Köksal Yılmaz 25 Nisan 2016 Paylaş 25 Nisan 2016 Valla adım paşam maalesef pasta için tavsiye verir misin? Plastx bitene kadar kullanmak lazım o halde, ben far temizliğinde zımpara sonrası kalın-ince pasta kullanıyorum, genelde scholl consept veya menzerna kullanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2016 Paylaş 26 Nisan 2016 Dörtlü çerçevesi Arka panel komple Düğme dahil bu parça komple yeni takıldı. Media Ekran. Ön klima kontrol paneli Jant göbekli Hoparlör kapakları hafta ya gelecek Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Mondeocuğumun üçüncü stop lambasını çakarlı hale getirdim. Forumumuzun on parmağında on marifet üyesi Talip Eren beyden aldığım flaşör devresini taktırdım. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Nisan 2016 Paylaş 27 Nisan 2016 Koltukları Chemical Guys ile temizledim. Ürün sık, bekle sil şeklinde, ben biraz fırçaladım da, sonrasında yine spreyli bez ile silindi en son kuru bez ile kurutuldu, açık kapı ve camlarla güneş altında kolayca kurudu, tertemiz kokusu mis gibi oldu Boşluk olunca ön cama da sıvı wax atıp su kaydırıcılık sağladım Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Ibiza Bi-Led'e kavuştu... [emoji39] be[/url] Sağdaş kardeşim müthiş olmuş,güzel günlerde kullan.Bi-xenon ile hayal edemiyorum [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Sağdaş kardeşim müthiş olmuş,güzel günlerde kullan.Bi-xenon ile hayal edemiyorum [emoji23]Işın tababcası mübarek [emoji23] Star Wars gibi olursun artık [emoji38] Yorum bağlantısı
Fatih Erden 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Ibiza Bi-Led'e kavuştu... [emoji39] Merak ettiğim bir konu var. Cahilliğimi hoş görün bu LED'ler kısa farlara mı takıldı, farlarınızda mercek var mı ? Mercek olmadan işe yarıyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Merak ettiğim bir konu var. Cahilliğimi hoş görün bu LED'ler kısa farlara mı takıldı, farlarınızda mercek var mı ? Mercek olmadan işe yarıyor mu?Uzun huzmeye takılıyor kısa ile selektor yapamazsınız ve mercek gerekli degil Yorum bağlantısı
Fatih Erden 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Uzun huzmeye takılıyor kısa ile selektor yapamazsınız ve mercek gerekli degilpeki bu normal kullanım şartlarında verimli oluyor mu şehirler arası yolculuk yapan birisi için Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Mondeocuğumun üçüncü stop lambasını çakarlı hale getirdim. Forumumuzun on parmağında on marifet üyesi Talip Eren beyden aldığım flaşör devresini taktırdım. DD'ye hayırlı olsun yakışmış, Talip'inde ellerine ve emeğine sağlık, Güle güle kullan abicim...Ibiza Bi-Led'e kavuştuEvet kelimenin tam anlamıyla ''ateş ediyor ama lazer silahı '' gibi Güle güle kullan kardeşim.... 1 Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Lastik havalarını kontrol ettim. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Lastik havalarını kontrol ettim. kaç psi? kaç bar? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 ön arka 32 basar geçerimArkaya çok değil mi? Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 10 binde bir bakim gelenegini devam ettirdik bakima girdik [emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Arkaya çok değil mi? ön arka 32 basar geçerim hiç bilmiyor bu ya uzmanlardan destek alması lazım Sonra Fiesta konforsuz Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 hiç bilmiyor bu ya uzmanlardan destek alması lazım Sonra Fiesta konforsuz[emoji14] Hayır yani etikete de mi bakmamis [emoji2] ön arka 32 basar geçerim Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Hayır yani etikete de mi bakmamis [emoji2] öğretemedim hala Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 öğretemedim hala[emoji14]Etiket tablosunu aynaya asmalı[emoji2] ön arka 32 basar geçerim Yorum bağlantısı
Misafir 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 peki bu normal kullanım şartlarında verimli oluyor mu şehirler arası yolculuk yapan birisi içinBen uzun yolda 20 dakika kullandım halojenden daha fazla aydınlatıyor bir sıkıntı yaşamadım Ayrıca videoyu izlediyseniz selektor hızı ve ışık lumeni Eski cansız selektore göre çok daha verimli ve muayeneden de geçiyor xenon gibi gaz yok içinde standart led ve tetikleyici var Yorum bağlantısı
Fatih Erden 28 Nisan 2016 Paylaş 28 Nisan 2016 Ben uzun yolda 20 dakika kullandım halojenden daha fazla aydınlatıyor bir sıkıntı yaşamadım Ayrıca videoyu izlediyseniz selektor hızı ve ışık lumeni Eski cansız selektore göre çok daha verimli ve muayeneden de geçiyor xenon gibi gaz yok içinde standart led ve tetikleyici varpeki ne şekilde temin ettiğinizi öğrenebilir miyim Yorum bağlantısı
Recommended Posts