İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Oğuz Tiryaki

Kaskosu sigortası yapıldı sigorta 380 kasko 600 1 sene daha kafa rahat

Hayırlı olsun kazasız belasız
Yorum bağlantısı

Kaskosu sigortası yapıldı sigorta 380 kasko 600 1 sene daha kafa rahat

vay be bedava,benim çarpı 2

Yorum bağlantısı

vay be bedava,benim çarpı 2

Ben sürpriz bekliyordum aslında geçen sene zama denk gelmemiştim sigorta iyi ama kasko geçen yılla aynı oldu 2006 model olduğu için düşmemiş cevabı aldım 10 yaş doldu diye hayırlısı bakalım

Hayırlı olsun kazasız belasız

Teşekkür ederim hepimiz için Allah kaza bela vermesin
Yorum bağlantısı

Baktım yapacak bişey yok mevsim sonbahar yakışıklısından bir fotoğraf çektim :):nazar:

Maşallah Karabük un en yakışıklı focusu :nazar: Çok dikkat çekiyorsun nazara geleceksin boncuk Al arabaya

Yorum bağlantısı
Murat Altay1

Baktım yapacak bişey yok mevsim sonbahar yakışıklısından bir fotoğraf çektim :):nazar:

Massallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yokohama candır [emoji1303][emoji1]

Hele hele şuna bak :)

bugün de n11 den aldığım bagaj havuzu geldi ve yerleştirdik artık daha temiz bir bagaj ile devam [emoji41]

Enis sende abin gibi bagajı pis tutmayacaksın değil mi ? [emoji2]

Yorum bağlantısı

Hele hele şuna bak :)

Enis sende abin gibi bagajı pis tutmayacaksın değil mi ? [emoji2]

Pis mi? Hadi ordan. :p
Yorum bağlantısı

LPG bakımı yapıldı 130₺

130 tl çok deyilmi, neler yapıldı?

Bende kışlık ları taktırdım, bir tanesi balon yaptı, tekrar yazlığın birini taktılar, şimdi kışlık ikinci el lastik bakıyorum, tek lastik.

Yorum bağlantısı

130 tl çok deyilmi, neler yapıldı?

Bende kışlık ları taktırdım, bir tanesi balon yaptı, tekrar yazlığın birini taktılar, şimdi kışlık ikinci el lastik bakıyorum, tek lastik.

Işte sök/tak yapmanın sonuçları, [emoji17] Ya bir takım Jant alıp öyle saklayacan ya da 4 mevsim lastik alıp keyfine bakacan.
Yorum bağlantısı

Keşke OEM taksaydınız Mustafa.

Oem (motorcraft) taktım arkalara 3000 km sesi kesmedi. Ha alıştı ha alışacak diye diye diskleri yamultacaktık. Söktüm attım taktım kaleyi. 30 bin km oldu maşallahı var. Sonuç olarak kale candır [emoji16]
Yorum bağlantısı
Mehmet yusuf şahan

Bugun ben diskleri balatayı degistirdim sonrada 4 tane petlas teker taktirdim ay sonunu goremiyorum suan [emoji51]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum bağlantısı

Oem (motorcraft) taktım arkalara 3000 km sesi kesmedi. Ha alıştı ha alışacak diye diye diskleri yamultacaktık. Söktüm attım taktım kaleyi. 30 bin km oldu maşallahı var. Sonuç olarak kale candır [emoji16]

İlk defa duyuyorum.:)

Yorum bağlantısı

İlk defa duyuyorum.:)

OEM hastalığı, gözlere ve kulaklara etki ediyormuş. Belli bir kalitenin üstündekileri görme/duyma sorunu oluyormuş. [emoji6]
Yorum bağlantısı

Gerçek orjinal motorcraft balata... Kim kaybetti biz bulalım?

Arayan buluyor.her zaman stoklu çalışırım :)

d850a9195eb324bf4107a6352ef5d979.jpg

OEM hastalığı, gözlere ve kulaklara etki ediyormuş. Belli bir kalitenin üstündekileri görme/duyma sorunu oluyormuş. [emoji6]

Hep bu forumun yüzünden oldu [emoji23]
Yorum bağlantısı

Doğru tercih kale iyidir sessizdir. Fiyatı da uygundur bende kale takmıştım hiç ses yapmadı

Fren balataları değişiyor. Yeni balatalar Kale.

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Bende iki ay önce kale ile değiştirdim gayet memnunum[emoji4]
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

Arayan buluyor.her zaman stoklu çalışırım :)

Hep bu forumun yüzünden oldu [emoji23]

abi senin balatalar yata yata eskimştir. takımı 5tlden alabilirim :D

Yorum bağlantısı

abi senin balatalar yata yata eskimştir. takımı 5tlden alabilirim :D

Aynısından bul 3 takım,Kale parasına senden alacağım [emoji23][emoji23][emoji23]

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...