü çıksın. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 13 Ekim 2017 Paylaş 13 Ekim 2017 (düzenlendi) On 10/12/2017 at 01:17, Ömer Türkşanlı yazdı: Cuma ani yağış neticesi soldan çarpan kaçan adinin yüzünden aynam kırıldı sol kapılarda hasar var, ayna aldık çıkma, akabinde yağ termostatı değişti bariz hararet hareketliliğinde farkı gördüm. Geçmiş olsun var böyle insanlar malesef. Çarpıyon niye kaçıyon dur da tutanak tutalım dimi. Bu devirde kamera şart aga. Ben almıştım 2 ayda bozuldu şimdi daha kalitelisini alacam. 13 Ekim 2017 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 14 Ekim 2017 Paylaş 14 Ekim 2017 (düzenlendi) HB sitesinden sepete ek %10 indirimli adet fiyatı 166 tl ye 4 adet Nokian WR4D 175/65 R14 + 1 yıl yol yardım hediyeli kışlık lastik almıştım onlar elime ulaştı. Sipariş üretim yılı 20/2017 yazıyordu elime ulaşanlar 34/2017 14 Ekim 2017 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 14 Ekim 2017 Paylaş 14 Ekim 2017 HB sitesinden sepete ek %10 indirimli adet fiyatı 166 tl ye 4 adet Nokian WR4D 175/65 R14 + 1 yıl yol yardım hediyeli kışlık lastik almıştım onlar elime ulaştı. Sipariş üretim yılı 20/2017 yazıyordu elime ulaşanlar 34/2017 Hayirli olsun Arif Bey.Hb lastik konusunda tercih edilebilecek bi yer gercekten ,2-3 kez aldim tarihleri yeni oluyor.fiyatlarda piyasaya gore daha iyi.ancak bu lastik 16 inc te cok pahali neden acaba .hb dan petlas alacaz gibi duruyor .2.el bulamadim uygun fiyata. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Arif Aykın 15 Ekim 2017 Paylaş 15 Ekim 2017 4 saat önce, İsmail Avcı yazdı: Hayirli olsun Arif Bey. Hb lastik konusunda tercih edilebilecek bi yer gercekten ,2-3 kez aldim tarihleri yeni oluyor.fiyatlarda piyasaya gore daha iyi.ancak bu lastik 16 inc te cok pahali neden acaba .hb dan petlas alacaz gibi duruyor .2.el bulamadim uygun fiyata. SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Şu anda %14 indirin var sadece. Benim sipariş verdiğimde %12 normal indirim sepette %10 indirim ve 4 adet alana yol yardım vardı. Ebat olarak fiyatlar değişiyor. 16”pahalı oluyor normalde en uygunu 13” diyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 16 Ekim 2017 Paylaş 16 Ekim 2017 Bugün bakım günüydü, 180 bine geldik, triger set olarak değişti, V kayış ve bilyası gergisi değişti, 180 bin km. dir kullandığım devirdaim değişti, inceleme esnasında hafiften boşluk yapan ama ses falan yapmayan krank kasnağını ilerde iş açmaması için değiştik, hafifledik ve aracı çektiği acının geçmesi için parka çekip dinlenmeye bıraktım 5 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 18 Ekim 2017 Paylaş 18 Ekim 2017 Cumartesi günü Bursadan İnegöle gelirken beni ve ailemi kötü derecede tedirgin eden silkeme titreme vaziyeti vardı pazar-pazartesi günü aracımı kullanmadım dün tamirci ustaya götürdüm bobinleri değiştirdi ve biraz kendisiyle birlikte test sürüşü yaptık şükürler olsun silkeleme gitti.150 TL masraf çıktı ama Focusumu seviyorum 2 gün kullanmadım alışmışım arabaya bir garip hissettim kendimi.Usta bu arabalarda bu bobin arızasının kronik derecede olduğun söyledi ve bana kesin şu kadar km veya yıl yapar diyemem dedi. İnşaallah problem çıkarmaz. Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 20 Ekim 2017 Paylaş 20 Ekim 2017 Bu gün Focusuma 71208 km'de genel bakımlarını yaptırdım. yıllık bakım zamanına 1 ay, km olarakda henüz 3800 km vardı. ama yarın İskendruna ve haftaya da İstanbula gidip geleceğimiz için hazır zaman ve fırsat varken bakımı yaptırayım istedim. Değişenler; Mobil1 ESP Formula 5w-30 dpf motor yağı (4 lt) + Yağ filtresi ve Mazot Filtresi ile Hava Filtresi. hazır sökülmüşken de Maf sensörünü balata sipreyi ile temizlettirdim. ne kadar gerekliydi, doğru mu yaptım açıkçası bilmiyorum. ilk marşta bir iki saniyeliğine çalıştırıp stop ettirdik, balata spreyinden kaynaklı biraz sesli ve vuruntulu çalıştı ama sonra ki çalıştırmada ses kesildi ve motor normal çalıştı. 3 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Ekim 2017 Paylaş 21 Ekim 2017 (düzenlendi) Temizlik zamanı gelmişti 3 haftadır yıkanmıyordu. 21 Ekim 2017 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 24 Ekim 2017 Paylaş 24 Ekim 2017 Kısa far ampüllerini değiştirdim. Arabadan çıkanlar osram xenarc. Fabrikanın taktığı mı bilmiyorum. Benim taktıklarım Osram Cool Blue Intense. Çiftinin Maliyeti 190 tl. Üstteki eski far, alttaki yeni. 5 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 27 Ekim 2017 Paylaş 27 Ekim 2017 Şu an itibariyle allstarı sattım. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Ekim 2017 Paylaş 27 Ekim 2017 2 dakika önce, Sertaç Karginer yazdı: Şu an itibariyle allstarı sattım. Hayırlı olsun abi, neden satıldı ki? Piyasası nasılmış hızlı ve istediğin fiyata gitti mi? Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 27 Ekim 2017 Paylaş 27 Ekim 2017 Hayırlı olsun abi, neden satıldı ki? Piyasası nasılmış hızlı ve istediğin fiyata gitti mi?Sağılasın ev alma niyetiyle sattık bakalım. Biraz ani oldu bi aile dostumuz oğluna arıyormuş bende çok ısrar edince 62 ye verdim. Özellikle dikkatimi çeken dolu arabaların çok hızlı satıldığı oldu. Bundan sonra gücüm yeterse yine dolu araba tercih ediceğim inşallah[emoji4] 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Ekim 2017 Paylaş 28 Ekim 2017 Kısa far ampüllerini değiştirdim. Arabadan çıkanlar osram xenarc. Fabrikanın taktığı mı bilmiyorum. Benim taktıklarım Osram Cool Blue Intense. Çiftinin Maliyeti 190 tl. Üstteki eski far, alttaki yeni. Değişim gerekiyormuş. Faydalı olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 28 Ekim 2017 Paylaş 28 Ekim 2017 (düzenlendi) Yedek su deposu çatlaktı, değiştirdik. 28 Ekim 2017 tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 28 Ekim 2017 Paylaş 28 Ekim 2017 (düzenlendi) Bakım yaptırırken servise geri vites müşürünü değiştirin dediğim halde değiştirmediler. Kontrol ettik çalışıyor dediler, sanki ben kontrol edin dedim. Parayla iş yaptıramıyoruz arkadaş. Ya parça ellerinde yoktu yada sökmesi zor yerde diye uğraşmadılar. Bazen geri vites ışığı yanmıyordu, bende sanayide değiştirdim. Parça 30 işçilik 20 tl verdim. Serviste yapsaydılar parça 100 işçilikte enaz 50 tl alırlardı. Paraya ihtiyaçları yok galiba 28 Ekim 2017 tarihinde Uğur Kamil tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 30 Ekim 2017 Paylaş 30 Ekim 2017 BfGoodrich marka kışlıklara geçiş yapıldı. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 30 Ekim 2017 Paylaş 30 Ekim 2017 İlk muayenemiz ve tertemiz çıktık [emoji7]Şimdi ruhsat yaprağına muayene işlenmiyormuş verdikleri evrağı saklamak gerekiyormuş. 10 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 31 Ekim 2017 Paylaş 31 Ekim 2017 13 ünde bıraktığım aracı servisten çıkardım.Far ve sis farı ayari düzgün değildi onlari yaptım.İki far da değişmişken tekrar kronik is lekesi olasın diye parkları LED ile değiştirdim.Çakmak sigortası atmıştı, "anahtasiz giriş sistemi" yazan yerdeki sigortayı arakladim hallettim, bende anahtasiz giriş yok 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 Ekim 2017 Paylaş 31 Ekim 2017 Başka bir yerle ortaktır o sigorta. Bence geri tak Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 2 Kasım 2017 Paylaş 2 Kasım 2017 (düzenlendi) Havaların soğumasıyla birlikte kışlık jant lastikleri taktım 35 dk da hazır [emoji3] 4 senedir Goodyear ug8 kullanıyorduk yazın bi memur arkadaşın tayini çıktı 3 ay kullandığı kışlıkları götürmek istemedi bende alıp jantlara taktırdım. Hankook ları bu kış tecrübe edicem umarım ug 8 kadar iyidir. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 2 Kasım 2017 tarihinde Sezgin Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts