İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Furkan Tanrıveren

evet kesinlikle bir daha TP nin yakıtını almam devletimizin diye gittim aldım 125bindir ses yapmayan enjektörler ara ara ses yaptı ve araba hiç yapmadığı bir şeyi daha yaptı duman attı dahada shellden şaşmam

Emre opetten alican mazotu shellden benzin ve gaz alican ben aracima opetten baska bi yerde mazot koymam aracimin motoru sağlıklı hemde km yaptiriyor aracim suanda ortalama 25 kurus yakiyor

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Emre opetten alican mazotu shellden benzin ve gaz alican ben aracima opetten baska bi yerde mazot koymam aracimin motoru sağlıklı hemde km yaptiriyor aracim suanda ortalama 25 kurus yakiyor

Furkan opetin mazotu dandik menzili az motor sesi yükseltiyor... aklı kelden mazotu shellden alacan demişler mazotta shelle totali tek geçerim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

Furkan opetin mazotu dandik menzili az motor sesi yükseltiyor... aklı kelden mazotu shellden alacan demişler mazotta shelle totali tek geçerim

Lpg de benzin de ya total ya shell alırım ama %90 total Hem daha verimli Hem daha uzun mesafe gidiyor
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Lpg de benzin de ya total ya shell alırım ama %90 total Hem daha verimli Hem daha uzun mesafe gidiyor

Shell de totalden alıyormuş yakıtı.
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren
(düzenlendi)

Emre akli kelden benzini shellden demişler sen bpden aldin mi 6ay kiralık toyota kullandım mazotu bpden aldik hem ucuzdu hemde km yaptırıyodu ben opetten şaşmam opette araca mazot korkene cam filtre var ordan araca konan yakiti goruyon sirketin aracinda taşıt tanima var ponun ne km yaptiriyor nede araç gidiyo bu kadar kotu yakit olamaz tarihinde Furkan TANRIVEREN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Emre akli kelden benzini shellden demişler sen bpden aldin mi 6ay kiralık toyota kullandım mazotu bpden aldik hem ucuzdu hemde km yaptırıyodu ben opetten şaşmam opette araca mazot korkene cam filtre var ordan araca konan yakiti goruyon sirketin aracinda taşıt tanima var ponun ne km yaptiriyor nede araç gidiyo bu kadar kotu yakit olamaz

Furkan ben a dan z ye bütün akaryakıt firmalarını denedim senede 40bin km şehiriçi yol yapıyorum hepsini denedim en iyisi shell
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

Furkan ben a dan z ye bütün akaryakıt firmalarını denedim senede 40bin km şehiriçi yol yapıyorum hepsini denedim en iyisi shell

Emre sen shell diyonda bizim halkimizin çoğunluğu opetci yollara bak en fazla dolu olan istasyon opet buna nasil bi cevap vercen
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Şel genelde pahali bi tik

Uzun yol soforlerinden bi kacina sordum şelden vaz gecmem diyolar , motor omru ve cok km gidiyo diyolar

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Emre sen shell diyonda bizim halkimizin çoğunluğu opetci yollara bak en fazla dolu olan istasyon opet buna nasil bi cevap vercen

kardeş fazla shell bayisi olmamasıyla kalitesinin ne alakası var mesele giyim mağazasında x markasının bayisi çok dahamı kaliteli olacağı anlamına geliyor?:)
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

kardeş fazla shell bayisi olmamasıyla kalitesinin ne alakası var mesele giyim mağazasında x markasının bayisi çok dahamı kaliteli olacağı anlamına geliyor?:)

Kardesim shell 1000 istasyon opet 1060 bence çok bi fark yok :)
Yorum bağlantısı

Şel genelde pahali bi tik

Uzun yol soforlerinden bi kacina sordum şelden vaz gecmem diyolar , motor omru ve cok km gidiyo diyolar

Karabük de 1 adet var shell Oda en uygun yer :)
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Karabük de 1 adet var shell Oda en uygun yer :)

Size kiyak yapmis[emoji6]
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Benzini nerden alalım [emoji51] hep mazot konuşulmuş total nasıl acep

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Benzini nerden alalım [emoji51] hep mazot konuşulmuş total nasıl acep

Ben simdiye kadar benzin ve lpg yi de şelden aldim ama simdi evime ters yerde suan petrol ofisi takiliyoruz
Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu

Ben simdiye kadar benzin ve lpg yi de şelden aldim ama simdi evime ters yerde suan petrol ofisi takiliyoruz

Eskişehirde PO yok artık kapandı el değiştirdi vs.Ben hep opet alıyorum bir kere shellden nitro aldım yüksek oktanmış mecbur kaldım çabuk bitti ama araba iyi gidiyordu o benzinle psikolojikmi bilemedim

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Tamam abi kızma gidiyoz [emoji1]

kızma yok kızma yok, kafa karıştırma. bizimki yön gösterme.  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Usta

Orjinal aku yetkili serviste 60 amperlik 168 lira iscilik bedava yuzde 20 indirimle degistirdim.

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Orjinal aku yetkili serviste 60 amperlik 168 lira iscilik bedava yuzde 20 indirimle degistirdim.

Indirimli fiyat 168 değil mi?
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Serhat egsoz muayeneni dışarıda yaptır. Muayene istasyonunda numaratorden sıra al sıra fişini kaybetme ödemeden sonra elindeki fiş sırası ile dışarıda sıranı bekle zaten anons yapılır hangi peron olacagı, kolay gelsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Serhat egsoz muayeneni dışarıda yaptır. Muayene istasyonunda numaratorden sıra al sıra fişini kaybetme ödemeden sonra elindeki fiş sırası ile dışarıda sıranı bekle zaten anons yapılır hangi peron olacagı, kolay gelsin.

teşekkür ederim adnan abi, egzozu öyle yapayım olmazsa.

Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki

Fiyat gayet iyi bende akü baktim geçen hafta sanayiden 220 ile 250 lira arasi . Hayırlı olsun..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...