Serhan Gürbüzol 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Mondeo'mun vites topuzu derisi malum sebeplerden dolayı soyulmuştu Ertan kardeşim satıyordu alıp değiştirmiştim evde boş duruyordu, bir malzeme buldum ve hadi onuda kaplayayım dedim ve işte sonuç 11 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2016 Paylaş 27 Mart 2016 Evet cuma günü motormu söktüm iyi bir temizlik yaptım bir kaç parça sını nikelaj a verdim motor parcalarınıda yeniledim resimler yarın ekleyeceğim Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 06 DK 7009 mondim satıldı Abi hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Anahtari kaybettim . kontak sokuldu yeni cip yapildi 6 saat ugrasti ustalar . flairlere hirsiz giremeyecegi ni ispatladi ustalar. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Mondeo'mun vites topuzu derisi malum sebeplerden dolayı soyulmuştu Ertan kardeşim satıyordu alıp değiştirmiştim evde boş duruyordu, bir malzeme buldum ve hadi onuda kaplayayım dedim ve işte sonuç Güzel işçilik olmuş abi.Emeğine sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Havalar düzeliyor madem dedik. Malzemeleri toplamaya başladık. Birde kil lazım var mı bilen duyan.[emoji4][emoji16][emoji1] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Evet cuma günü motormu söktüm iyi bir temizlik yaptım bir kaç parça sını nikelaj a verdim motor parcalarınıda yeniledim resimler yarın ekleyeceğim Yorum bağlantısı
Engin Deniz 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 Çinden gelen kapı kilit kapaklarını taktım. Önce: Sonra: 7 Yorum bağlantısı
Sinan Kaya 28 Mart 2016 Paylaş 28 Mart 2016 cruise control icin gem yükseltmede komple çökertim iki ugraştan sonra benim de artık cruise controlum oldu Egr yi yeniden taktım. iki ay önce arıza ışığı yanmış, hem yetkili serviste hem de özel serviste egr ile ilgili olduğu söylenmiş, ariza ışığı söndürülmüştü. İki ay geçti. Nihayet geçen hafta yine yandı. Böyle olmayacak dedim. İş bilmez tamirci kalfaları tarafından laçka edilen egr vidalarına klavuz çektirip yeniden taktım. Çok ilginçtir, arabayı çalıştırdım. Arıza ışığı yanmıyordu. egr den lamba yanmasa da sistemde sürekli arıza görünüyor.elimlde elm327 cihazı oldugu icin sürekli karıştırıyorum peki aracınızda her hangi bi farklılık oldu ben gecen sene kendim körlemiştim şimdi yenisini alıp takmakta git geldeyim Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Çekiş ve hızlanmada herhangi bir şey fark etmedim. Önceden iyi duman atıyordu. Şimdi motor kendi dışkısını yediği için duman atmıyor ya da bana öyle geliyor[emoji1] Arıza ışığı yanmasın da ben her altı ayda bir egr ve emme manifoldunu temizlemeye razıyım. Huzursuz oluyorum arıza ışığı yanınca. Sizin egr ye ne oldu ki yenisini almayı planlıyorsunuz? 3 Yorum bağlantısı
Sinan Kaya 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Çekiş ve hızlanmada herhangi bir şey fark etmedim. Önceden iyi duman atıyordu. Şimdi motor kendi dışkısını yediği için duman atmıyor ya da bana öyle geliyor[emoji1] Arıza ışığı yanmasın da ben her altı ayda bir egr ve emme manifoldunu temizlemeye razıyım. Huzursuz oluyorum arıza ışığı yanınca. Sizin egr ye ne oldu ki yenisini almayı planlıyorsunuz? gecen sene biraz arıza cıkardı enjektörlerden biri gitti ondan sonra hızlanmama sorunu başladı 120 nin üzerine cıkmıyordu bilgisayar baglantısınıda egr görünüyordu ve hatta pc den müdaheleye cevap vermiyordu bende maddi imkanlardan gecici olarak körleme işlemi yaptım.Ama sorunum düzelmemişti daha sonra deneme yanılma ile egf valfine yöneldim şansıma diyerek cıkma orjinal alıp degiştirdim sorunum ortadan kalktı şimdi de ebayda fiyatları biraz düşmüş görünce aklıma degiştirmek geldi ama bekliyorum ve ben burda hic bir diesel aracta Türkiye de oldugu öyle kapkara duman da görmedim egr iptal den önce de şimdi de Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Egr iptali LPG de oluyor mu? Oluyorsa faydasi nedir? Yorum bağlantısı
Sinan Kaya 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Egr iptali LPG de oluyor mu? Oluyorsa faydasi nedir? bu konu hakkında çeşitli söylentiler var imkan varsa bizzat denemek gerek ben arızadan dolayı iptal ettim ama arıza başka yerde devam ettigi icin farkını göremedim.Daha sonra sökerim dedim ama egr de de arıza oldugu ortaya cıkınca şimdilik gidiyor diye bende sökmedim ama yakın zamanda sökmem gerekecek Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 bu gün değil ama dün yenisi aldım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/281062-bundan-sonraki-yol-arkada%C5%9F%C4%B1m-pamuk-dd/ Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 bu gün değil ama dün yenisi aldım http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/281062-bundan-sonraki-yol-arkada%C5%9F%C4%B1m-pamuk-dd/ Profilindeki araç bilgini de değiştirirsin artık abi.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Çinden gelen kapı kilit kapaklarını taktım. Önce: Sonra: Yakışmış... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 (düzenlendi) Profilindeki araç bilgini de değiştirirsin artık abi.. elim gitmemiş demek ki değiştirmeye şimdi olmuş mu? 29 Mart 2016 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 elim gitmemiş demek ki değiştirmeye şimdi olmuş mu? Tamam abi [emoji106] Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Şubat tatilinde Kayseri'nin karinda görüntüsü bozulan geri görüş kameramın yenisini siparis etmiştim. Taaaa chinalardan gelen kameram bu gun geldi. Hemen takayım diye giristim. Ama şekli uymadı. Ben de kesip biçtim ancak oyle takabildim. Ama kameranın görüntusü cok güzel. Ne yazık ki cep telefonunun kamerası o güzelligi göremiyor [emoji1] 4 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Bugün aldım karşıma konuştum. Derdin ne diye sordum. Cok kirliyim dedi bana. Olamaz olamaz kesinlikle olamaz dedim ve atlayip doğru yıkamacıya gittim [emoji16] Kızımın köpüklü hali Kızım muhteşem oldu [emoji7][emoji7] 5 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 Acik kalmis olan parklari kapattim asagiya inip. Otomatik fari kullanmayi birakmak zor olacak gibi. Yorum bağlantısı
Behram Doygun 29 Mart 2016 Paylaş 29 Mart 2016 (düzenlendi) Bugün vakit boştu havada güzelken hemen dün almış olduğum Turtle Wax Zıp Wax yıkama şampuanı ile daldım araçlara. İkiside cillop gibi oldu şampuan çok hoşuma gitti. Keşke daha önceden alsaydım diye söylendim kendi kendime. 29 Mart 2016 tarihinde Behram Doygun tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ömer Gökhan ARISOY 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Cam su kaydiricilarini öneriyor musunuz arkadaşlar? Yorum bağlantısı
Ali Yasir Bilici 30 Mart 2016 Paylaş 30 Mart 2016 Cam su kaydiricilarini öneriyor musunuz arkadaşlar? Ziebarth'ta uygulamıştılar C-max a hafif yağmurda damlaları olduğu gibi kaydırıyordu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts