Şahin Topaloğlu 6 Mayıs 2016 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2016 55 tl yakıt 245 kilometre şehir içi yol.... Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Depoyu doldurdum. Aynen valla 200 gayme hüp etti [emoji3] Yorum bağlantısı
Engin Deniz 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Plakalıklardan kurtulduk. Plaka tekrar yazıldı, kenarları silindi. 4 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 silecek onu yakında silecek köşeye bir yere yapıştırsaydın ya Sağa sola koyup baktım, ortada daha çok hoşuma gitti abi. Etiket 3m in profesyonel araç kaplamalarda kullanılan etiketi abi o yüzden çıkmaz öyle kolay kolay. Çıktı mı, Tüm imkanlar iş yerinde mevcut abi 1 tane daha yapar başka bi yere yapistiririm.[emoji39] 1 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Baski balata can cekisiyordu. En sonunda yolda kaldik. SM-N920I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Karnı doydu. 90 tl ye 490 km yol tam depo ölçümü, şehir içi.. Ancak bu defa geçen sefere göre sakin kullanım. 5.3 lt ortalama depo ölçümü. Yol bilgisayarı 5.2 lt. Kmde 18 kuruş Maşallah diyelim Mobilet mübarek. Ti tin tin tin ti ti [emoji605] Maşallah... Benim sepetten [emoji3] Ne zaman fark edecek diyordum.. [emoji23] Depoyu boşalttım İyi yaptın.. [emoji78] Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Detaylı foto konusunda ip ucu bunlar olsun Nokta atışlar olmuş keskin nişancılar tarafından 41 kere Yorum bağlantısı
Celil Alpay 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Sepette cırt bant mı var yok.. kancalı lastik ile sabitlemeyi düşünüyorum.. Benim sepette var orjinalmi? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 yok.. kancalı lastik ile sabitlemeyi düşünüyorum.. orjinalmi? Yok abi ne cırtı Kancalı lastikle sabit benimkide Barış abiyi yemiştim Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 7 Mayıs 2016 Paylaş 7 Mayıs 2016 Bu hafta sonuda arka koltukları söküp altını iyice temizledim. 1 Yorum bağlantısı
Tumay Toybukoglu 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 3 günlük bir süreç sonrasında kendim uyguladığım plastidip araç içi uygulamam nihayet bitti dış plastik aksamlarda ve jantlarda plasti dip uygulamam devam edecek. Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 Uzun zaman huni yok diye koyamadığım katkıyı koydum, biraz zor çıktı boru, metal kapak tam kapanmiyor şimdi, inşallah mazot pompası takılınca düzelir. Yarım depo mazot var, hepsini koydum katkının, fazla gelir mi? Ustünü doldurayım mi deponun? 1 Yorum bağlantısı
Can Bozkurt 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 3 günlük bir süreç sonrasında kendim uyguladığım plastidip araç içi uygulamam nihayet bitti dış plastik aksamlarda ve jantlarda plasti dip uygulamam devam edecek. Sent from my iPhone using Tapatalk Ellerinize sağlık hocam. Biz de denedik arkadaşın arabasında sonuç facia olmuştu. 1 Yorum bağlantısı
Can Bozkurt 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 Uzun zaman huni yok diye koyamadığım katkıyı koydum, biraz zor çıktı boru, metal kapak tam kapanmiyor şimdi, inşallah mazot pompası takılınca düzelir. Yarım depo mazot var, hepsini koydum katkının, fazla gelir mi? Ustünü doldurayım mi deponun? Ben lpg katkısı kullanmıştım. Araştırdığımda depoyu full yapmayı öneriyorlar. Benim full değildi bir sorunla karşılaşmadım. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 Uzun zaman huni yok diye koyamadığım katkıyı koydum, biraz zor çıktı boru, metal kapak tam kapanmiyor şimdi, inşallah mazot pompası takılınca düzelir. Yarım depo mazot var, hepsini koydum katkının, fazla gelir mi? Ustünü doldurayım mi deponun? Kesin doldur abi. Ben 70 lt depoya tam koydum keske yarim koysaydim. Babamin arabaya tam depoya koyduk biraz titreme yaptirdi. 4 ayri enjektorcu ile gorustuk bu katkiyi ya koymayin yada 0 aldiginiz arabaya 20 binde bir koyun 2. El arabaya koymayin dedi hepside. Tekrar koymayi dusunmuyoruz. Yorum bağlantısı
Tumay Toybukoglu 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 (düzenlendi) Ellerinize sağlık hocam. Biz de denedik arkadaşın arabasında sonuç facia olmuştu.nasıl bi sonuç oldu hocam facia derken? 8 Mayıs 2016 tarihinde Tumay Toybukoglu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Can Bozkurt 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 nasıl bi sonuç oldu hocam facia derken? Teyp çerçevesindeki plastik göğüs resmen eridi yandı hocam. Maun kaplama yaptırmak zorunda kaldı arkadaş Yorum bağlantısı
Tumay Toybukoglu 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 Teyp çerçevesindeki plastik göğüs resmen eridi yandı hocam. Maun kaplama yaptırmak zorunda kaldı arkadaş kullandığı malzeme kalitesinden olabilir mi acaba ne kadar bir sürede oldu bu boyle olumsuz bir durumla karşılaşmadım ? Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 8 Mayıs 2016 Paylaş 8 Mayıs 2016 Uzun zaman huni yok diye koyamadığım katkıyı koydum, biraz zor çıktı boru, metal kapak tam kapanmiyor şimdi, inşallah mazot pompası takılınca düzelir. Yarım depo mazot var, hepsini koydum katkının, fazla gelir mi? Ustünü doldurayım mi deponun? Deponuzda 25 litre civarı mazot olması yeterlidir. Würth kullanmaya 90bin km de başladım. 20 binde bir kullandım. 172bin kilometrede aracımı sattığımda sıfır sorun ile sattım. Würth depoda iken birazcık üst devirlerde gezinin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts