İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Yasin Şimşek

Tamam bekliyorum haberleri :good1:

Bu arada bende çok yakın zamanda Einhell polisaj makinesi aldım. Geçen gün ilk deneyimi yaptım bu sayfadan paylaştım idare eder gibiydi [emoji3]Hatta benim makineyle bir deneme yaparız istersen bir gün buluşup. Giriş seviyesi olduğu için özellikle 180mm'lik pedlerde çok çabuk bayılıyor bende 120 lik ped vardı onunla gayet güzel iş çıkardı.

Bugün çevremdeki tüm istasyonları gezdim. Sadece stadyum metro yanındaki po da yakıt alana ücretsiz basınçlı yıkama imkanı veriliyor. Makinayı kendiniz kullanıyorsunuz. Benim için önemli olan kendim kullanmamdı artık jetonlu makine bulasaya kadar arada 20 lira alıp arka tarafta kendim su tutarım :D

Polisaj işine gelince teşekkür ederim abi bir ay çok yoğunum okul vs boşluğum kalmıyor makine alamazsam haberleşelim ayriyetten sana yardım etmeye de gelebilirim boş vaktimde banada tecrübe olur :)

Yine bir alisveris.

Koçtaşı toplamışsın abi hayırlı olsun :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Bugün çevremdeki tüm istasyonları gezdim. Sadece stadyum metro yanındaki po da yakıt alana ücretsiz basınçlı yıkama imkanı veriliyor. Makinayı kendiniz kullanıyorsunuz. Benim için önemli olan kendim kullanmamdı artık jetonlu makine bulasaya kadar arada 20 lira alıp arka tarafta kendim su tutarım :D

Polisaj işine gelince teşekkür ederim abi bir ay çok yoğunum okul vs boşluğum kalmıyor makine alamazsam haberleşelim ayriyetten sana yardım etmeye de gelebilirim boş vaktimde banada tecrübe olur :)

Koçtaşı toplamışsın abi hayırlı olsun :)

Yakın bir yerde bulmuşsun ne güzel  :)  Keşke sürekli 20 lira almak durumda kalmasak.. Ayda 2 defa bazı durumlarda da 3 defa depo fullüyorum ben, eskiden her hafta 50 tl alırdım baktım aynı hesaba geliyor artık takıntı oldu her yanaştığımda dolduruyorum :biggrin:  O yüzden hem Totalin mazotunu sevmediğim için hemde fulleme takıntım yüzünden zor geliyor her seferinde 20 TL almak  :angry:

Polisaj için benimde fırsatım olmuyor valla ama çok memmun olurum yardıma :bravo:  geçen gün deneyeyim dedim işte temizlik falan derken başladım zaten ilk deneyimdi kaputtan başladım tampon, sağ çamurluk ve sağ kapı sacına yapabildim sonra işe gideceğim diye kaldı öyle yarım. Anladımki en az iki kişilik işmiş bu ya da sabahtan akşama kadar uğraşmak gerek  :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Yakın bir yerde bulmuşsun ne güzel :) Keşke sürekli 20 lira almak durumda kalmasak.. Ayda 2 defa bazı durumlarda da 3 defa depo fullüyorum ben, eskiden her hafta 50 tl alırdım baktım aynı hesaba geliyor artık takıntı oldu her yanaştığımda dolduruyorum[emoji3] O yüzden hem Totalin mazotunu sevmediğim için hemde fulleme takıntım yüzünden zor geliyor her seferinde 20 TL almak :angry:

Polisaj için benimde fırsatım olmuyor valla ama çok memmun olurum yardıma :bravo: geçen gün deneyeyim dedim işte temizlik falan derken başladım zaten ilk deneyimdi kaputtan başladım tampon, sağ çamurluk ve sağ kapı sacına yapabildim sonra işe gideceğim diye kaldı öyle yarım. Anladımki en az iki kişilik işmiş bu ya da sabahtan akşama kadar uğraşmak gerek :(

Yıkamacıya 15 vereceğime 20 benzinliğe verip basınçlı tutturuyorum imkan olunca ,evde hortumla köpüklüceğime sadece basınçlı su yetiyor :)

Polisaj yapmak istediğinde bana öm atabilirsin abi boş vaktime denk gelirse gerçekten yardıma gelebilirim elim alışması için banada iyi olur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Yıkamacıya 15 vereceğime 20 benzinliğe verip basınçlı tutturuyorum imkan olunca ,evde hortumla köpüklüceğime sadece basınçlı su yetiyor :)

Polisaj yapmak istediğinde bana öm atabilirsin abi boş vaktime denk gelirse gerçekten yardıma gelebilirim elim alışması için banada iyi olur :)

Tamam aklımdasın artık Yasincim bir dahaki sefere msj atarım sana müsait olursan birlikte yaparız  :yes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Davut Turmuş

Ohooo Neler yapmadık ki :) Bugün Eren ile birlikteydik bana ufak bi aksiyon yaşattı [emoji382] [emoji16]

Karabük'e bende geleyim Bi ara ne var ne yok açalım[emoji4]
Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Fosforlu anahtar kılıfımız

47292a0b89174be83699621b582d6166.jpg

9a185d984b2d59b04744cb8f72e43c86.jpg

Arka fren lambasına Fiesta çıkartması

c5f9ec78fed6e91350f04e7f46273c74.jpg

110653791ce953e886b1c3e9cab0bf2d.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın
(düzenlendi)

Bostancı dudullu civarları lazım bana. Altunizade çok ters kalıyor.

Çavuşbaşı caddesi üzerinde total var ordada var hatta cilası bile var çok güzel bir makine veya sancaktepeye giderken petrol ofisi var ordada kendiniz yıkıyosunuz sürekli bu ikisini kullanıyorum ben evimede yakın olduğu için tavsiye ederim veya e5 üzerinde bostancı köprüsünü geçince yine total varordada kendiniz yıkıyosunuz kadıköy yönünde

tarihinde Doğukan Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Vizemizi yaptırdık, ardından direk xenonlarımızı bağladık..

Yakıştı sanki  

09015859b29731ff033d9f00158e4566.jpg7926f77219416e9b85653b1b6030d3a3.jpg

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

El emeği göz göz nuru. [emoji4]

silecek onu yakında silecek  :D  :D  :D  :D

köşeye bir yere yapıştırsaydın ya

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı

62503f8a5691fa1856b5e5b1f62e7077.jpg

Karnı doydu.

90 tl ye 490 km yol :) tam depo ölçümü, şehir içi.. Ancak bu defa geçen sefere göre sakin kullanım.

5.3 lt ortalama depo ölçümü.

Yol bilgisayarı 5.2 lt.

Kmde 18 kuruş

Maşallah diyelim :nazar:

Yorum bağlantısı
Enver Çatak
260.453 km

*otomatik şanzıman yağı (lukoil atf III 3lt*2) 75tl

*şanzıman filtresi (orjinal) 80tl

*ön 2 amortisör (sachs) 230tl

*değişim işçilik: 200tl

*rot ayarı 30tl

*disk ve balata torna 80 tl

Yorum bağlantısı
Enver Çatak

İmzamdaki aracımı ilk sahibinden 2 sene önce 235.000 km'de 19.000 TL'ye aldım. Kazasız, yetkili servis bakımlıydı. Lastik değişimi, yürüyen, ateşleme, lpg regülatör, enjektör değişimi ve daha bir sürü ıvır zıvırla beraber aldığımdan beraber yaklaşık 6800 TL masraf yaptım. Normal mi? Acaba 26.000 TL'lik araba mı baksaydım? Hoş, ona da yine masraf yapacaktım sanırım.

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Az önce yıkadım. Bir liraya çalışan yıkama makinesi buldum mutluyum [emoji23]

Durulanmış halini çekemedim hava karardı

d8d837a5b6758abb5e4977a0f13b1696.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Karnı doydu.

90 tl ye 490 km yol :) tam depo ölçümü, şehir içi.. Ancak bu defa geçen sefere göre sakin kullanım.

5.3 lt ortalama depo ölçümü.

Yol bilgisayarı 5.2 lt.

Kmde 18 kuruş

Maşallah diyelim :nazar:

Vay vay maşallah. Bizim araba şehir içi 35kuruş zorlarsan :D :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...