Ali Cihangiroğlu 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Onur Çelebi yazdı: Ali abi motor yağı mobil esp 5-30 dpf uyumlu yazan değilmi? Bende 2010 1.4 TDCI var bu motorların spesifiklerni karşılıyormu? Ben mobil fe süper 3000 kullanıyordum. Esp'yi kullansam sorun olmaz dimi? Bu yağ örneğin: http://www.hepsiburada.com/mobil-1-esp-formula-5w-30-4lt-dpf-araclara-uygun-benzinli-dizel-motor-yagi-uretim-yili-2017-p-OTYAGMBL0003?magaza=Hepsiburada&q=mobil yağ fazlasıyla karşılıyor hemde, dpf ye takılma, yağın daha fazla temizleme ve kire dayanma özelliği oluyor, dpf yok bizde ama yağ fazlasıyla iyi ve evet linkteki yağ 13 Eylül 2017 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 5 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: fazlasıyla karşılıyor hemde, dpf ye takılma, yağın daha fazla temizleme ve kire dayanma özelliği oluyor, dpf yok bizde ama yağ fazlasıyla iyi ve evet linkteki yağ Mobil Super 3000'de Ford WSS-M2C913-C, Ford WSS-M2C913-D sipesifikasyonlarını destekler diye özellikle belirtmesine rağmen, ESP'de ford hiç yazmıyor ama? 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 22 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Bakalım ne çıkacak ortaya Yan plastikler biraz uğraştırdı, sürekli plastik parlatıcı kullandığım için boya sıkıntı yapıtı bizde parlak siyah yerine mat siyah yapma kararı aldık. 2 kere parlak siyah boyandı ikisindede boya tutunamadı atmaya başladı. Mat siyahta bir sorun yok. Bir aksilik olmazsa yarın akşama bitecek araç. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 önce eski parlatıcı kalıntıları (slikonlar) çıkacak sonra özel astarı vardır o atılıp 8 saat beklenecek. araç üstünde zaten boyanmaz. piano black tarzı görünüm için en az 3 gün lazım zaten Bir saat önce, Uğur Kamil yazdı: sürekli plastik parlatıcı . 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 14 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: önce eski parlatıcı kalıntıları (slikonlar) çıkacak sonra özel astarı vardır o atılıp 8 saat beklenecek. araç üstünde zaten boyanmaz. piano black tarzı görünüm için en az 3 gün lazım zaten . tinerte temizlenip inceden macunlanıp astarlandı yine tam verim alamadık bizde kısa süre sonra atma sıkıntısı olmasın diye mat siyah yaptık. Dün plastik astarı atıp parlak siyah atmıştı sabah pleksidip gibi soyuluyordu boya Sadece daha önce parlatıcı kullandığım plastiklerde sıkıntı oldu diğer plastık kısımlarda bir sorun yok. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 tiner temizlemez de ondan. bazı plastik emiyor hatta parlatılmış plastiğin çevresindeki panel boyanırken bile benek yapabiliyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 9 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Ben jantlar sebebiyle kaldım muayeneden, geçen muayenede eleman es geçmişti ama bu seferki es geçmedi Ne sorun vardı? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Eylül 2017 Paylaş 13 Eylül 2017 Ne sorun vardı?Sekiz delik vardı, uygun olmayan jant yazdılar. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Eylül 2017 Paylaş 14 Eylül 2017 21 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Şimdi reklamlar Muayeneden çıktı araç.. hemen memurun yanına gittim.. sorun var mı dedim... Abi neresinde sorun olacak bu arabanın dedi.. Tertemiz dedi. Tüv'den bir çıkışım vardı sormayın.. Muayene istasyonundaki çocuk teşekkür etti. Aracı çok beğendiğini söyledi. Kartını verdi satmak istersen beni ara abi dedi.. Güzel bir duyguymuş.. Ne yaparsam yapayım, hafif kusurla doluyordu buralar.. Verdiğimin karşılığını alıyorum.. Nankörlük yapmıyor. Qashqaii. Otomatik ayar yapan fara ayarı bozuk yazan teknisyen varken biz ne yapalım Emmi, hayır kıskanmadım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Eylül 2017 Paylaş 14 Eylül 2017 4 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Otomatik ayar yapan fara ayarı bozuk yazan teknisyen varken biz ne yapalım Emmi, hayır kıskanmadım Otomatik eğimli olan farlarda ayarlanıyor olmalı. Farın üstünde ayar yeri vardır. 2 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 14 Eylül 2017 Paylaş 14 Eylül 2017 23 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: tiner temizlemez de ondan. bazı plastik emiyor hatta parlatılmış plastiğin çevresindeki panel boyanırken bile benek yapabiliyor. O kadar uzun zaman bekliycek durum yoktu 2 gün bile arabasızlık eziyet gibi geldi bana. Hemde ne kadar sağlıklı olacağı konusunda garanti yoktu. Mat siyahta güzel oldu. Ayrıntılı resimler imzamdaki konuda mevcut. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 15 Eylül 2017 Paylaş 15 Eylül 2017 Şimdi reklamlar [emoji4] Muayeneden çıktı araç.. hemen memurun yanına gittim.. sorun var mı dedim... Abi neresinde sorun olacak bu arabanın dedi.. Tertemiz dedi. Tüv'den bir çıkışım vardı sormayın.. Muayene istasyonundaki çocuk teşekkür etti. Aracı çok beğendiğini söyledi. Kartını verdi satmak istersen beni ara abi dedi.. Güzel bir duyguymuş.. Ne yaparsam yapayım, hafif kusurla doluyordu buralar.. Verdiğimin karşılığını alıyorum.. Nankörlük yapmıyor. Qashqaii. İşini doğru yapanı denk gelmiş emmi. Yangın tüpüm olmasına ve tarihi yeni olmasına rağmen kusur yazmıştı. Ve onun gibi saçma bir sürü kusur daha [emoji20] Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 15 Eylül 2017 Paylaş 15 Eylül 2017 2009 Benzin+Lpg Fiesta aracıma Yağ Filtresi, Hava Filtresi, Polen Filtresi : 60₺ Mobil Super 3000 5w30 x1 : 80₺ NoName Ustamla beraber sabah kahvaltısı + Her zaman gönül rahatlığı ile gidebileceğim iyi bir ustam olması temennisiyle, dükkan siftahı= ...₺ 3 Yıllık Mutlu 44 amper akümü de ölçtürdüm. Stop:12V Marş anı: 11.8V Akümülatör devrede 2bin devirlerde 13.4 Bu kışı da atlatır diye tahmin ediyorum. Kazasız günler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 16 Eylül 2017 Paylaş 16 Eylül 2017 Ate powerdisclerin ve ebc Black stuff balata montajı yaptık, detaylar konusunda 2 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 18 Eylül 2017 Paylaş 18 Eylül 2017 On 14.09.2017 at 01:26, Selçuk Bakış yazdı: On 13.09.2017 at 22:32, Sani Gerşon yazdı: Ne sorun vardı? Sekiz delik vardı, uygun olmayan jant yazdılar. Selçuk, bahsettiğin 8 delik bijon deliği mi? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Eylül 2017 Paylaş 18 Eylül 2017 6 dakika önce, Sadık Taşyürek yazdı: Selçuk, bahsettiğin 8 delik bijon deliği mi? Evet abi, bazı jantlar iki farklı bijon aralığına müsade ediyor. O yüzden 8 delik. 5x113 5x114,3 gibi abi. Tabi bu 10 delik yapar, o ayrı 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 18 Eylül 2017 Paylaş 18 Eylül 2017 Selçuk, bahsettiğin 8 delik bijon deliği mi? Evet Abi, resim yok çekince atarım bugün [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 18 Eylül 2017 Paylaş 18 Eylül 2017 RDS 4500 cd Çalar aksamı çalışmıyordu aldığım kişi merceğinin çizilmiş olduğunu söylemişti fiyatı 400 tl civarı olduğunu belirtmişti. Bende hiç araştırmamıştım ve dikkat etmemiştim. Son zamanlarda fm transmitter den memnun kalmayınca işe koyuldum. Komple teyp parçalayıp merceği temizledim ve test ettim çalışıyor ses kalitesi çok hoş oldu. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Eylül 2017 Paylaş 19 Eylül 2017 On 18.09.2017 at 11:14, Sadık Taşyürek yazdı: Selçuk, bahsettiğin 8 delik bijon deliği mi? On 18.09.2017 at 11:21, Sani Gerşon yazdı: Evet abi, bazı jantlar iki farklı bijon aralığına müsade ediyor. O yüzden 8 delik. 5x113 5x114,3 gibi abi. Tabi bu 10 delik yapar, o ayrı Resim çekemedim ama eskilerden bunları buldum. 3 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 19 Eylül 2017 Paylaş 19 Eylül 2017 Yag yag filtresi hava filtresi tapa degisti suyla durulandi 2 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 19 Eylül 2017 Paylaş 19 Eylül 2017 4 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Resim çekemedim ama eskilerden bunları buldum. Selçuk, herkes lokanta falan kapatır, sen Otoparkı mı kapattın ne ettin öyle. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 19 Eylül 2017 Paylaş 19 Eylül 2017 Selçuk, herkes lokanta falan kapatır, sen Otoparkı mı kapattın ne ettin öyle. [emoji3] Anca en alt katta boş yer bulabildik Abi [emoji2] Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Eylül 2017 Paylaş 20 Eylül 2017 Selçuk, herkes lokanta falan kapatır, sen Otoparkı mı kapattın ne ettin öyle. [emoji3] Buda yakın çekimi Sadık Abi [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 20 Eylül 2017 Paylaş 20 Eylül 2017 2 saat önce, Selçuk Bakış yazdı: Buda yakın çekimi Sadık Abi ilginçmiş, açıkçası ben ilk kez görüyorum. muhtemelen jantın mukavemeti de azalır böyle. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts