Onur Çelebi 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Geçenlerde aldığım polisaj makinesini korka korka da olsa sonunda kullandım Öncesi Sonrası Net güneş görüntüsünü elde ettim ama yorucuymuş baya özellikle makineyi sabit tutmaya çalışmak. Giriş seviyesi polisaj makinesi ne demekmiş anladım nasıl bayıldığını görünce makinenin 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Geçenlerde aldığım polisaj makinesini korka korka da olsa sonunda kullandım Öncesi Sonrası Net güneş görüntüsünü elde ettim ama yorucuymuş baya özellikle makineyi sabit tutmaya çalışmak. Giriş seviyesi polisaj makinesi ne demekmiş anladım nasıl bayıldığını görünce makinenin Makine hangi marka? Ped+pasta neler kullandın, Ilk deneme için gayet güzel 2 Yorum bağlantısı
Erdinç Öz 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Triger seti, V kayışı, Debriyaj baskı balata ve bilyası, devirdaim pompası, ön teker bilyası değişti sıfırlandık. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Bu hafta Kendimi çok yormamak adına sadece hızlı cila ile ayna görüntüsü ne devam dedik [emoji41] Yorum bağlantısı
Onur Çelebi 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Makine hangi marka? Ped+pasta neler kullandın, Ilk deneme için gayet güzel Einhell 1100 makina Befar 120mm pasta pedi Bu fotodakileri kullandım Köksal Bey, daha doğrusu sadece Meguiars pastayı kullandım Scholl S30 hare gidericiyi kullanmaya vaktim kalmadı. Zaten aracın çeyreğini anca yapabildim (Kaput, tampon, sağ çamurluk ve sağ kapı sadece) işe gideceğim diye yarım bıraktım. Bişey sorucam sizin tecrübelerinizden faydalanmak için. Makinenin kutusundan çıkan 180mm tabla ve 180mm yün ped var. 120 lik ped küçük gelince ve baktımki elim alıştı yün pedle yapayım dedim ama 180lik yün ped matlaştırdı biraz çalışınca yanlış bişey yapıyorum herhalde diye hemen 120 lik pede geçtim tekrar parlattım kaputu. Neden yün pedle matlaşma oldu acaba? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2016 Paylaş 29 Nisan 2016 Vurup kaçan Primata sövmekten bugün aracim icin birsey yapamadım. Oysa ki bi numara biraksa acip dürüstlüğü icin tesekkur ederdim... Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk Nerde o mertlik kardeşim geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Vurup kaçan Primata sövmekten bugün aracim icin birsey yapamadım. Oysa ki bi numara biraksa acip dürüstlüğü icin tesekkur ederdim... Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk Geçmiş olsun abi, şeref yoksunu yaptığı ile kalıyor işte,çıkar ondan da elbet.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Vurup kaçan Primata sövmekten bugün aracim icin birsey yapamadım. Oysa ki bi numara biraksa acip dürüstlüğü icin tesekkur ederdim... Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk Kardeşim,çok geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Vurup kaçan Primata sövmekten bugün aracim icin birsey yapamadım. Oysa ki bi numara biraksa acip dürüstlüğü icin tesekkur ederdim... Sent from my Lenovo K900_ROW using Tapatalk Geçmiş olsun kardeşim.. Allah ından bulsun böyleleri. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Dün gece yoğun çalıştım.Canı sıkılan bir kaç akıllı gece arabama pasta cila boya koruma yapmış.Sabah parlak ve ateş eder görünce çok mutlu oldum[emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Dün gece yoğun çalıştım.Canı sıkılan bir kaç akıllı gece arabama pasta cila boya koruma yapmış.Sabah parlak ve ateş eder görünce çok mutlu oldum[emoji23] Abi piyasada gördüğüm her x5 bitik duruyordu genelde. Hatta o yıllarda BMW çok mu zayıf diye düşünüyordum açıkcası. İstisnasız soluk bitik duruyor hep aletler. Ama senin makinanın maşallahı var bu pasta cila vs öncesinde de gayet diriydi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 (düzenlendi) Abi piyasada gördüğüm her x5 bitik duruyordu genelde. Hatta o yıllarda BMW çok mu zayıf diye düşünüyordum açıkcası. İstisnasız soluk bitik duruyor hep aletler. Ama senin makinanın maşallahı var bu pasta cila vs öncesinde de gayet diriydi X5 in temizini oynanmamışını bulmak piyasada gerçekten zor, Geçmişini bildiğim bir araçtı,Satıcının şikayeti aracın gitmemesiydi, aracı test ederken Obd2 ye bağladım ve hava akış sensörü arıza bildirimi aldım, aracı bu şekilde alıp sensörü değiştirdim, çekişi yüzde elli arttı, sonra profesyonel ellerde 300 hayvana çıkarttım beygiri, Şuan benim diyen otomobil yanına yaklaşamaz. Diğer bir avantajım Burada Bmw parça ve servisi arkadaşım, Batumdan Her ama her parçasını iki günde getirtebiliyorum, 30 Nisan 2016 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 X5 in temizini oynanmamışını bulmak piyasada gerçekten zor, Geçmişini bildiğim bir araçtı,Satıcının şikayeti aracın gitmemesiydi, aracı test ederken Obd2 ye bağladım ve hava akış sensörü arıza bildirimi aldım, aracı bu şekilde alıp sensörü değiştirdim, çekişi yüzde elli arttı, sonra profesyonel ellerde 300 hayvana çıkarttım beygiri, Şuan benim diyen otomobil yanına yaklaşamaz. Diğer bir avantajım Burada Bmw parça ve servisi arkadaşım, Batumdan Her ama her parçasını iki günde getirtebiliyorum, O zaman tam senlik olmuş abi maşallah güzel günlerde kullan daha uzun süre bu defa Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Erölcuğum,alet ateş ediyorre Maşallah. sağol dostum.Bİrde bölünmüş yollarda görecennn Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Dün gece yoğun çalıştım.Canı sıkılan bir kaç akıllı gece arabama pasta cila boya koruma yapmış.Sabah parlak ve ateş eder görünce çok mutlu oldum[emoji23] Maşallah nazar değmesin canavar gibi yollarda düşünemiyorum GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Bende bugün sol farın içindeki hafif buğuyu alayım diye farı söktüm [emoji5]bana göre çok çılgınca bişey [emoji52]ya ben farı söktüm içini temizleyim diye su falan kullandım tel çubuğun ucuna pamuk vs yapıp içini temizlemeye uğraştım zar zor sakat Bi iş yapacağım diye korktum siz Nasıl far içi falan açıyorsunuz[emoji18]bu arada farın arkasında iki tane yer var fakat lastik kapak Bi tanesinde var iki mi olmalı Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Dün gece yoğun çalıştım.Canı sıkılan bir kaç akıllı gece arabama pasta cila boya koruma yapmış.Sabah parlak ve ateş eder görünce çok mutlu oldum[emoji23] Çok yakışıklı maşallah harbi ateş ediyor [emoji379] Yorum bağlantısı
Behram Doygun 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Tüm sistem fren hidroliği değiştirildi. Ardından 20 tane çelik jant bijonu alındı Ford servisinden kapağı düşmeyen tiplerden garantisini aldım. (Düşerse hepsini ücretsiz değişecekler.[emoji16][emoji16][emoji16]) Sıra 23.00 da gelecek titanıum jantları beklemede.[emoji41] Sent from my iPhone using Tapatalk Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Bende bugün sol farın içindeki hafif buğuyu alayım diye farı söktüm [emoji5]bana göre çok çılgınca bişey [emoji52]ya ben farı söktüm içini temizleyim diye su falan kullandım tel çubuğun ucuna pamuk vs yapıp içini temizlemeye uğraştım zar zor sakat Bi iş yapacağım diye korktum siz Nasıl far içi falan açıyorsunuz[emoji18]bu arada farın arkasında iki tane yer var fakat lastik kapak Bi tanesinde var iki mi olmalı Sent from my iPhone using Tapatalk Evet ikisindede kapak olması lazım kapak almadığı için bence buğu yapmıştır zaten Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Evet ikisindede kapak olması lazım kapak almadığı için bence buğu yapmıştır zatenBuldum kapağını taktım yerine bakalım Nasıl olacak 1 Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 (düzenlendi) Bende bugün sol farın içindeki hafif buğuyu alayım diye farı söktüm [emoji5]bana göre çok çılgınca bişey [emoji52]ya ben farı söktüm içini temizleyim diye su falan kullandım tel çubuğun ucuna pamuk vs yapıp içini temizlemeye uğraştım zar zor sakat Bi iş yapacağım diye korktum siz Nasıl far içi falan açıyorsunuz[emoji18]bu arada farın arkasında iki tane yer var fakat lastik kapak Bi tanesinde var iki mi olmalı Sent from my iPhone using Tapatalk 30 Nisan 2016 tarihinde Sefa Şenyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 [emoji4] ben de tapası olmayan farı söküp içine sıcak su doldurup çalkalamıştım [emoji16] ama tapa olmadığı için sanırım sık sık buhar yapıyor SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aslında ilk başta bende epey korktum içine su doldurmak ne derece doğrudur acaba çalışır mı çalışmazmı diye çok şükür taktım sorunsuz çalıştı ama farın iç yüzeyinde Bi kaç damla izi kaldı sirkeli su ardından saf su ile sanırım oda kalmaz eğer tekrarlarsa o şekilde yapacağım Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt 30 Nisan 2016 Paylaş 30 Nisan 2016 Aslında ilk başta bende epey korktum içine su doldurmak ne derece doğrudur acaba çalışır mı çalışmazmı diye çok şükür taktım sorunsuz çalıştı ama farın iç yüzeyinde Bi kaç damla izi kaldı sirkeli su ardından saf su ile sanırım oda kalmaz eğer tekrarlarsa o şekilde yapacağımAynen ben de korkarak yapmıştım, hatta farı yıkarken bir kablolu fişin çıktığını farkedip yerini bulup taktım, meğer o fiş bozuk olan far motorununmuş [emoji2] sonra far ayarı yaptırdım ortalama bir ayar ile kullanıyorum. Tapa yerini bant ile kapatmıştım ama dediğim gibi her yıkamada buhar oluyor. İlk fırsatta her iki farı ve içi toz dolu olan stopu da söküp güzelce tekrar yıkayacağım. Ayrıca sirke demişsiniz, reflektörlere zarar verir mi diye aklıma geldi. SM-E700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts