İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Engin Deniz

Plakalıklardan kurtulduk. Plaka tekrar yazıldı, kenarları silindi.

cde1329f218a394dff77c87aa15bb01e.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

silecek onu yakında silecek :D:D:D:D

köşeye bir yere yapıştırsaydın ya

Sağa sola koyup baktım, ortada daha çok hoşuma gitti abi. Etiket 3m in profesyonel araç kaplamalarda kullanılan etiketi abi o yüzden çıkmaz öyle kolay kolay. Çıktı mı, Tüm imkanlar iş yerinde mevcut abi 1 tane daha yapar başka bi yere yapistiririm.[emoji39]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Baski balata can cekisiyordu.

En sonunda yolda kaldik.

4252abbab59a2f5b681d203506d73e97.jpg

ea7a9389e27726e659c5431253831aa0.jpg

SM-N920I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı

Karnı doydu.

90 tl ye 490 km yol :) tam depo ölçümü, şehir içi.. Ancak bu defa geçen sefere göre sakin kullanım.

5.3 lt ortalama depo ölçümü.

Yol bilgisayarı 5.2 lt.

Kmde 18 kuruş

Maşallah diyelim :nazar:

Mobilet mübarek. Ti tin tin tin ti ti [emoji605]

Maşallah...

Benim sepetten [emoji3]

Ne zaman fark edecek diyordum.. [emoji23]

Depoyu boşalttım

İyi yaptın.. [emoji78]

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Detaylı foto konusunda ip ucu bunlar olsun :)

Nokta atışlar olmuş keskin nişancılar tarafından   ;)  41 kere  :nazar:

Yorum bağlantısı
Celil Alpay

Sepette cırt bant mı var

yok.. kancalı lastik ile sabitlemeyi düşünüyorum..

Benim sepette var :)

orjinalmi? :)

Yorum bağlantısı

yok.. kancalı lastik ile sabitlemeyi düşünüyorum..

orjinalmi? :)

Yok abi ne cırtı :) Kancalı lastikle sabit benimkide :D Barış abiyi yemiştim :biggrin:

Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu

Bu hafta sonuda arka koltukları söküp altını iyice temizledim.

5ef002d37010368c453e311a2372dd76.jpg

929e719e55fbed7c1fea186ef1d4c961.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tumay Toybukoglu

3 günlük bir süreç sonrasında kendim uyguladığım plastidip araç içi uygulamam nihayet bitti dış plastik aksamlarda ve jantlarda plasti dip uygulamam devam edecek.4a94027111881194496438f928b2a3f8.jpgac2aa6b9b16e5a1b379d1acc1d41c92e.jpg5c2a0f2115ac9070c0e5d576a2bb6610.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Uzun zaman huni yok diye koyamadığım katkıyı koydum, biraz zor çıktı boru, metal kapak tam kapanmiyor şimdi, inşallah mazot pompası takılınca düzelir. Yarım depo mazot var, hepsini koydum katkının, fazla gelir mi? Ustünü doldurayım mi deponun?

4883fa130d5cff17948507b218252fa9.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Can Bozkurt

3 günlük bir süreç sonrasında kendim uyguladığım plastidip araç içi uygulamam nihayet bitti dış plastik aksamlarda ve jantlarda plasti dip uygulamam devam edecek.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ellerinize sağlık hocam. Biz de denedik arkadaşın arabasında sonuç facia olmuştu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Can Bozkurt

Uzun zaman huni yok diye koyamadığım katkıyı koydum, biraz zor çıktı boru, metal kapak tam kapanmiyor şimdi, inşallah mazot pompası takılınca düzelir. Yarım depo mazot var, hepsini koydum katkının, fazla gelir mi? Ustünü doldurayım mi deponun?

Ben lpg katkısı kullanmıştım. Araştırdığımda depoyu full yapmayı öneriyorlar. Benim full değildi bir sorunla karşılaşmadım.

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Kesin doldur abi. Ben 70 lt depoya tam koydum keske yarim koysaydim. Babamin arabaya tam depoya koyduk biraz titreme yaptirdi.

4 ayri enjektorcu ile gorustuk bu katkiyi ya koymayin yada 0 aldiginiz arabaya 20 binde bir koyun 2. El arabaya koymayin dedi hepside. Tekrar koymayi dusunmuyoruz.

Yorum bağlantısı
Tumay Toybukoglu
(düzenlendi)

Ellerinize sağlık hocam. Biz de denedik arkadaşın arabasında sonuç facia olmuştu.

nasıl bi sonuç oldu hocam facia derken? tarihinde Tumay Toybukoglu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Can Bozkurt

nasıl bi sonuç oldu hocam facia derken?

Teyp çerçevesindeki plastik göğüs resmen eridi yandı hocam. Maun kaplama yaptırmak zorunda kaldı arkadaş

Yorum bağlantısı
Tumay Toybukoglu

Teyp çerçevesindeki plastik göğüs resmen eridi yandı hocam. Maun kaplama yaptırmak zorunda kaldı arkadaş

kullandığı malzeme kalitesinden olabilir mi acaba ne kadar bir sürede oldu bu boyle olumsuz bir durumla karşılaşmadım ?
Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu

Deponuzda 25 litre civarı mazot olması yeterlidir. Würth kullanmaya 90bin km de başladım. 20 binde bir kullandım. 172bin kilometrede aracımı sattığımda sıfır sorun ile sattım. Würth depoda iken birazcık üst devirlerde gezinin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...