Görkem Karakaş 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 20.03.2017 dün talip hocamdan amerikan park siparişi verdim Yorum bağlantısı
Emre Usta 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 Benim de önler kale, frenlerde sıkıntı yaşamadım ama geçen arkadaşın C4 u kullandım, fren pedalına ayağımı koydum araba kapaklandi, Citroen daha yumuşak falan mı benim frenler mı sertleşmiş bilemedim.Ilk basta balata degistirince fren tutmamasi lazimdi balatalar disklere alisana kadar ama birden frene basinca cami yapistiriyordu.yavas yavas alismaya basladim. Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 Mondeo MK3 kronik soğuk motor suyu, yükselmeyen sıcaklık sorununun çözümü olan yağ soğutucusu termostatını orjinali ile değiştirdim. Zaten mevcutta olan termostat bile değilmiş. [emoji23] 7 Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 baharın gelişini ve havaların düzelmesini fırsat bilip motorda elimin girdiği her yeri ve motor kaput keçesini oto şampuanı ile silerek güzelce temizledim. ayrıca arka stopları sökerek altlarında biriken toz, çamur ve yaprak birikintilerini ve stop ampullerini de temizledim. lastikleri de oto yıkamacımdan aldığım parlatıcı ile parlattım. 10 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 32 dakika önce, Sadık Taşyürek yazdı: baharın gelişini ve havaların düzelmesini fırsat bilip motorda elimin girdiği her yeri ve motor kaput keçesini oto şampuanı ile silerek güzelce temizledim. ayrıca arka stopları sökerek altlarında biriken toz, çamur ve yaprak birikintilerini ve stop ampullerini de temizledim. lastikleri de oto yıkamacımdan aldığım parlatıcı ile parlattım. O stop'lar ne led'lenir ya 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 24 Mart 2017 Paylaş 24 Mart 2017 Aracımı aldığımda yedek anahtarı yoktu ve eski tip tombul anahtarı vardı. Aliden aldığım anahtar 45günde ancak geldi, indim hemen kodladım. Var olan anahtarı kontağa takıp 6 kere aç kapa yapıp yeni kumanda tuşlarına bastım ve işlem tamam... 10 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 24 Mart 2017 Paylaş 24 Mart 2017 (düzenlendi) Bugun yazliklari takarken bigonun birinj kirdim.foryaya bagli olani.bunu firyayi sokmeden takabilir miyim?eski foryadan saglam olani soktum.yeniye sokmeden takmak mumkun mi yoksa illa pres ile ayrilmak zorunda mi? 24 Mart 2017 tarihinde Ersin Özkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek 24 Mart 2017 Paylaş 24 Mart 2017 3 saat önce, Emre Usta yazdı: Cam sileceklerini yeniledim. yaz geldi, o silecekeler kışa değin zarar görür. bence geri sök, eskileri atmadıysan geri tak. sonbaharda yenileri geri takarsın. ben her sene yaz-kış değiştiririm silecekleri. 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 24 Mart 2017 Paylaş 24 Mart 2017 yaz geldi, o silecekeler kışa değin zarar görür. bence geri sök, eskileri atmadıysan geri tak. sonbaharda yenileri geri takarsın. ben her sene yaz-kış değiştiririm silecekleri. trabzonda yasayinca yaz kis farketmiyor memlekette gunesi sabah gorup aksama yagmur yagiyor.arac uzerindeki ses cikartiyor 2 kis kullandim. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 Bugün bazı arkadaşlar benim bir haftalık mazot param kadar paraya araba yikatinca ben de arabanın kirli olduğu aklıma geldi ve hazırlık yaptım . Tabii o kadar para verip yikatmak işime gelmedi aldım hortumu elime Bir güzel ıslattım, Yıkayıp kocaman mikrofiber bezimle şöyle bir güzel kuruladım , BSD de uyguladım ama hava karardığı için foto çekemedim . 5 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 (düzenlendi) @Adnan Çakır Abi eline sağlık ama resim için eline sağlık diyemeyeceğim Boynum ağrıdı bakmaktan 25 Mart 2017 tarihinde Serdar Güngör tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 [mention=7815]Adnan Çakır[/mention] Abi eline sağlık ama resim için eline sağlık diyemeyeceğim [emoji4] Boynum ağrıdı bakmaktan Forumun azizliği iletiyi iki kere göndermiş artı fotoları her zaman ki gibi yükledim [emoji45] Teşekkür ederim Serdar kusura bakma bir sorumlu arkadaş düzeltir , umarım [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 5 dakika önce, Adnan Çakır yazdı: Forumun azizliği iletiyi iki kere göndermiş artı fotoları her zaman ki gibi yükledim Teşekkür ederim Serdar kusura bakma bir sorumlu arkadaş düzeltir , umarım Mesajı düzenledim Adnan abi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 Teşekkür ederim Sani ne varsa eskilerde var hızır gibi yetiştin 1 Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 1 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Mesajı düzenledim Adnan abi Sani resimler ters duruyor ? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 Şimdi, Serdar Güngör yazdı: Sani resimler ters duruyor ? Maalesef ters yüklenmiş. Buna yapabileceğim bir şey yok. Boyun egzersizi candır Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 Şimdi, Sani Gerşon yazdı: Maalesef ters yüklenmiş. Buna yapabileceğim bir şey yok. Boyun egzersizi candır Bahane ve çözüm bulmanda üstüne yok Teşekkürler.... 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 Kim o arkadaş @Adnan Çakır abi?Ben de yıkayıp inceden bsd geçtim. 5 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 Senin ki gariban işi 150 lik olacak [emoji6] 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 Cabbara lip taktırdım. Yakıştı gibi sanki, yavaştan bodykit işine başlıyoruz. Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 25 Mart 2017 Paylaş 25 Mart 2017 Senin ki gariban işi 150 lik olacak [emoji6] Benimki 40 eksik abi. Azıcık aşım dertsiz başım misali. 40 eksik ama kafa rahat. [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts