Ahmet İhsan Akşen 1 Ağustos 2016 Paylaş 1 Ağustos 2016 1.6 tdci Focus da da basit mi acaba bu termostat olayı Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 1-Meguiars Ultimate Compoud ile pasta attım üzerine G-Technig C2V3 Liquid Crystal ile boya koruma yaptım. Artık baloncuklar var [emoji3] Ama yinede tam istediğim gibi gideremedim örümcek ağı efektini Geri vites lambasını ledledim, frenlerede aldım ama parklar çalışmıyor frene basınca çalışıyor nedense çözemedim geri vites lambası için nasıl bi led uygulaması yaptınız? Hazır led mi taktınız? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 geri vites lambası için nasıl bi led uygulaması yaptınız? Hazır led mi taktınız?Cmax da bunu kullanıyorum. http://s.aliexpress.com/FJFN7ryE Yorum bağlantısı
Misafir 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 çamurluğu, aynayı, a sütununu öyle görünce birileri sürttü zannettim. İlk bakış önemli [emoji23] Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 Kronik Focus gösterge arızasını yaptırdım. (Hareket halindeyken bi anda motor sistem arızası verip hızlanma azaltıldı-elektrikli direksiyon arızası-yakıtta su var yazıyordu) Oto beyinciye 250 gayme bayıldık Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 2 Ağustos 2016 Paylaş 2 Ağustos 2016 geri vites lambası için nasıl bi led uygulaması yaptınız? Hazır led mi taktınız? Eren bey link vermiş, Benim sipariş ettiğim ise bu ürün: Link Eren Beyin tavsiye ettiği 2 adet ve fiyatı biraz yüksek ama iki katı led var daha parlak olacaktır. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Ağustos 2016 Paylaş 4 Ağustos 2016 (düzenlendi) Orjinal termostad takmazsan olacagı bu[emoji4] orjinali diye bir şey yok kardeş, geç sen onu yanlış olan sadece contaydı, taktığım termostada parça nosuna kadar aynıydı üstelik, contada sıkıntı varmış, ne kalınlıkta olması gerektiğini öğrendim, artık sıkıntı olmaz... 4 Ağustos 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 (düzenlendi) 1-Meguiars Ultimate Compoud ile pasta attım üzerine G-Technig C2V3 Liquid Crystal ile boya koruma yaptım. Artık baloncuklar var Ama yinede tam istediğim gibi gideremedim örümcek ağı efektini Geri vites lambasını ledledim, frenlerede aldım ama parklar çalışmıyor frene basınca çalışıyor nedense çözemedim Makine ile yapıldığında ultimate compound cok güzel hare gidericidir. Örümcek ağı görünümündeki çizikleri alır. El ile anca %30'unu alabilirsiniz. El ile hareleri gidermek istiyorsanız Meguiars 105 alın. N11 gibi sitelerde bölünmüş şekilde satıyorlar. Kaportayı boş yer kalmayacak şekilde iyice ovalamanız gerekli. Değmesi yeterli değil. Gerekirse parça parça yaparak harelerin gittiğini göre göre yapın. Yorulunda insan sürüp geciyor ama bunun faydası yok. 8 Ağustos 2016 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Alıntılarda resimleri silelim lütfen. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 Yaklaşık 1 ay üstüne yıkandı Beyaz arabanın gözünü seveyim 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 Yaklaşık 1 ay üstüne yıkandı Beyaz arabanın gözünü seveyim Ben de 2 aya yakın oldu yıkatmadım, beyaz olunca aynı... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 Gri bi nebze iyi ama toz tutmaya basladi mi o da gidiyor Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 Fotoğraflarını çekip ilanını verdim. Çok mahsun baktı kerata. 1 Yorum bağlantısı
Ali Önal 6 Ağustos 2016 Paylaş 6 Ağustos 2016 (düzenlendi) arabam banyoda rahatsız etmeyin resim resim resim upload resim yükleme servisi çoklu resim yükle 6 Ağustos 2016 tarihinde Ali Önal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Bi linkini alırız o zaman Tabiki, İlan linki, https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-dizel-c-max-ghia-sahibinden-temiz-ve-bakimli-326989505/detay/ Foruma özel ilan, http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/284649-satilik-2005-dizel-c-max-ghia/?p=3027633 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Makine ile yapıldığında ultimate compound cok güzel hare gidericidir. Örümcek ağı görünümündeki çizikleri alır. El ile anca %30'unu alabilirsiniz. El ile hareleri gidermek istiyorsanız Meguiars 105 alın. N11 gibi sitelerde bölünmüş şekilde satıyorlar. Kaportayı boş yer kalmayacak şekilde iyice ovalamanız gerekli. Değmesi yeterli değil. Gerekirse parça parça yaparak harelerin gittiğini göre göre yapın. Yorulunda insan sürüp geciyor ama bunun faydası yok. İşlemi Einhell 1100 polisaj makinası ve Befar sert ped ile yaptım fakat ne yaptıysam tam anlamıyla gitmiyor ağ efekti /> Örnek olarak benim araçtan sonra kuzenin arabası Accent'e yaptık fotoğraflardan da görüleceği üzere eski haline göre çok daha iyi oluyor fakat tam anlamıyla pürüzsüz olmuyor. Meguiars 105 ile Ultimate Compound'u kıyaslarsak hangisi daha agresif çizik giderici özelliğinde acaba? Yada uygulama yaparken yeterince baskı ve yüksek devir uygulayamıyor muyum acaba? Accent fotolar: Yorum bağlantısı
Erdem Çağla 7 Ağustos 2016 Paylaş 7 Ağustos 2016 Plaka lambalarını ledledim audi plakası mübarek bakamıyorsun göz alıyor yeri bile aydınlatıyor. www.aliexpress.com/item-img/2X-T10-LED-194-168-W5W-COB-Interior-Bulb-Light-Parking-Backup-Brake-Lamps-Canbus-No/32285580197.html?spm=2114.10010108.1000017.2.lnbrCb# Yorum bağlantısı
Misafir 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Sağ sinyal hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı ve ekranda sağ ayna sinyal lambası hatası verdi .aynadaki ledler in bir kaçının yapmadığı nı tespit ettim.yetkili servise götürdüm.ayna kapağıyla birlikte 700tl artı KDV artı işçilik dediler . Yani bir binlik edecekler Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 8 Ağustos 2016 Paylaş 8 Ağustos 2016 Az önce ayak aydınlatmasını tamamladım. Tavan lambasından duydan aldım elektriği. Kablolara bez bant sardım trim aralarından geçirirken. Yorgunluktan fazla fotoğraf çekemedim Burda sol önde aydınlatma var sağda yok. Bittikten sonra önleri çekmedim 3 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Geçmiş olsun kardeşim,yapılır gider. Senin canın sağolsun. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Nazar Nazar jant çizildi [emoji4] Geçmiş olsun Gökhan, Allah beterinden korusun kardeşim... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Fotoğraflarını çekip ilanını verdim. Çok mahsun baktı kerata. İlk aracınız ise genelde öyle olur... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Ağustos 2016 Paylaş 9 Ağustos 2016 Ön kapı camları ve en ön camımız değişti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts