Serhat ipeksoy 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Evet Özlem Hanım, 2 numara yaptırdım. 3 arkadaş yaptırdık. Hepimiz farklı farklı numaralar kullandık. Benim tümü 2 numara. 5 yıl garantili. Bir arkadaş önleri 1, arkaları 2 numara yaptırdı. 1 numara çok açık. Varla yok arası. Güvenlik filmi olarak geçiyor zaten. Hafif yeşilimsi bir renk veriyor ama anlaşılmıyor. Bir diğer arkadaş önleri 2, arkaları 3 numara yaptırdı. 3 ise çok koyu. Dışarıdan iç görünmüyor ve karanlık havalarda az da olsa içeriden dışarısının görüntüsünü engelliyor. En son benim işlem yaptırmam iyi oldu. Her ikisini de görmüş oldum. 2 en iyisi oldu. diğer araçların da fotosu varsa ekleseniz de bizim de fikrimiz oluşsa. ben de orijinal karartılmış arka camların yanına, ön camlara 2 numara mı yoksa 1 numara mı film yaptırsam acaba. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 (düzenlendi) diğer araçların da fotosu varsa ekleseniz de bizim de fikrimiz oluşsa. Bende yok abi. Bakarım arkadaşlarda varsa isterim, yoksa müsait zamanda çeker eklerim. Varmış abi.. Bu önler 1, arkalar 2 numara olan. 15 Mart 2016 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Foto eklendi. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Yarın sabah kırağı yapar hava ve aynısı olur. Boşa yıkıyorsunuz siyah arabayı. Mehmet abi dün karabüke çamur yağdı bizim araç şuan sarı Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 diğer araçların da fotosu varsa ekleseniz de bizim de fikrimiz oluşsa. ben de orijinal karartılmış arka camların yanına, ön camlara 2 numara mı yoksa 1 numara mı film yaptırsam acaba. Belki cam filmin markasından markasına değişebilir ama 1 numara yukarıda yine koyu gibi çıkmış. Canlısı daha da açık duruyor. Var ile yok arasında. Ben olsam 2 numara tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Mehmet abi dün karabüke çamur yağdı bizim araç şuan sarı Demiştim Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 15 Mart 2016 Paylaş 15 Mart 2016 Bende yok abi. Bakarım arkadaşlarda varsa isterim, yoksa müsait zamanda çeker eklerim. Varmış abi.. Bu önler 1, arkalar 2 numara olan. evet ilk fotoda ön ve arkalar aynıymış gibi görünüyor. peki ben önleri 1 numara yaptırsam hiçbir anlamı olmaz mı diyorsun, 2 numara yaptırsam arkalara eşit olur herhalde. 2 numarayla arkalardan az da olsa açık olsa uygun olur galiba yada renk tonu abes mi olur. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 evet ilk fotoda ön ve arkalar aynıymış gibi görünüyor. peki ben önleri 1 numara yaptırsam hiçbir anlamı olmaz mı diyorsun, 2 numara yaptırsam arkalara eşit olur herhalde. 2 numarayla arkalardan az da olsa açık olsa uygun olur galiba yada renk tonu abes mi olur. Bu işin niyetine girdiğinde cam filmciye git. Birkaç çeşit ile deneme yaptır. Hangisi hoşuna giderse onu taktır abi. Şu durumda zevk işi. Yorum bağlantısı
Kurtuluş Karatay 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Yazlık pabuçları giydirmek niyetiyle evden çıktık, yolda kar atıştırmaya başlamasına rağmen yolumuzdan dönmedik, yazlıkları giydik Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Kışlık Bf Goodrich lastikleri yine aynı markanın yazlıkları ile değiştirdim. Yorum bağlantısı
Burak Değer 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Aracın rengi gri yarın jantları taktıracagım inşallah. Jantları balans dahil 250 tl. Fotoğrafları merakla bekliyorum. Yorum bağlantısı
Akın Akman 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Sarı kısa ampulleri Osram Cool Blue Hyper 5000K ile değiştirdik Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Yazlık pabuçları giydirmek niyetiyle evden çıktık, yolda kar atıştırmaya başlamasına rağmen yolumuzdan dönmedik, yazlıkları giydik ankara'nın ne yapacağı belli olmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Bir yıldır bulamadığım çıtayı buldum ortağa Ankarada. bugün taktırdım sonunda. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Bir yıldır bulamadığım çıtayı buldum ortağa Ankarada. bugün taktırdım sonunda. Hayirli olsun:) Gule gule kullanin. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Hayirli olsun:) Gule gule kullanin.TeşekkürlerAnkara gibisi yokGibisi yok amaçok basit şeylere sıfır fiyatını istiyorlar. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 +1.4Valla öyle hurdacılar akşamları kral gibi yaşamak için bize cıkartıyorlar fiyatı Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 16 Mart 2016 Paylaş 16 Mart 2016 Bu işin niyetine girdiğinde cam filmciye git. Birkaç çeşit ile deneme yaptır. Hangisi hoşuna giderse onu taktır abi. Şu durumda zevk işi. sanırım en iyisi dediğini yapmak. Yorum bağlantısı
Ali Eren 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Araç kameramızı taktık. Sağ ön koltuktan kasisli veya bozuk yollarda gıcırtı sesi geliyordu, onu giderdik. Yorum bağlantısı
Guest Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Pas pas aldım. Gule gule eskitin. Araç kameramızı taktık. Sağ ön koltuktan kasisli veya bozuk yollarda gıcırtı sesi geliyordu, onu giderdik. Ne aldiniz kamera ? Yorum bağlantısı
Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Arabam için çeşit çeşit koku aldım [emoji16] yarın ona sürpriz yapicam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Gule gule eskitin. Ne aldiniz kamera ? Milli kameramızdan tabiki 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 17 Mart 2016 Paylaş 17 Mart 2016 Milli kameramızdan tabiki A118 [emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts