Murat_Güneş 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Yanitiniz icin tesekkurler. Arac Turbolu degil mi, ben de istedim de atmosferiklerde cok fark etmiyor degmez dediler ben de ellemedim hic. Peki bu islem sonucunda aracta mekanik bir degisiklik olacak mi? Zaman icerisinde bir sorun cikacak mi? Bir de yakiti etkiliyor mu? Hocam araç 1.4 tdci motor yani turbo.Dediginiz gibi atmosferiklerde sadece 5 kademe deger degisiyormus. Yani dediginiz degmiyormus. Aracta mekanik bir degisiklik olmuyor. Zaten odb cihazinin takildigi yere yani serviste ayni yere takiyor arac uyarilarini kapaatmak icin. pc baglantisini yapiyorlar. Arac verilerini okutuyor. Ona gore merkeze mail atiyor dosyayi. Merkezde olmasi gereken degerleri dosyaya yazip gonderiyor ve araca yukleme yapiliyor. Toplamda yapılan islem 15 dk. Benim arac icin ideal olan degerler neyse onu yuklettim. Yani soft yazilim. Tabiki surucunun istegine göre hard yazilimda atilabilir. Ama sağlıklı degil. Yazilimda eksta birşey yapmiyorlar. Zaten motorun destekledigi degerleri aciyorlar sadece. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Hocam araç 1.4 tdci motor yani turbo. Dediginiz gibi atmosferiklerde sadece 5 kademe deger degisiyormus. Yani dediginiz degmiyormus. Aracta mekanik bir degisiklik olmuyor. Zaten odb cihazinin takildigi yere yani serviste ayni yere takiyor arac uyarilarini kapaatmak icin. pc baglantisini yapiyorlar. Arac verilerini okutuyor. Ona gore merkeze mail atiyor dosyayi. Merkezde olmasi gereken degerleri dosyaya yazip gonderiyor ve araca yukleme yapiliyor. Toplamda yapılan islem 15 dk. Benim arac icin ideal olan degerler neyse onu yuklettim. Yani soft yazilim. Tabiki surucunun istegine göre hard yazilimda atilabilir. Ama sağlıklı degil. Yazilimda eksta birşey yapmiyorlar. Zaten motorun destekledigi degerleri aciyorlar sadece. Himmm. Yakiti sormustum bir de ? Bir de hard yazilim, soft yazilim arasindaki fark ne desem, cok uzun aciklamali bir soru mu sormus olurum? Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Himmm. Yakiti sormustum bir de ? Bir de hard yazilim, soft yazilim arasindaki fark ne desem, cok uzun aciklamali bir soru mu sormus olurum? Yakit konusunu atlamisim kusura bakmayin.Yazilimda yakit olarak %20 tasarruf sagliyor. Tabiki bu kullaniminiza gore degisir. Soft yazilim aracin olması gereken degeridir. Ornek olarak 68 beygir 160 torka en ideal motora zarar vermeyecek siyah duman atmayacak 90 beygir 210 tork. Ama tutupda 110 beygir 260 tork yuklerseniz motora hem siyah duman atar. Hemde motor ömrü kisalir. Vites gecislerinde zorlamak icin. Misal normalde 2500 3000 devirde vites degistiririz. Hard yazilim dip gaz gidenler icin. Arabayi bagirtmayi sevenler icin. Yani ne kadar duman o kadar performans. Tabiki yazilim isiyle ugrasanlar tavsiye etmedikleri gibi garanti de vermiyorlar. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Yakit konusunu atlamisim kusura bakmayin. Yazilimda yakit olarak %20 tasarruf sagliyor. Tabiki bu kullaniminiza gore degisir. Soft yazilim aracin olması gereken degeridir. Ornek olarak 68 beygir 160 torka en ideal motora zarar vermeyecek siyah duman atmayacak 90 beygir 210 tork. Ama tutupda 110 beygir 260 tork yuklerseniz motora hem siyah duman atar. Hemde motor ömrü kisalir. Vites gecislerinde zorlamak icin. Misal normalde 2500 3000 devirde vites degistiririz. Hard yazilim dip gaz gidenler icin. Arabayi bagirtmayi sevenler icin. Yani ne kadar duman o kadar performans. Tabiki yazilim isiyle ugrasanlar tavsiye etmedikleri gibi garanti de vermiyorlar. Murat Bey, sizi yordum aciklamalariniz icin cok tesekkurler[emoji56] Ben yakit artacak diye bekliyordum, sasirdim azalmasina[emoji15] Bu arada ben vitesleri hep 4000-5000 rpm de degistiyorum[emoji16] Sanirim hard yazilim benlik ama kiyamacagim icin Prensime, yapamam hicbirsey. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Murat Bey, sizi yordum aciklamalariniz icin cok tesekkurler[emoji56] Ben yakit artacak diye bekliyordum, sasirdim azalmasina[emoji15] Bu arada ben vitesleri hep 4000-5000 rpm de degistiyorum[emoji16] Sanirim hard yazilim benlik ama kiyamacagim icin Prensime, yapamam hicbirsey. Estağfurullah. Rica ederim. Araç marka ve modelinizi bilmediğim için birşey diyemeyecegim. Dedigim gibi çok arastirdim. Yaptiranlarla birebir görüştüm. Tabiri caizse test ettim. Neye harcamiyoruzki para dedim ve yaptırdım. Iyide oldu. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Ben bu araci nasil gormemisim. Cok begendim, hayirli olsun Murat Bey. Orijinal degerleri neydi? Beygir, tork? Cok fark etti mi, nasil simdi? Hadi gozunuzaydin sticker dan kurtuldunuz[emoji23] Elinize saglik, dayanikli birsey mi o rotus boya? Uzaktan belli bile aynen, gule gule kullanin. Goruslerinizi bekleriz Petlas icin. Teşekür ederim Özlem hanım.. Dayanıklı elbette önemli olan sürüldükten sonra kuruması ki zaten 10 dakikada kurudu.. ola ki bir sıkıntı oldu diyelim yedek boya mevcut bende hallederim Yorum bağlantısı
Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Estağfurullah. Rica ederim. Araç marka ve modelinizi bilmediğim için birşey diyemeyecegim. Dedigim gibi çok arastirdim. Yaptiranlarla birebir görüştüm. Tabiri caizse test ettim. Neye harcamiyoruzki para dedim ve yaptırdım. Iyide oldu. Kara Kuzu * * VAG Polo, 1.4 85PS Sonuctan memnun kalindigi surece, arabaya verilen paraya acimam [emoji56] Teşekür ederim Özlem hanım.. Dayanıklı elbette önemli olan sürüldükten sonra kuruması ki zaten 10 dakikada kurudu.. ola ki bir sıkıntı oldu diyelim yedek boya mevcut bende hallederim Benim de cok kotu cizik var cok derin, kapanmiyor, belli periyodlarda mecbur geciyoruz ustunden rotus boyayla [emoji17] 1 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Kara Kuzu * * VAG Polo, 1.4 85PS Sonuctan memnun kalindigi surece, arabaya verilen paraya acimam [emoji56] Ben aracimin cekisinden memnun olmadığım için yaptirdim.Siz memnunsaniz hic elletmeyin aracinizi. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Ben aracimin cekisinden memnun olmadığım için yaptirdim. Siz memnunsaniz hic elletmeyin aracinizi. Hiccc degilim tabiki ondan vitesleri de cok gec degistiyorum baya bagirtiyorum. Ama zaten atmosferik oldugu icin dokunmayacagim dediginiz gibi[emoji56][emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Şu ara güvenlik gerekçesiyle çok sıkıyorlar filmleri 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Şu ara güvenlik gerekçesiyle çok sıkıyorlar filmleri Ve APP lari [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Şu ara güvenlik gerekçesiyle çok sıkıyorlar filmleri07 plaka birde, Isparta polisi pek sever 07 plakayı 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 07 plaka birde, Isparta polisi pek sever 07 plakayı Abi o iyimiş. Bizim burada yabancı plakaya ayrı bi antipati var Yorum bağlantısı
Engin Deniz 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Abi o iyimiş. Bizim burada yabancı plakaya ayrı bi antipati var Antipati var zaten Affetmezler pek 1 Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Paspasin fotoğrafını paylaşabilir misiniz fotoğraf yuklemeyi bir turlu anlamadım ama bu urunlerden bulmaniz zor satilmayan ürünleri belli mağazalara yollayip yuzde 50 indirimle satıyorlar Yorum bağlantısı
Mustafa Boz 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Koltuk ayakların da paslanma vardı taban halisini silerken felan nem almış anlaşılan Pası alındı boyandi Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Yıkandı. Bu arada led sinyaller çok etkili. https://vimeo.com/159667863 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Yıkandı. Bu arada led sinyaller çok etkili. Ya ne ara uyandin, kalktin gittin yikattin valla kiskandim. Guzel olmus, gule gule kirlet [emoji56] Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Ya ne ara uyandin, kalktin gittin yikattin valla kiskandim. Guzel olmus, gule gule kirlet [emoji56]Dün akşam yıkadım,kimseye yıkattırmam aracımı :)eve geldiğimde saat 23'dü Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Dün akşam yıkadım,kimseye yıkattırmam aracımı :)eve geldiğimde saat 23'dü Teşekkürler. Imkanimiz oldu da biz mi kendimiz yikamadik [emoji23] Kapali garaj sart [emoji17] Burda dun butun gun yagdi bugun niyetim var ama hayirlisi. Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Imkanimiz oldu da biz mi kendimiz yikamadik [emoji23] Kapali garaj sart [emoji17] Burda dun butun gun yagdi bugun niyetim var ama hayirlisi. Bahane uydurma bana şimdi,yıkamak isteyen her türlü yıkar Yağmur altında araba yıkamış adamlarız biz Yorum bağlantısı
Guest Misafir 20 Mart 2016 Paylaş 20 Mart 2016 Bahane uydurma bana şimdi,yıkamak isteyen her türlü yıkar Yağmur altında araba yıkamış adamlarız biz Takipte kal [emoji6] Yorum bağlantısı
Recommended Posts