Hüseyin Sönmez 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Motor guzelmis, bi tur ver de bineyim. Serseri motoru yanlız. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Kasım 2016 Paylaş 21 Kasım 2016 Önce muayeneden geçtik. Sonra ampul patladı. Davlumbaz içinden yeri var ama sökemedik ve tamponu sökmek zorunda kaldık. Tampon da arabanın tamamen önüymüş zaten Sende kabahat, 30 saniye ampül değişimi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Clio falan da böyle abi iğrenç bir tasarim Hangi Clio ymuş o öyle? Yok öyle bi Clio. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Ne Kartonu ?Karter korumayi sokemeyip de...Serseri motoru yanlız.Pideci kurye motoru, egsozdan alev falan atiyormus. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Karter korumayi sokemeyip de... Pideci kurye motoru, egsozdan alev falan atiyormus. Karteri sökemeyen ustamı varmış ? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 (düzenlendi) Bu aralar kuryeyi çok ihmal ettim biraz gönlünu alayim neresi burası yer güzele benziyor da arabanın üstünde zıplayan adam benim aracıma bunu yapsa herhalde bende onun üstünde zıplardım. 23 Kasım 2016 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Güzelce karnını doyurduk 162 tl zam gelmeden. Yarın kışlıkları giyecek. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Yarın sabah elektrik ustasına bırakıyorum göğüs sökülecek. 3 hafta oldu sanırım halen duruyor petek elimde 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Bugün 2. araç Opel astraya Yasin Şahin kardeşimden aldığımız continental lastikleri taktık. Kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum. 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 (düzenlendi) Bende haftasonu yaz lastiklerin söküp focusa wintercontact ts850 taktırdım.Havaların soğmasıyla beraber goodyear efficintgriplerde yeni olmasına rağmen normalden çok fazla abs devreye girmeye başladı. Kalkışlarda çok fazla patinaj çekiyordu. Wintercontac ts850yi taktıktan sonra zorlasamda abs kolay kolay devreye girmiyor. Kış lastiklerini artık aralık değil kasım başında takıp nisan sonu çıkartacağım. Fren mesafesinde çok ciddi fark var. 22 Kasım 2016 tarihinde Ayhan Şentürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Kasım 2016 Paylaş 22 Kasım 2016 Sabah yıldan dolayı bakıma gideceğiz km 25 bin küsür bakalım bize ne kadara patlayacak Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Türkiye Petrollerinden fulledim bakalım nasıl diğer firmalara göre 30-35lira daha karlı Euro diesel 3.68 evet kesinlikle bir daha TP nin yakıtını almam devletimizin diye gittim aldım 125bindir ses yapmayan enjektörler ara ara ses yaptı ve araba hiç yapmadığı bir şeyi daha yaptı duman attı dahada shellden şaşmam 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 TÜV e gidip kuryenin muayenesini yaptırdım 1 senede 20.000km yol yapmışım Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Hafta sonu yıkadık parlattık... Sonra sabahın çiği üzerine düştü. Boncuk boncuk oldu. Konu başlığı "aracınız için ne yaptınız?" değil miydi? Olmuyor böyle, bıçak biledim, dikiş makinasını yağladım. çamaş... cilyoyu kuruttum..... Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 TÜV e gidip kuryenin muayenesini yaptırdım 1 senede 20.000km yol yapmışım benim de muayene geçmiş gitmiş, ilk defa gireceğim muayeneye; nedir, nasıldır hiçbir bilgim yok. allahını seven üzerime bilgi atsın Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Konu başlığı "aracınız için ne yaptınız?" değil miydi? Olmuyor böyle, bıçak biledim, dikiş makinasını yağladım. çamaş... cilyoyu kuruttum..... Bazıları için amaç, benim için sadece araç canım abicim. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 benim de muayene geçmiş gitmiş, ilk defa gireceğim muayeneye; nedir, nasıldır hiçbir bilgim yok. allahını seven üzerime bilgi atsın Tüvturkten randevu al abi vergi, trafik cezasi gibi borclar olmasin sonra randevu zamani Tüve git sırani bekle orada emisyonu yaptir sonrada muayene en fazla 2 saat sürer Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Tüvturkten randevu al abi vergi, trafik cezasi gibi borclar olmasin sonra randevu zamani Tüve git sırani bekle orada emisyonu yaptir sonrada muayene en fazla 2 saat sürer sağol doğuş. egzoz ölçümünü de ilk defa yaptıracağım haliyle. bunun gecikme bedeli falan oluyor mu? muayeneye gittiğimde istasyonda mı yaptırayım yoksa yakınımda otokoç servis var orada mı yaptırayım? Yorum bağlantısı
Selim Kaya 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Egzoz ölçümünde gecikme bedeli yoktu ben yaptırıncaya kadar. Muayeneyle bir tarih olsun diye 6 ay geciktirmiştim. Yakın zamanda değişmemiştir muhtemelen. Egzoz muayenesi yoksa genel muayene de yapmıyorlar. Ben yarın öbür gün herhangi bir kontrolde sıkıntı yaşamayayım diye TUV 'de yaptırdım. Bir defada geçti. En azından egzoz kontrollerinde sıkıntı çıkarsa daha nerede yaptırayım derim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 sağol doğuş. egzoz ölçümünü de ilk defa yaptıracağım haliyle. bunun gecikme bedeli falan oluyor mu? muayeneye gittiğimde istasyonda mı yaptırayım yoksa yakınımda otokoç servis var orada mı yaptırayım? Bütün Tüv istasyonlarının içinde emisyon ölçümü yapılıyor 44 lira ücreti var gidince orada yaptırabilirsin abi. Emisyonun gecikme bedeli yok ama muayene gecikme bedeli var Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 bir ay gecikmeli de olsa muayene randevusu aldım yarın ola hayrola 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Kasım 2016 Paylaş 23 Kasım 2016 Mondilerin temizlik günüymüş bugün [emoji41] Yorum bağlantısı
Recommended Posts