İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

(düzenlendi)

4e414a2222189cf188b5dc6f559a61f0.jpg

Yolda sağ silecek lastiğinin koptugunu fark ettim. Muğla merkeze gelince Bosh servis bulup orjinal yenisi ile değiştirdim [emoji4]

tarihinde Öztunç Ünal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen

Ön iki cam ile cam tavana film yaptırdık. Karartılmış arka camlarla renk bütünlüğü oldu. Cam tavan karartılmış olduğu halde üstüne film yaptırmak ışık ve ısıyı fark edilir derecede kesti.

dXn9MQ.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Olcay Eyüboğlu

Isi baya uzunmus amcam boyaci ama ugrasamayiz dedi saglikli olmasi icin trimler sokulmesi lazimmis vs vs

Zati kisa surede satcam konuy kredimi yapilandircam

34 bin verdiler araca 2 gun once malum sitede ama tok satici olarak vermedim bebe beklioz o hayirlisi ile dogsun bankaya ara odeme yapcam satip arabami

30 bine yakin faiz siliniyor

Murat bey merhaba. Bende de sizin aracın 2010 model gri renk enjoy paketi var. 75 bg ecoflex motor, 57bin kmde boya değişen kaza hasar kaydı yok. Tertemiz araç. Bunun piyasası nedir? Ben bu aracı 2014 1.4 tsi highline manuel aracımla takastan almıştım.
Yorum bağlantısı
Murat Altay1

Murat bey merhaba. Bende de sizin aracın 2010 model gri renk enjoy paketi var. 75 bg ecoflex motor, 57bin kmde boya değişen kaza hasar kaydı yok. Tertemiz araç. Bunun piyasası nedir? Ben bu aracı 2014 1.4 tsi highline manuel aracımla takastan almıştım.

emjoy paket full paket bildigim kadarıyla 36 38 bin arası  max  39 eder sanırım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

1 haftadır kontak basmadık.. Canı sıkılmış. Akşamı sabrısızlıkla bekliyormuş. Az önce aradı, konuştuk.. :seytan::keyifli:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

4 lastik çektim en michelin en tiger inden

YOKOHAMA takaydın eyiydi... :angry:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

autokinge bıraktım

8fff399b4d86d4fb48dc1d7b98863483.jpg6544d321a553da45372bec74ee7efbd9.jpg

Bu çizik boyanacak

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Abi geçmiş olsun. Yeni mi oldu ?

Saol murat yeni olan bir şey degil aldığımda vardi
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

yine tam yıkayacaktım yağmur belirtisi var vaz geçtim...

Yikamadan yagmaz [emoji12]
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...