İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serkan Turan

Kisliklari taktirdim.

Kaloriferin isitmasi cok iyi degildi, tavsiye uzerine liqui moly nin radyator temizleyicisini sogutma suyuna ekledim, yarim saat rolantide calistiktan sonra suyu bosaltim 2-3 kere durulama islemi yaptim. En son antifirizini doldurup deneme yaptim, sorun tamamen cozuldu. Tavsiye ederim.

ec66588febbff76eab94fb0dac234969.jpg

Link alalım lütfen. Benim kuzuda ısıtmıyor donuyoz ailecek [emoji41]
Yorum bağlantısı
Bekir Memur

Sızıntı yapan depo dolum hortumu ve hava hortumu sıcaktan çatladığı için yenisiyle değiştirildi.

Ön koruma demiri tamponu kastırıp zarar verdiği için söküldü.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Fren bakımları yapıldı. Ön balatalar değişti. Diskler temizlendi. Arka frenlerin pabuçlarına matkapla bir kaç delik açıldı fren yapınca gelen uğultu sesi kesildi. Sol ön kapı kilit karşılığı değiştirildi. Ön koltuk gıcırdaması ve sanruf ayarı kaldı.... :unsure2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Turgay Özçelik

e5bbecb666b8b0056d24bd57c759d850.jpg

1.Geçen hafta cuma günü böyleydi...

Ctesi pazar tavan+sunroof vizörünü ellerimle yeniledim. Bitmiş halinin fotosu yarına kaldı.

2.Farları ve sinyalleri söktüm. Bakım ve ayarlarını yaptım.

3.Antifriz ekledim.

4.Polen filtresini değiştirdim.

4.Bagaj aydınlatması için 30 cm led yapmıştım. Ancak bagajda elektrik yok. Sigortalar sağlam görünüyor. Araştırmaya devam.[emoji4]

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

4.Bagaj aydınlatması için 30 cm led yapmıştım. Ancak bagajda elektrik yok. Sigortalar sağlam görünüyor. Araştırmaya devam.[emoji4]

Bagaj kilidinde anahtarı vardır, baktın mı.. kilide elektrik geliyor mu ?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Kisliklari taktirdim.

Kaloriferin isitmasi cok iyi degildi, tavsiye uzerine liqui moly nin radyator temizleyicisini sogutma suyuna ekledim, yarim saat rolantide calistiktan sonra suyu bosaltim 2-3 kere durulama islemi yaptim. En son antifirizini doldurup deneme yaptim, sorun tamamen cozuldu. Tavsiye ederim.

Şunu detaylı bir anlatsan da anlasak Eray.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ben anladım hatta sorıu bile soracam bak:

radyatör bakır mı?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

ben anladım hatta sorıu bile soracam bak:

radyatör bakır mı?

demir olabilir.

Yorum bağlantısı
Turgay Özçelik

Bagaj kilidinde anahtarı vardır, baktın mı.. kilide elektrik geliyor mu ?

Olabilir. Uygun bir zamanda kontrol etmek lazım.
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Abi anlattığım gibi, kalorifer hiç ısıtmıyordu. Motor sıcakken kalorifer peteğine giren hortum sıcak, çıkış hortumu soğuktu, yani kalorifer radyatöründe tıkanıklık vardı.

Değiştirelim dedik, işçilikle 900 TL yi buluyordu. Sanayide bir kaç yer var makinaya bağlayıp kimyasalla açabiliriz dediler, 120 lira istediler ama garanti vermediler, sonra araştırdık ki bu kimyasal çok riskliymiş.

Sonra bir arkadaş şu ürünü tavsiye etti;

http://urun.n11.com/oto-radyator/liqui-moly-radyator-temizleyici-300-ml-P138480667

Soğutma suyuna ekledim, yarım saat rölantide kalorifer açık şekilde çalıştı, sonra radyatör alt hortumunu söküp suyu boşalttım. 3 kere suyla durulama işlemi yaptıktan sonra antifirizi ekledim.

Şuan hiç sorun yok, fırın gibi. 

tarihinde Eray Turan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

3. Stoplarıma çakar modülünü, park sensörünü aldım. sensörler şu an boyada yarın kısmetse tamamının montajı yapılacak.

Yorum bağlantısı

3. Stoplarıma çakar modülünü, park sensörünü aldım. sensörler şu an boyada yarın kısmetse tamamının montajı yapılacak.

Hadi hayırlı olsun çıngıraklı yılana [emoji106] 3. Stop kaç tane Mustafa [emoji12]
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Hadi hayırlı olsun çıngıraklı yılana [emoji106] 3. Stop kaç tane Mustafa [emoji12]

Ufak bir anlatım bozukluğu olmuş kabul ediyorum :D

Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Park sensörü 3.stop plakalar yapım aşamasında

Çok beğeniyorum spor paketi,güle güle kullanın...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...