Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Araç kameramızı taktık. Sağ ön koltuktan kasisli veya bozuk yollarda gıcırtı sesi geliyordu, onu giderdik.Umarim güzel görüntüler kaydetmek nasip olur Yorum bağlantısı
Ali Eren 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Gule gule eskitin. Ne aldiniz kamera ? Milli kameramızdan tabiki A118 [emoji23][emoji23][emoji23]Mehmet abi cevaplamış, hakikaten milli kamerası oldu forumun. Umarim güzel görüntüler kaydetmek nasip olur Teşekkür ederim kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 şirket için aldıgımız ama aracımı satınca elime düşen berlingo hayatını yaşıyor modelı 2014 komple motor içi temizleme dpf temizliği turbo temizliği enjektör temizleme sonrasında km bakımı castrol içecek yeni 3d paspaslar la kendine geldi Yorum bağlantısı
Yasir Baş 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 şirket için aldıgımız ama aracımı satınca elime düşen berlingo hayatını yaşıyor modelı 2014 komple motor içi temizleme dpf temizliği turbo temizliği enjektör temizleme sonrasında km bakımı castrol içecek yeni 3d paspaslar la kendine geldi Ellerinize sağlık..Daha ne olsun.. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 şirket için aldıgımız ama aracımı satınca elime düşen berlingo hayatını yaşıyor modelı 2014 komple motor içi temizleme dpf temizliği turbo temizliği enjektör temizleme sonrasında km bakımı castrol içecek yeni 3d paspaslar la kendine geldi Focusun kıymetini anladın değil mi [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 (düzenlendi) Focusun kıymetini anladın değil mi [emoji23] Fr aldıgımda anlıcam abi ey mi yaman Bey mi biri 150hp dizeldi dieri stok 150 ps Ellerinize sağlık..Daha ne olsun.. valla araç her 60binde yaptırmak şart motor içi kurumlar turbo kurumları dpf kurumları temizlenince araç çok rahatladı sankim 5 ps daha güçlendi 18 Mart 2016 tarihinde Halil İçingir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 bimde gecen gelen paspaslar satilmayinca yariya indirmisler 11.25 ten iki tane aldim. yetkili serviste 10000 km doldugu icin yag yag filtresi hava filtresi degisti firen hidroligi degisti bijonlardan birinde sıkıntı varmis o degisti :-)78000 km ile hayata devam ediyor :-) Yorum bağlantısı
Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Bugün aracıma bolca şeyler yaptım.. Sorunlardan ötürü 15 gün geciken ST spoiler nihayetinde bugün geldi ve taktırdım.. Arkada Spider yazıyordu hoşuma gitmediği için kaldırmak istedim yazıyı, falçata ile sökmeye çalışan eleman ne yazık ki boyasına zarar verdi biraz.. İlk fotoda takıldığı halini göreceksiniz diğer fotoda boyası kalkan yere yapıştırdığım stickeri göreceksiniz.. Nazar boncuğu diyelim ne diyelim ki.. Sonrasında ön camlara 1 numara film çektirdim.. Gayette hoş oldu bence, arka renkli camlardan biraz daha açık bir görüntüsü var zaten amacım güneşi engellemesi.. Son olarakta iç aydınlatmalara Photon marka beyaz 6000 K led taktırdım ve bugünlük operasyon sona erdi.. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 Mehmet abi cevaplamış, hakikaten milli kamerası oldu forumun. Teşekkür ederim kardeşim. Galiba ben de alicigim [emoji16][emoji16][emoji16] Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 (düzenlendi) Baktım tozlanmis, hemen yikadim (daha doğrusu sadece su tuttum, 3 kat nasiol sağolsun) keratayi, havada sıcak sayılırdı, pek usumedik 19 Mart 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Öz 18 Mart 2016 Paylaş 18 Mart 2016 (düzenlendi) Beyaz daha fazla parlar diye düşündüm ve parlattım biraz.. 18 Mart 2016 tarihinde Gökhan Öz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Oto çocuk koltuğu hafif hareket ettikçe döşeme deri oldugundan gacır gucur ses çıkartıyordu, bende alt kısmına komple yumoş kapladım, şimdi hem gıcırdamıyor hemde deriye zarar verme ihtimali ortadan kalktı, aklımı seveyim[emoji5] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Oto çocuk koltuğu hafif hareket ettikçe döşeme deri oldugundan gacır gucur ses çıkartıyordu, bende alt kısmına komple yumoş kapladım, şimdi hem gıcırdamıyor hemde deriye zarar verme ihtimali ortadan kalktı, aklımı seveyim[emoji5] Abi olası bir ani firende falan kayma yapmıyor demi kontrol ettinmi ? Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Biraz yukarıda dün yaptırdığım uygulamaların fotolarını eklemiştim.. Başıma gelen durumu da yazmıştım.. Spoiler'in üst tarafında ürün markası olan spider yazısını elemana kaldırtırken dikkatsizliği sonucu falçata ile boyasını kaldırdı üstüne üstlük yapışkan etiketi zannedip galiba tiner sürdü ve şu resimde gördüğünüz yer kadar kısım beyaz oldu.. bende geçici çözüm olarak d&r'dan şimşek mcqueen stickeri alıp yapıştırdım.. Bunun dışında ne yapılabilir önerisi olan var mı acaba? Yorum bağlantısı
Guest Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Biraz yukarıda dün yaptırdığım uygulamaların fotolarını eklemiştim.. Başıma gelen durumu da yazmıştım.. Spoiler'in üst tarafında ürün markası olan spider yazısını elemana kaldırtırken dikkatsizliği sonucu falçata ile boyasını kaldırdı üstüne üstlük yapışkan etiketi zannedip galiba tiner sürdü ve şu resimde gördüğünüz yer kadar kısım beyaz oldu.. bende geçici çözüm olarak d&r'dan şimşek mcqueen stickeri alıp yapıştırdım.. Bunun dışında ne yapılabilir önerisi olan var mı acaba? Spoiler guzel olmus, gecmis olsun, sikmayin caninizi o da nazarlik olsun. Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Biraz yukarıda dün yaptırdığım uygulamaların fotolarını eklemiştim.. Başıma gelen durumu da yazmıştım.. Spoiler'in üst tarafında ürün markası olan spider yazısını elemana kaldırtırken dikkatsizliği sonucu falçata ile boyasını kaldırdı üstüne üstlük yapışkan etiketi zannedip galiba tiner sürdü ve şu resimde gördüğünüz yer kadar kısım beyaz oldu.. bende geçici çözüm olarak d&r'dan şimşek mcqueen stickeri alıp yapıştırdım.. Bunun dışında ne yapılabilir önerisi olan var mı acaba? Harhangi bir kaportacıya gidip rutüş yaptırın bence stickerdan daha iyi olucaktır dikkatli bakmayınca fark edilmez bile Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Spoiler guzel olmus, gecmis olsun, sikmayin caninizi o da nazarlik olsun. Çok teşekkür ederim Özlem hanım. Nazarlık olsun elbette ama oraya en azından uyacak bir nazarlık yapsam diyorum. Söktürüp boyatmak ile de uğraşmak istemedim tekrardan açıkçası. Harhangi bir kaportacıya gidip rutüş yaptırın bence stickerdan daha iyi olucaktır dikkatli bakmayınca fark edilmez bile Rötüş olmaz dediler tutmayabilir astarı falan mı gitmiş ne öyle birşey dedi.. sprey boya ile birşeyler yaptırabilirsiniz dediler ama zamanım olmadı araştırmaya açıkçası. Yorum bağlantısı
Doğukan Aydın 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 rutüş tutmuyosa tek çözüm lokal boya oluyo sökmeden araç üstündeyken yapan yerler var Çok teşekkür ederim Özlem hanım. Nazarlık olsun elbette ama oraya en azından uyacak bir nazarlık yapsam diyorum. :)öktürüp boyatmak ile de uğraşmak istemedim tekrardan açıkçası. Rötüş olmaz dediler tutmayabilir astarı falan mı gitmiş ne öyle birşey dedi.. sprey boya ile birşeyler yaptırabilirsiniz dediler ama zamanım olmadı araştırmaya açıkçası. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Biraz yukarıda dün yaptırdığım uygulamaların fotolarını eklemiştim.. Başıma gelen durumu da yazmıştım.. Spoiler'in üst tarafında ürün markası olan spider yazısını elemana kaldırtırken dikkatsizliği sonucu falçata ile boyasını kaldırdı üstüne üstlük yapışkan etiketi zannedip galiba tiner sürdü ve şu resimde gördüğünüz yer kadar kısım beyaz oldu.. bende geçici çözüm olarak d&r'dan şimşek mcqueen stickeri alıp yapıştırdım.. Bunun dışında ne yapılabilir önerisi olan var mı acaba? o kendini eleman zanneden densizin kulağından tutup kafasını spoilera sürte sürte temizleyin orayı. bence o yapıştırmayı sökün, o densiz eleman rötüş boyası tarzı boyayla spoilerı sökmeden güzelce yeniden boyasın. yapıştırma daha da göze batıyor-dikkat çekiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Abi olası bir ani firende falan kayma yapmıyor demi kontrol ettinmi ?bebe koltuğunun altı pilastik döşemede deri olunca ,şimdi araya kumaş koymuş oldum, eskisinden daha saglıklı, kayma iki türlüde mümkün deyil, sıkıca kemer gerdiriyor. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 (düzenlendi) bebe koltuğunun altı pilastik döşemede deri olunca ,şimdi araya kumaş koymuş oldum, eskisinden daha saglıklı, kayma iki türlüde mümkün deyil, sıkıca kemer gerdiriyor. Biraz yukarıda dün yaptırdığım uygulamaların fotolarını eklemiştim.. Başıma gelen durumu da yazmıştım.. Spoiler'in üst tarafında ürün markası olan spider yazısını elemana kaldırtırken dikkatsizliği sonucu falçata ile boyasını kaldırdı üstüne üstlük yapışkan etiketi zannedip galiba tiner sürdü ve şu resimde gördüğünüz yer kadar kısım beyaz oldu.. bende geçici çözüm olarak d&r'dan şimşek mcqueen stickeri alıp yapıştırdım.. Bunun dışında ne yapılabilir önerisi olan var mı acaba? Retuj boyası,olmadı plasti dip kaplama ,olmadı WRC çıkartmsı olmadı isminizin baş harfi ve son harfini taşıyan stker,st steker gibi şeyler altarnetif olur ben olsam lokal boya yaptırdım.yada bu renge yakın film kaplama 19 Mart 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 o kendini eleman zanneden densizin kulağından tutup kafasını spoilera sürte sürte temizleyin orayı. bence o yapıştırmayı sökün, o densiz eleman rötüş boyası tarzı boyayla spoilerı sökmeden güzelce yeniden boyasın. yapıştırma daha da göze batıyor-dikkat çekiyor. Aslında spider yazısı kalsaydı çok sorun olmazdı belki ama ben sadelik istediğimden dolayı çıkarttırmak istedim çocuk zaten aksesuarcıda 500-600 lira maaş ile çalışan biri ses etmedim artık. Haliyle evet şu hali daha çok dikkat çekiyor.. Olmazsa ben bir öğlen sanayiye gidip şu boya işini bir boyacıya sordurayım.. rutüş tutmuyosa tek çözüm lokal boya oluyo sökmeden araç üstündeyken yapan yerler var Bir bakayım dediğiniz gibi yapan bir yer varsa iyi olucak. Öğleden sonraya artık kısmet. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2016 Paylaş 19 Mart 2016 Retuj boyası,olmadı plasti dip kaplama ,olmadı WRC çıkartmsı olmadı isminizin baş harfi ve son harfini taşıyan stker,st steker gibi şeyler altarnetif olur ben olsam lokal boya yaptırdım.yada bu renge yakın film kaplama Okan bey çıkarma konusunda ne yazık ki çok geniş seçenekleri olan bir şehirde değilim ama reklam ajanslarına gidip yaptırabilirim boyanın kalktığı ebata yakın bir yapışkan yazı falan.. Aslında mantıklı olanı şu lokal boya işini araştırmak birazdan çıkıp bir baktırayım artık üçe beşe bakmayacağım ne diyim sağlık olsun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts