İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Valla adım paşam maalesef pasta için tavsiye verir misin?

Plastx bitene kadar kullanmak lazım o halde, ben far temizliğinde zımpara sonrası kalın-ince pasta kullanıyorum, genelde scholl consept veya menzerna kullanıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

b419b2555b446f54f4454eee997f7c22.jpg

Dörtlü çerçevesi

55f0a9a9a9a499dd3d4a39337abb4558.jpg

Arka panel komple

a3729355fe629d1a702962eeb9a1e4d4.jpg

Düğme dahil bu parça komple yeni takıldı.

Media Ekran.

Ön klima kontrol paneli

Jant göbekli

Hoparlör kapakları hafta ya gelecek

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Mondeocuğumun üçüncü stop lambasını çakarlı hale getirdim. Forumumuzun on parmağında on marifet üyesi Talip Eren beyden aldığım flaşör devresini taktırdım. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

2c98c8fdc1d66db06c703380038d0118.jpg

Koltukları Chemical Guys ile temizledim. Ürün sık, bekle sil şeklinde, ben biraz fırçaladım da, sonrasında yine spreyli bez ile silindi en son kuru bez ile kurutuldu, açık kapı ve camlarla güneş altında kolayca kurudu, tertemiz kokusu mis gibi oldu :)

df8ef84406fd769e37798246695996fe.jpg

Boşluk olunca ön cama da sıvı wax atıp su kaydırıcılık sağladım :)

Yorum bağlantısı

Ibiza Bi-Led'e kavuştu... [emoji39]

be[/url]

Sağdaş kardeşim müthiş olmuş,güzel günlerde kullan.Bi-xenon ile hayal edemiyorum [emoji23]

Yorum bağlantısı

Sağdaş kardeşim müthiş olmuş,güzel günlerde kullan.Bi-xenon ile hayal edemiyorum [emoji23]

Işın tababcası mübarek [emoji23]

Star Wars gibi olursun artık [emoji38]

Yorum bağlantısı
Fatih Erden

Ibiza Bi-Led'e kavuştu... [emoji39]

Merak ettiğim bir konu var. Cahilliğimi hoş görün bu LED'ler kısa farlara mı takıldı, farlarınızda mercek var mı ? Mercek olmadan işe yarıyor mu?
Yorum bağlantısı

Merak ettiğim bir konu var. Cahilliğimi hoş görün bu LED'ler kısa farlara mı takıldı, farlarınızda mercek var mı ? Mercek olmadan işe yarıyor mu?

Uzun huzmeye takılıyor kısa ile selektor yapamazsınız ve mercek gerekli degil
Yorum bağlantısı
Fatih Erden

Uzun huzmeye takılıyor kısa ile selektor yapamazsınız ve mercek gerekli degil

peki bu normal kullanım şartlarında verimli oluyor mu şehirler arası yolculuk yapan birisi için
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Mondeocuğumun üçüncü stop lambasını çakarlı hale getirdim. Forumumuzun on parmağında on marifet üyesi Talip Eren beyden aldığım flaşör devresini taktırdım.

DD'ye hayırlı olsun yakışmış, Talip'inde ellerine ve emeğine sağlık, Güle güle kullan abicim...

Ibiza Bi-Led'e kavuştu

Evet kelimenin tam anlamıyla ''ateş ediyor ama lazer silahı '' gibi :good1: Güle güle kullan kardeşim....
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

10 binde bir bakim gelenegini devam ettirdik bakima girdik [emoji106]

Yorum bağlantısı

Arkaya çok değil mi?

ön arka 32 basar geçerim

hiç bilmiyor bu ya uzmanlardan destek alması lazım :D

Sonra Fiesta konforsuz :p 

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

hiç bilmiyor bu ya uzmanlardan destek alması lazım :D

Sonra Fiesta konforsuz[emoji14]

Hayır yani etikete de mi bakmamis [emoji2]

ön arka 32 basar geçerim

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

öğretemedim hala[emoji14]

Etiket tablosunu aynaya asmalı[emoji2]

ön arka 32 basar geçerim

Yorum bağlantısı

peki bu normal kullanım şartlarında verimli oluyor mu şehirler arası yolculuk yapan birisi için

Ben uzun yolda 20 dakika kullandım halojenden daha fazla aydınlatıyor bir sıkıntı yaşamadım Ayrıca videoyu izlediyseniz selektor hızı ve ışık lumeni Eski cansız selektore göre çok daha verimli ve muayeneden de geçiyor xenon gibi gaz yok içinde standart led ve tetikleyici var
Yorum bağlantısı
Fatih Erden

Ben uzun yolda 20 dakika kullandım halojenden daha fazla aydınlatıyor bir sıkıntı yaşamadım Ayrıca videoyu izlediyseniz selektor hızı ve ışık lumeni Eski cansız selektore göre çok daha verimli ve muayeneden de geçiyor xenon gibi gaz yok içinde standart led ve tetikleyici var

peki ne şekilde temin ettiğinizi öğrenebilir miyim
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...