İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

hayırdır İsmail ?

Ön camda ufak bir çatlak vardı abi.

Ön kapı camlarınıda çizikten dolayı değiştirecektim bayramdan beri elim değmedi bugün üçünü birledik.

Ön cam saint-gobain taktılar ford logosu yok ama iyi bir firmaymış söylenene göre.

Yorum bağlantısı

Ön camda ufak bir çatlak vardı abi.

Ön kapı camlarınıda çizikten dolayı değiştirecektim bayramdan beri elim değmedi bugün üçünü birledik.

Ön cam saint-gobain taktılar ford logosu yok ama iyi bir firmaymış söylenene göre.

hayırlısı olsun ozaman kaza bela olmasında :) güle güle kullan İsmail

Yorum bağlantısı

Hayirli olsun ismail hocam on cam kaca mal oldu

Ön cam kaskodan değişti

Ön kapı camlarını kendim cebimden taktırdım. Tanesi 90 tl kapı camları takıp verdiler.

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bizim 2005 fiesta icin on cam 300-350arasi fiyat istiyorlar. O yuzden kararsiz kaldim degistirmesem idare etsem mantigindayim bir de hangisine inanacagim guvenecegim karar veremedim.

Yorum bağlantısı

Bizim 2005 fiesta icin on cam 300-350arasi fiyat istiyorlar. O yuzden kararsiz kaldim degistirmesem idare etsem mantigindayim bir de hangisine inanacagim guvenecegim karar veremedim.

Camcının söylediğine göre 1.500 civarıymış saint gobain orjinal dedi. İthal dedi yerli cam değilmiş sensör falanda olunca fiyat normal gibi geldi bana.
Yorum bağlantısı

Ben olsam değiştirirdim,ciddi fark var.

Camcının söylediğine göre 1.500 civarıymış saint gobain orjinal dedi. İthal dedi yerli cam değilmiş sensör falanda olunca fiyat normal gibi geldi bana.

Otosandan çıkış fiyatı 980 + kdv bu cama dahil olarak yağmur sensörü üzerinde gelir.

Dışarıda bu işi yapanlardaki fiyatta 500-600 lira arası,yağmur sensörü eski camdan söküp yeni cama uygularlar.

Camda Ford logosu yok ise ne yazık ki orjinal değildir,camcı istediği kadar orjinal desin.

Yorum bağlantısı

Ben olsam değiştirirdim,ciddi fark var.

Otosandan çıkış fiyatı 980 + kdv bu cama dahil olarak yağmur sensörü üzerinde gelir.

Dışarıda bu işi yapanlardaki fiyatta 500-600 lira arası,yağmur sensörü eski camdan söküp yeni cama uygularlar.

Camda Ford logosu yok ise ne yazık ki orjinal değildir,camcı istediği kadar orjinal desin.

Doğrudur abi belirttiğim gibi ben fiyatı bilmiyorum sadece söylediğini söylüyorum markası iyi bir marka her camın üzerinde görüyorum saint-gobain ibaresini. Ama ön cam fiyatını bilmiyorum kaskodan halledecekler. Kapı camlarını kendim aldım üzerine takıp tanesine 90 lira aldılar onu biliyorum. Eski camlarıda bana teslim ettiler.
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Doğrudur abi belirttiğim gibi ben fiyatı bilmiyorum sadece söylediğini söylüyorum markası iyi bir marka her camın üzerinde görüyorum saint-gobain ibaresini. Ama ön cam fiyatını bilmiyorum kaskodan halledecekler. Kapı camlarını kendim aldım üzerine takıp tanesine 90 lira aldılar onu biliyorum. Eski camlarıda bana teslim ettiler.

Saint Gobain markası üzerinde yazılı ise gözü kapalı taktırırım ben. Üzerinde ford logosu olmasa da olur.
Yorum bağlantısı

Saint Gobain markası üzerinde yazılı ise gözü kapalı taktırırım ben. Üzerinde ford logosu olmasa da olur.

Bende öyle düşündüm celal hocam teşekkür ediyorum.
Yorum bağlantısı

Ayna led i geldi ve değiştirdim.silikon desteği yaptım noolur neolmaz...[emoji6]

Ne yapıyon bi anlasam, aynaya led takmak için koptere mi bindin, çatıya mı çıktın? Yoksa o ayna teleferik aynası mı?

Yorum bağlantısı

Ne yapıyon bi anlasam, aynaya led takmak için koptere mi bindin, çatıya mı çıktın? Yoksa o ayna teleferik aynası mı?

Sizde balkonda arabanın motorunu söküp,salonda tavan döşemesi yapıyorsunuz biz bişey diyormuyuz[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji8]
Yorum bağlantısı
Serkan ŞEN

Evrene olumlamalar yaptım , olumlu mesajlar verdim ve çekim yasası gereğince arabamın bana geldiğini düşündüm.. Sonra keyfe keder satılık ilanlarına 10000 lira altını teklif ettim , keyfe keder alırım yazdım. Şu an gelen hakaretleri okuyorum :biggrin:   Not; araba arıyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Evrene olumlamalar yaptım , olumlu mesajlar verdim ve çekim yasası gereğince arabamın bana geldiğini düşündüm.. Sonra keyfe keder satılık ilanlarına 10000 lira altını teklif ettim , keyfe keder alırım yazdım. Şu an gelen hakaretleri okuyorum :biggrin:   Not; araba arıyorum

harika  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt
(düzenlendi)

Pazar neşesi

Motor temizliği yaptım

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maşallah b5.5 Highline2 passat, passatın dibidir:) gerçi arabada sis farı varmış sonra farkettim high 1 de olabilir [emoji1]

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Resimli alıntı yapmayalım arkadaşlar!
Yorum bağlantısı

maşallah b5.5 Highline2 passat, passatın dibidir:) gerçi arabada sis farı varmış sonra farkettim high 1 de olabilir [emoji1]

Sis farı sonradan takılmış görsellik eklemek amacı ile zenon var sislerde benden önceki sahibi takmış. Orijinal highline2 dır.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı

Kipa dan 10 liraya Astonish marka motor temizleyici ve jant temizleyici aldım. Normalde piyasada 15-20 Tl arası ürünler. Aracı cuma günü yıkatmıştım. O sebeple şimdilik sadece motor temizleyiciyi kullandım. Motor yeni olduğundan yağ kiri, kalıntı vs yoktu. Hani şu işi sadece nemli bez ile de yapsam belki aynı sonucu alacaktım. :)

aefb3a6468be189c44471a4a62c2eb7b.jpg

8973e365e57142a7c9c26e8918bf9b0a.jpg

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...