Okan Tansel 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 11 saat önce, Mustafa Özcan yazdı: Dayanamadım senin yorumunu okuyunca sipariş verdim.Sonax alacaktım hesapladım neredeyse aynı fiyata geliyor.İnşallah memnun kalırız. Hızlı cila doğru tercih .Lastik için aldın ürün çok para gerek yok tu bölünmüş ürünlerde konsantire olanları va hem uygun fiyat hemde kaliteli ve dayanıklı ürünler var onlardan kullan bence. 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Bir saat önce, Okan Tansel yazdı: Hızlı cila doğru tercih .Lastik için aldın ürün çok para gerek yok tu bölünmüş ürünlerde konsantire olanları va hem uygun fiyat hemde kaliteli ve dayanıklı ürünler var onlardan kullan bence. Tavsiye ettiğin bir ürün var mı abi? 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 2 saat önce, Mustafa Özcan yazdı: Tavsiye ettiğin bir ürün var mı abi? ATAS PNEUBEL MT PARLAK KONSANTRE LASTİK PARLATICI KORUYUCU BÖLÜNMÜŞ 500 GRAM 12,00 TL Bunun matıda var. 500 gr ben 2 senedir kullanıyorum düşün. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Ledlerimizi taktık gece test edemedim. Alacak arkadaşlar iyice ölçsün biçsin öyle alsın benim far kapakları arkasında akü ve cam suyu haznesi vardı o nedenle çok zor taktım. gece çekimlerini de en kısa sürede eklerim.Bu arada kırmızı olan damacana kapağı. cam suyu haznesinin kapağı kayboldu bu da cuk diye oturdu Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 3 saat önce, Okan Tansel yazdı: ATAS PNEUBEL MT PARLAK KONSANTRE LASTİK PARLATICI KORUYUCU BÖLÜNMÜŞ 500 GRAM 12,00 TL Bunun matıda var. 500 gr ben 2 senedir kullanıyorum düşün. Prowax lastik parlatıcı var 5 LT 35 TL fiyat süper aslında.Yorumlar da çok iyi iptal edip bunu mu alsam acaba? Yorum bağlantısı
Okan Tansel 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 (düzenlendi) 48 dakika önce, Mustafa Özcan yazdı: Prowax lastik parlatıcı var 5 LT 35 TL fiyat süper aslında.Yorumlar da çok iyi iptal edip bunu mu alsam acaba? oda olur da dedimya ben 3 yıldır kullanıyorum. ürün hala yarı biden 250 gr konsentire yetti 13 Mart 2017 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Prowax lastik parlatıcı var 5 LT 35 TL fiyat süper aslında.Yorumlar da çok iyi iptal edip bunu mu alsam acaba?Durduğun kabahat Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 11 dakika önce, Samet Daz yazdı: Durduğun kabahat Sipariş kargoya verilmiş geç kaldık.Olmazsa sana bunu satayım kendime yenisini alayım. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Sipariş kargoya verilmiş geç kaldık.[emoji4]Olmazsa sana bunu satayım kendime yenisini alayım.[emoji3]Bende birsuru var denk geldikçe alıyorum [emoji41] Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 4 dakika önce, Samet Daz yazdı: Bende birsuru var denk geldikçe alıyorum Çeyiz mi düzüyorsun. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 (düzenlendi) Araç kameram geldi.Emeği geçen Olgu abiye bir kez daha buradan teşekkürlerimi sunuyorum.Yarın da hafıza kartı gelince bir deneme yapacağım.Gerçekten boyutları harika[emoji846] 13 Mart 2017 tarihinde Mustafa Özcan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Hadi güle güle kullan kazasız belasız çekimler yap Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 4 dakika önce, Samet Daz yazdı: Hadi güle güle kullan kazasız belasız çekimler yap Allah Razı Olsun kardeşim.Amin İnşallah. Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 17 saat önce, Mustafa Özcan yazdı: Prowax lastik parlatıcı var 5 LT 35 TL fiyat süper aslında.Yorumlar da çok iyi iptal edip bunu mu alsam acaba? Ben Prowax jant temizleyici ve parlatıcıdan aldım 5'er litre. MTavsiye ederim Mustafa Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 Şimdi, Eray Turan yazdı: Ben Prowax jant temizleyici ve parlatıcıdan aldım 5'er litre. MTavsiye ederim Mustafa Lastik parlatıcı kargoya verildiği için geç kaldım ama jant temizleyicisini almayı düşünüyorum.Jant temizleyicisinden nasıl memnun musun? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 1 saat önce, Mustafa Özcan yazdı: Lastik parlatıcı kargoya verildiği için geç kaldım ama jant temizleyicisini almayı düşünüyorum.Jant temizleyicisinden nasıl memnun musun? sulandırmadan kullanıyorum, en ağır kirleri bile söküyor. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 Bir saat önce, Eray Turan yazdı: sulandırmadan kullanıyorum, en ağır kirleri bile söküyor. Battı balık yan gider bunu da mı sipariş versem ki. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 6 saat önce, Mustafa Özcan yazdı: Battı balık yan gider bunu da mı sipariş versem ki. Daha çooooook siparişi verirsin .Sonra elde kalanları dağıtmaya başalarsın Gardaaş . Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 Connectin partikül filtresi doldu araç kendi dejenerasyon yapamaz oldu serviste yapamadı ve bu olmuyor değiştirecez dediler birde 4000 lira para istediler... DPF EGR Allah ne verdiyse alayını iptal ettirmek candır diyorum artık başka da birşey demiyorum 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 Connectin partikül filtresi doldu araç kendi dejenerasyon yapamaz oldu serviste yapamadı ve bu olmuyor değiştirecez dediler birde 4000 lira para istediler... DPF EGR Allah ne verdiyse alayını iptal ettirmek candır diyorum artık başka da birşey demiyorum Ettir kurtul kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 Ettir kurtul kardeşim Mecbur kaldık artık Ömer abi:) 2 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Mart 2017 Yazar Paylaş 14 Mart 2017 İyi yapmışsın geç bile kalmışsın Emre. Lastikte DAYTON markayı bir düşün derim ben çok memnun kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 1 dakika önce, Şahin Topaloğlu yazdı: İyi yapmışsın geç bile kalmışsın Emre. Lastikte DAYTON markayı bir düşün derim ben çok memnun kaldım. abi ben kendi aracıma yazılım attırırken DPF yi sakın iptal etme muayeneden kalır duman atar vsvs dediler bende o zaman gittim iptal ettirmedim şimdi çok pişmanım EGR ve limitörler iptal ama bir tek DPF değil neyse onuda halledecez sırayla artık abi:) 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 Mecbur kaldık artık Ömer abi:) Çok geç kalmışsın, ekip otolarına yaptırabilsek hemen Yaptıracam ama prosedürleri aşamadık. Egr ve dpf için benim ekip otoma abartmıyorum 4-5000 tl harcandı rahat. Yazık günah 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts