İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Oğuzhan Çakır
(düzenlendi)

Yıkadım.cila ve wax uyguladım.
Su Testi: 

9c1013132f80314f30662ec5f4feaf4c.jpg

3b4a151a5d766ea7947385aae998b0ae.jpg

cf36989479164da585420b151c99ae6b.jpg tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi
  • Beğen 9
Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Yıkadım.cila ve wax uyguladım.

Su Testi: 

O arkada bisiklete binen çocuklar bisiklet gidonunu ve kendisini waxlanmış canım aracınıza vurmuyorlar mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Arka tampon eki de tamamlandı. Sanırım ilk sedan sport paketi yapmış olduk. Eksozlar için abartı gibi düşündüğüm ama montaj bitince yok yok gayette oldu dediğim şekli bulduk.

093c5d6ab09b15cbe26c1175bc75a6c9.jpg

47c5ff1a0b3c7ca86d0f93ab68f309f5.jpg

82d1202dbc36bac6d9dbfb9fb32bddd6.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya

Arka tampon eki de tamamlandı. Sanırım ilk sedan sport paketi yapmış olduk. Eksozlar için abartı gibi düşündüğüm ama montaj bitince yok yok gayette oldu dediğim şekli bulduk.

Elinize sağlık, yeni kasa civic anımsattı :)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

O arkada bisiklete binen çocuklar bisiklet gidonunu ve kendisini waxlanmış canım aracınıza vurmuyorlar mı?

Birisi benim ufak kizim, hepsi beni çok iyi tanırlar o yüzden [emoji35] pek yaklaşamazlar [emoji6]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Recep Güney

Arka tavan aydinlatmasi yaptim ayak aydinlatmasi yaptim tum ic lambalar led yapildi;)yakinda konumda fotolarini paylasacagim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır
(düzenlendi)
Ben çok beğendim emeğinize sağlık [emoji122] [emoji106] tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Bim'den arka camlar için perde aldım.Ölçü olarak kısa olmasına rağmen gayet iş görüyor.

Yorum bağlantısı

Süper görünüyor maşallah :nazar:

Yorum bağlantısı
Erdem Çağla

Birisi benim ufak kizim, hepsi beni çok iyi tanırlar o yüzden [emoji35] pek yaklaşamazlar [emoji6]

Ne olursa olsun çocukla araç yan yana gelmemesi lazım. Sonra çizikten boyalı oluyor. (Kendi çocuklarımız hariç)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki

Muhtar ziyarete geldi .Eli boş değildi gene

47/1-c bir işaret levhası gözden kaçmış[emoji15]

Muhtar seni seviyo abi bence[emoji5]

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...