İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

1.6 tdci Focus da da basit mi acaba bu termostat olayı :)

Yorum bağlantısı
Fatih Aldemir

1-Meguiars Ultimate Compoud ile pasta attım üzerine G-Technig C2V3 Liquid Crystal ile boya koruma yaptım. Artık baloncuklar var [emoji3] Ama yinede tam istediğim gibi gideremedim örümcek ağı efektini :angry:

Geri vites lambasını ledledim, frenlerede aldım ama parklar çalışmıyor frene basınca çalışıyor nedense çözemedim :unsure2:

geri vites lambası için nasıl bi led uygulaması yaptınız? Hazır led mi taktınız?

Yorum bağlantısı

çamurluğu, aynayı, a sütununu öyle görünce birileri sürttü zannettim. :shok:

:nazar:

İlk bakış önemli [emoji23]

Yorum bağlantısı
İsmail Sefer

Kronik Focus gösterge arızasını yaptırdım. (Hareket halindeyken bi anda motor sistem arızası verip hızlanma azaltıldı-elektrikli direksiyon arızası-yakıtta su var yazıyordu) Oto beyinciye 250 gayme bayıldık :angry:

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

geri vites lambası için nasıl bi led uygulaması yaptınız? Hazır led mi taktınız?

Eren bey link vermiş,

Benim sipariş ettiğim ise bu ürün: Link

Eren Beyin tavsiye ettiği 2 adet ve fiyatı biraz yüksek ama iki katı led var daha parlak olacaktır.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Orjinal termostad takmazsan olacagı bu[emoji4]

orjinali diye bir şey yok kardeş, geç sen onu :) yanlış olan sadece contaydı, taktığım termostada parça nosuna kadar aynıydı üstelik, contada sıkıntı varmış, ne kalınlıkta olması gerektiğini öğrendim, artık sıkıntı olmaz...

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk
(düzenlendi)

1-Meguiars Ultimate Compoud ile pasta attım üzerine G-Technig C2V3 Liquid Crystal ile boya koruma yaptım. Artık baloncuklar var  :biggrin: Ama yinede tam istediğim gibi gideremedim örümcek ağı efektini  :angry:

Geri vites lambasını ledledim, frenlerede aldım ama parklar çalışmıyor frene basınca çalışıyor nedense çözemedim  :unsure2:

Makine ile yapıldığında ultimate compound cok güzel hare gidericidir. Örümcek ağı görünümündeki çizikleri alır. El ile anca %30'unu alabilirsiniz. El ile hareleri gidermek istiyorsanız  Meguiars 105 alın. N11 gibi sitelerde bölünmüş şekilde satıyorlar. Kaportayı boş yer kalmayacak şekilde iyice ovalamanız gerekli. Değmesi yeterli değil. Gerekirse parça parça yaparak harelerin gittiğini göre göre yapın. Yorulunda insan sürüp geciyor ama bunun faydası yok.

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Alıntılarda resimleri silelim lütfen.
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Yaklaşık 1 ay üstüne yıkandı

Beyaz arabanın gözünü seveyim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Yaklaşık 1 ay üstüne yıkandı

Beyaz arabanın gözünü seveyim

Ben de 2 aya yakın oldu yıkatmadım, beyaz olunca aynı...:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Fotoğraflarını çekip ilanını verdim. Çok mahsun baktı kerata. :(

7vO1LP.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Makine ile yapıldığında ultimate compound cok güzel hare gidericidir. Örümcek ağı görünümündeki çizikleri alır. El ile anca %30'unu alabilirsiniz. El ile hareleri gidermek istiyorsanız  Meguiars 105 alın. N11 gibi sitelerde bölünmüş şekilde satıyorlar. Kaportayı boş yer kalmayacak şekilde iyice ovalamanız gerekli. Değmesi yeterli değil. Gerekirse parça parça yaparak harelerin gittiğini göre göre yapın. Yorulunda insan sürüp geciyor ama bunun faydası yok.

İşlemi Einhell 1100 polisaj makinası ve Befar sert ped ile yaptım fakat ne yaptıysam tam anlamıyla gitmiyor ağ efekti  :angry: /> 

Örnek olarak benim araçtan sonra kuzenin arabası Accent'e yaptık fotoğraflardan da görüleceği üzere eski haline göre çok daha iyi oluyor fakat tam anlamıyla pürüzsüz olmuyor.

Meguiars 105 ile Ultimate Compound'u kıyaslarsak hangisi daha agresif çizik giderici özelliğinde acaba? Yada uygulama yaparken yeterince baskı ve yüksek devir uygulayamıyor muyum acaba?

Accent fotolar:

B8mRGV.jpg

ZYgAzg.jpg

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Plaka lambalarını ledledim audi plakası mübarek bakamıyorsun göz alıyor yeri bile aydınlatıyor.

d29fc9c314cb44e8b7a4b0f72ce549c7.png

www.aliexpress.com/item-img/2X-T10-LED-194-168-W5W-COB-Interior-Bulb-Light-Parking-Backup-Brake-Lamps-Canbus-No/32285580197.html?spm=2114.10010108.1000017.2.lnbrCb#

Yorum bağlantısı

Sağ sinyal hızlı hızlı yanıp sönmeye başladı ve ekranda sağ ayna sinyal lambası hatası verdi .aynadaki ledler in bir kaçının yapmadığı nı tespit ettim.yetkili servise götürdüm.ayna kapağıyla birlikte 700tl artı KDV artı işçilik dediler . Yani bir binlik edecekler

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Az önce ayak aydınlatmasını tamamladım. Tavan lambasından duydan aldım elektriği. Kablolara bez bant sardım trim aralarından geçirirken. Yorgunluktan fazla fotoğraf çekemedim

df34fff3700595ccab4b900720ff946e.jpg

Burda sol önde aydınlatma var sağda yok. Bittikten sonra önleri çekmedim

e025baf233ce82f1641694c9d7f526ae.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Nazar Nazar jant çizildi [emoji4]

Geçmiş olsun Gökhan, Allah beterinden korusun kardeşim...

Yorum bağlantısı

Fotoğraflarını çekip ilanını verdim. Çok mahsun baktı kerata. :(

İlk aracınız ise genelde öyle olur...

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...