Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Cam su kaydiricilarini öneriyor musunuz arkadaşlar? Kaliteli bir ürün/ uygulama kullanırsanız memnun kalırsınız.. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Cam su kaydiricilarini öneriyor musunuz arkadaşlar? Ön cama uygulayınca silecekler görevini yerine tam olarak getiremiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Ön cama uygulayınca silecekler görevini yerine tam olarak getiremiyor. kullanılan ürüne bağlı. kaliteli üründe hiç bir sorun olmaz tam aksine silecek çok güzel çalışır sessiz. glassguard bu konuda iyidir Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 kullanılan ürüne bağlı. kaliteli üründe hiç bir sorun olmaz tam aksine silecek çok güzel çalışır sessiz. glassguard bu konuda iyidir Glassguard kullanıyorum Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Acik kalmis olan parklari kapattim asagiya inip. Otomatik fari kullanmayi birakmak zor olacak gibi. eski aracım tamirdeyken yerine verilen sümbülde ben de farları açık unutarak aküyü bitirmiştim. geçen aylarda benim fiesta tamirdeyken yerine verdikleri corsanın da farlarını açmayı unutunca 15 dakika kadar akşamın karanlığında farlar kapalı gitmiştim. direksiyondaki kontrol tuşlarının ve klima göstergesinin ışıkları yanmadığı zaman farkına varmıştım. (hatta ne kadar ucuzlatmışlar, direksiyon kontrollerini ışıklı yapmamışlar diye düşünmüştüm) Yorum bağlantısı
Ali Eren 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Sattım Yerine ne geliyor gardaşım [emoji106] Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Yerine ne geliyor gardaşım [emoji106]şehir arabası bakacak[emoji5] Birader Mazda nın ciğerlerini açmış biraz, ihtiyar delikanlıyı sıkıştırmış. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 şehir arabası bakacak[emoji5] Birader Mazda nın ciğerlerini açmış biraz, ihtiyar delikanlıyı sıkıştırmış. bbende kadranı yatıracak diye bekledim [emoji23]Gittiği gibi birde durabilse keşke [emoji12] Yorum bağlantısı
Salih Özer 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 (düzenlendi) Yol boşndeğildi, mesafe kısaydı, Kadranıda deviren video da gönderirim, bastımı dınk diye de duruyor, Maşallah... Eyvallah ağabeyyy,,,,, 31 Mart 2016 tarihinde Salih Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Yerine ne geliyor gardaşım [emoji106]Ya sorma abi çok ani oldu, ilanı verdim sahibinden onaylayınca foruma koyacaktım. Bir iki üç telefon, pazarlık muhabbeti falan ,neyse tam foruma girdim konuyu açacam, bi telefon daha bakmaya geliyorum dedi biri. Tamam dedim, gelsin baksın sonra da foruma koyarım. Bi baktım test merkezindeyiz,bilgisayara bağlanmış lifte alınmış, bi baktım el sıkışıyoruz, bi baktım arabaya bindi gitti [emoji12] Honda alacam abi yüksek ihtimal, bakalım artık kısmet. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 31 Mart 2016 Paylaş 31 Mart 2016 Yol boşndeğildi, mesafe kısaydı, Kadranıda deviren video da gönderirim, bastımı dınk diye de duruyor, Maşallah... Eyvallah ağabeyyy,,,,, bilirim bilirim 626 ların frenleri meşhurdur Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Sattım Nasıl, neden, niçin, noldi, nezaman? Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Samet ne içün aldın bunları.Arka sis ve geri vites t10 lar park ayak aydınlatma sofistler de tavana ve plakaya Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Arka sis ve geri vites t10 lar park ayak aydınlatma sofistler de tavana ve plakaya Sağlam olacak desene,kimden esinlendin ? [emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 (düzenlendi) Sağlam olacak desene,kimden esinlendin ? [emoji41]Adison dan [emoji12] [emoji362] arka sis de değişiklik olmadı ama geri vites far gibi oldu 1 Nisan 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Tam park edecekken baktım ki dpf devrede, Yüksek devirle bi 20 km gezip rahatlattık. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Nisan 2016 Paylaş 1 Nisan 2016 Perde taktım, ayrıntısı konusunda[emoji4] Yorum bağlantısı
Recommended Posts