İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

O zamana kadar da bu durmaz gider :) iyi yapmışsın ellerine sağlık [emoji23]

bişe demiyorum.

binecem dediğim her arabam gidiyor:)

Yorum bağlantısı

bişe demiyorum.

binecem dediğim her arabam gidiyor:)

Satarım de bari azıcık binersin [emoji1]
Yorum bağlantısı

...

Yeni araçların hayırlısı olsun Erol Abi. Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah..  :nazar:

Yorum bağlantısı

Yeni araçların hayırlısı olsun Erol Abi. Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah.. :nazar:

Sağol abim[emoji272]
Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek

Bugünde kullanmayarak iyice tozlanmasını ve dinlenmesini sağladım. O dinlensin ben yürürüm [emoji13] 1 yıl oldu alalı 7 bin km yapmışız [emoji56]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Gök

Euroko'dan kaskosunu yaptim. Banka Kampanyasi ve hasarsizlik birlesince 500 tl'ye hallettik cok sukur. Allah kullanmayi nasip etmesin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Güle güle kullan abi :) bunlar oem özellikler okan abi sıkıntı yok [emoji1] ford click yapmayı unutmuş sadece [emoji16]

Şu bilgisayardan aktifleştirme işini serviste de yaparlar mı acaba benimde fiesta 2015.. Salı günü ilk bakıma gireceğim de gitmişken şu belli bir kmden sonra kapıların otomatik kilitlenmesi özelliğini ekletme imkanı olursa süper olur.Eski aracımda vardı çok faydasını görüyordum  :)

Yorum bağlantısı

Şu bilgisayardan aktifleştirme işini serviste de yaparlar mı acaba benimde fiesta 2015.. Salı günü ilk bakıma gireceğim de gitmişken şu belli bir kmden sonra kapıların otomatik kilitlenmesi özelliğini ekletme imkanı olursa süper olur.Eski aracımda vardı çok faydasını görüyordum :)

Malesef servisler yapmaz bu işi.
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Şu bilgisayardan aktifleştirme işini serviste de yaparlar mı acaba benimde fiesta 2015.. Salı günü ilk bakıma gireceğim de gitmişken şu belli bir kmden sonra kapıların otomatik kilitlenmesi özelliğini ekletme imkanı olursa süper olur.Eski aracımda vardı çok faydasını görüyordum :)

Istanbul anadolu yakasinda yapan servis var.

Sisleri dahil aktif ediyorlar trend fiestalarda.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı

Istanbul anadolu yakasinda yapan servis var.

Sisleri dahil aktif ediyorlar trend fiestalarda.

Ben diyarbakırda yaşıyorum da bendeki de titanium burada bir servis var sadece.. iş bilgisayara bağlayıp yapılmalıksa eğer oluyorsa rica etsek yaparlar her halde. :)

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Ben diyarbakırda yaşıyorum da bendeki de titanium burada bir servis var sadece.. iş bilgisayara bağlayıp yapılmalıksa eğer oluyorsa rica etsek yaparlar her halde. :)

Hocam bildiğim kadarıyla sadece bilgisayara bağlamak yeterli oluyor.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Akşam gezdik kendisi ile ve yine güzel bir kilometre yakaladık 

9d543f694217a57ef11084c5f379ba3e.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Geliboludamısınız?

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet Gelibolu'da yaşıyorum.
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...