Onur Çelebi 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Maşallah , İzmir Bornova civarında böyle bir yer arıyorum bende bilen yok mu Bornova civarında Total var hem köpük makinesi hem basınçlı su var. Ankara caddesi Kemalpaşa yönünde. Naldökeni biliyormusun? Naldöken giriş kavşağına gelmeden Kipa Bornovayı geçince Petrol Ofisi, Total ve Shell var sırayla... Ama şansına kalmış bazen pompacı yanına gelip "Yakıt alan müşterilerimiz kullanabilir" diyor bazende kimse bişey demeden yıkayıp gidebiliyorsun. Köpük 1TL, basınçlı su 2 TL (su da 1TL idi yakın zamanda 2 lira yapmışlar) Bunlara alternatif yine aynı cadde üzerinde ama Bornovaya dönüş istikametinde Trafik Hastanesi- 4. Sanayi girişinde Shell var. Burada 1 TL'ye dönen fırçalı yıkama var ayrıyetten oto yıkama bölümü var orada yıkamacı köpük sıkıyor ve basınçlı suyla yıkıyor kurulama istemezsen 5 TL alıyor. Muhtemelen sıra yok ise ben sana 5 lirayı vereyim ama ben pimpirikli adamım kendim yıkayabilirmiyim dersen izin verir herhalde 2 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Klima panelindeki kabarcik görüntüsünü çekmemişim Eski resimlerden buldum önceki sonraki yapalım bi Bu resimde klima daki rakamların olduğu yerdeki kabarcıklar net ve teybin Eski gündüz görüntüsü de mevcut Buda Gece Buda şuanki hali Bunlarda açılan özelliklerden bi kaçı Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Bornova civarında Total var hem köpük makinesi hem basınçlı su var. Ankara caddesi Kemalpaşa yönünde. Naldökeni biliyormusun? Naldöken giriş kavşağına gelmeden Kipa Bornovayı geçince Petrol Ofisi, Total ve Shell var sırayla... Ama şansına kalmış bazen pompacı yanına gelip "Yakıt alan müşterilerimiz kullanabilir" diyor bazende kimse bişey demeden yıkayıp gidebiliyorsun. Köpük 1TL, basınçlı su 2 TL (su da 1TL idi yakın zamanda 2 lira yapmışlar) Bunlara alternatif yine aynı cadde üzerinde ama Bornovaya dönüş istikametinde Trafik Hastanesi- 4. Sanayi girişinde Shell var. Burada 1 TL'ye dönen fırçalı yıkama var ayrıyetten oto yıkama bölümü var orada yıkamacı köpük sıkıyor ve basınçlı suyla yıkıyor kurulama istemezsen 5 TL alıyor. Muhtemelen sıra yok ise ben sana 5 lirayı vereyim ama ben pimpirikli adamım kendim yıkayabilirmiyim dersen izin verir herhalde Anlatımın için teşekkürler abi.Dediğin yerleri biliyorum ancak hiç uğramadım.Stadyum metro yakınında mersinli yolu üzerinde shell var hep ordan alıyorum yakıt.Bugün sordum yıkama akşamları ticari araçlar için var dedi. 5 liraya yıkıyorlarmış. Şuana kadar hangi istasyonu denesem ya 5 lira dendi yada yakıt alana ücretsiz Bir iki kere petrol ofisinden yakıt alıp ücretsiz yıkattırdım adama sadece su ile yıka yeter dedim genelde su tutup köpükleyip tekrar duruluyordu.Aslında işi 3te 1 azalıyor ancak işine karıştığımı sandı sanırım ıslatıp bıraktı üstüne 1 lira istedi bir daha gitmedim Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 (düzenlendi) Temizlik 1 Mayıs 2016 tarihinde Mustafa Serhat tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Anlatımın için teşekkürler abi.Dediğin yerleri biliyorum ancak hiç uğramadım.Stadyum metro yakınında mersinli yolu üzerinde shell var hep ordan alıyorum yakıt.Bugün sordum yıkama akşamları ticari araçlar için var dedi. 5 liraya yıkıyorlarmış. Şuana kadar hangi istasyonu denesem ya 5 lira dendi yada yakıt alana ücretsiz Bir iki kere petrol ofisinden yakıt alıp ücretsiz yıkattırdım adama sadece su ile yıka yeter dedim genelde su tutup köpükleyip tekrar duruluyordu.Aslında işi 3te 1 azalıyor ancak işine karıştığımı sandı sanırım ıslatıp bıraktı üstüne 1 lira istedi bir daha gitmedim Gündüz yıkama yokmuymuş ilginç valla Hangi PO'dan aldın benim bahsettiğim yerdeki PO'da da yakıt alana ücretsiz tabancayla su tutuyorlar ama sürekli tırlar oluyor yıkama yerinde... Nerde oturuyorsun çok ters gelmiyorsa 4. Sanayi girişindeki Shellden al yakıtı 5 lirayada yıkatırsın kendin kurularsın (yakıt almasanda yıkamam demezler) 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Gündüz yıkama yokmuymuş ilginç valla Hangi PO'dan aldın benim bahsettiğim yerdeki PO'da da yakıt alana ücretsiz tabancayla su tutuyorlar ama sürekli tırlar oluyor yıkama yerinde... Nerde oturuyorsun çok ters gelmiyorsa 4. Sanayi girişindeki Shellden al yakıtı 5 lirayada yıkatırsın kendin kurularsın (yakıt almasanda yıkamam demezler) Ayne öyle yokmuş ,ticari dolmuşlar doluşuyor akşamları myvia ve goldiva inşaatları arasında var abi Çamdibinde. Yakıtı başka yerlerden almak istemiyorum çünkü babamda şirket araçlarına yıllardır oradan alıyor bizde şahsi araçlarımıza aynı istasyon aynı pompadan alıyoruz. Gerekmedikçe başka yerlere uğramaz bizim araba Evimin önünde yıkayabiliyorum hortum çekip ancak basınçlı su tutmak gerekiyor bazen.Hem araç hep cilalı olduğundan köpüğe gerek dahi olmuyor basınçlı suyla.Ben daha çok makineyi alıp kendim yapmak istiyorum.Kipa bornovayı geçmek bana biraz ters yönde kalıyor ama oralarada uğrayıp denerim. Ağaçlıyolun orada opet var diye hatırlıyorum yarın oraya uğrayıp bakıcam 1 liraya makineyi verecekler mi Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Ayne öyle yokmuş ,ticari dolmuşlar doluşuyor akşamları myvia ve goldiva inşaatları arasında var abi Çamdibinde. Yakıtı başka yerlerden almak istemiyorum çünkü babamda şirket araçlarına yıllardır oradan alıyor bizde şahsi araçlarımıza aynı istasyon aynı pompadan alıyoruz. Gerekmedikçe başka yerlere uğramaz bizim araba Evimin önünde yıkayabiliyorum hortum çekip ancak basınçlı su tutmak gerekiyor bazen.Hem araç hep cilalı olduğundan köpüğe gerek dahi olmuyor basınçlı suyla.Ben daha çok makineyi alıp kendim yapmak istiyorum.Kipa bornovayı geçmek bana biraz ters yönde kalıyor ama oralarada uğrayıp denerim. Ağaçlıyolun orada opet var diye hatırlıyorum yarın oraya uğrayıp bakıcam 1 liraya makineyi verecekler mi Yakıt yerini değiştirmememk en iyisi zaten boşver 4. Sanayi tarafları ters gelir sana gerçekten... Pınarbaşı yolu üzerinde otoban köprüsünü geçtikten sonra Pınarbaşına varmadan sanırım BPet diye bir istasyon vardı orasıda basınçlı suyla çok uygun fiyata yıkıyordu galiba ama o taraftan geçerken bakmak lazım (yakıt almaya gelmez).. Bu arada bende Doğanlar Mh.'de oturuyorum o yüzden bu tavsiye ettiğim benzinlikler hep benim yolumun üstü oluyor. Dediğin gibi en iyisi makine almak 200 lira civarında var aslında. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Yakıt yerini değiştirmememk en iyisi zaten boşver 4. Sanayi tarafları ters gelir sana gerçekten... Pınarbaşı yolu üzerinde otoban köprüsünü geçtikten sonra Pınarbaşına varmadan sanırım BPet diye bir istasyon vardı orasıda basınçlı suyla çok uygun fiyata yıkıyordu galiba ama o taraftan geçerken bakmak lazım (yakıt almaya gelmez).. Bu arada bende Doğanlar Mh.'de oturuyorum o yüzden bu tavsiye ettiğim benzinlikler hep benim yolumun üstü oluyor. Dediğin gibi en iyisi makine almak 200 lira civarında var aslında. Abi halı yıkama ve buharlı temizlik makinesi aldım sırada polisaj makinesi var alınacak ancak basınçlı yıkama makineside alırsam herkes sıra olur kapıda zaten mahalleden iki araba yan yana geçemiyor karşı evi ıslatırım ben Dediğin yerleri biliyorum yolum düştüğünde bakıcam ancak bana ters geldiğinden ancak yolum düştüğünde yıkarım oralarda. Yarın ağaçlıyol ve çınarlı tarafındaki benzin istasyonlarına bakıcam haber veririm sonucu Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 1 Mayıs 2016 Paylaş 1 Mayıs 2016 Tamam bekliyorum haberleri Bu arada bende çok yakın zamanda Einhell polisaj makinesi aldım. Geçen gün ilk deneyimi yaptım bu sayfadan paylaştım idare eder gibiydi Hatta benim makineyle bir deneme yaparız istersen bir gün buluşup. Giriş seviyesi olduğu için özellikle 180mm'lik pedlerde çok çabuk bayılıyor bende 120 lik ped vardı onunla gayet güzel iş çıkardı. Yorum bağlantısı
İsmail Sefer 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Park Sensörlendik http://www.hepsiburada.com/brees-h-002-park-sensoru-sesli-p-OTHKM500104239,90 TL fiyatı. 25 TL' de elektrikçiye verdim on numara oldu. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Ayna altı ledler geldi, müsait zaman bulunca montaj yaparız artık Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Ayna altı ledler geldi, müsait zaman bulunca montaj yaparız artık Hayırlısı olsun Ozan.. Fazla varsa 2 adette bana getirir misin? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Hayırlısı olsun Ozan.. Fazla varsa 2 adette bana getirir misin? Tabi abi ne demek kuzuya gelirsem aksilik olmazsa getiririm Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Tabi abi ne demek kuzuya gelirsem aksilik olmazsa getiririm Delcen mi şimdi güzelim aynayı [emoji1] ama çok güzel bi icat bu ledler Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Delcen mi şimdi güzelim aynayı [emoji1] ama çok güzel bi icat bu ledlerValla delicem abi çok güzel duruyor gece açınca hem de işlevsel Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Valla delicem abi çok güzel duruyor gece açınca hem de işlevsel Benim ayna altı aydınlatma olmasaydı bende delecektim ama mevcut olanı led yaptım artık. Kartal göz kadar etkili değil tabi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Benim ayna altı aydınlatma olmasaydı bende delecektim ama mevcut olanı led yaptım artık. Kartal göz kadar etkili değil tabi Aynen camlı olanlar biraz dağılıyor, bunlar direk yeri lazer gibi aydınlatıyor o yönden güzel Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Aynen camlı olanlar biraz dağılıyor, bunlar direk yeri lazer gibi aydınlatıyor o yönden güzel Aynen [emoji7] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Benim ayna altı aydınlatma olmasaydı bende delecektim ama mevcut olanı led yaptım artık. Kartal göz kadar etkili değil tabi Şerit led yapalım aynanın altına daha etkili [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Şerit led yapalım aynanın altına daha etkili [emoji23]Orda kartal gözün eline su dökemez şerit led [emoji48][emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Orda kartal gözün eline su dökemez şerit led [emoji48][emoji1]Bagajdaki etkisi ortada [emoji23] direk yere vermek için haklı olabilirsin [emoji38] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2016 Paylaş 2 Mayıs 2016 Bagajdaki etkisi ortada [emoji23] direk yere vermek için haklı olabilirsin [emoji38]Konumuz ayna , daalalım [emoji41][emoji1] Yorum bağlantısı
Recommended Posts