Yasin_On 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Polis maalesef bu tip olaylarda çok etkili ve ilgili olmuyor. Hatta size ceza dahi yazabilirlerdi polisi meşgul etmekten. Geçen arkadaş hafif bir kazaya karışmış. Sizinkine benzer hafif bir göçük olmuş tamponda ve arkadan vuranın farı kırılmış. Anlaşamayınca polis çağırmışlar. Polis her ikisinede ceza yazmış. Sonra aranızda anlaşın deyip gitmiş.. Boyasız göçük düzeltmede %100 düzelir, mis gibi olur. Cok sagolun. Okulun kamera kayitlarindan kimin vurdugunu bulduk. Apartmandaki bos bir dairenin evsahibiymis. Yalniz plaka belli olmuyor. Arkadas geri geri gelip vuruyor. Sonra arabanin yanina yaklasip arabadan inmeden bakiyor. Sonra da hizla gidiyor. Ev sahibini bulup anlasmaya calisacagim. Ters cevap verirsede inadina ders olsun diye dava acacagim. Milletin arabasina vurup kacmamayi ogrenir insallah. Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 elektirik konusunda ultra beceriksiz olduğum için ben kamera bile almıyorum [emoji51][emoji51][emoji51]Hafta sonu bağlantisini yaptirdim bende. Sigorta kutusunda kontaga bağli yer bulduk bos sigorta baglayip artiyi ordan alip alt taraftan şase aldik ve sol direkten tavana çikartip ayna hizasina indirdik.kontagi aciktan sonra calismaya basliyor. Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Polis maalesef bu tip olaylarda çok etkili ve ilgili olmuyor. Hatta size ceza dahi yazabilirlerdi polisi meşgul etmekten. Geçen arkadaş hafif bir kazaya karışmış. Sizinkine benzer hafif bir göçük olmuş tamponda ve arkadan vuranın farı kırılmış. Anlaşamayınca polis çağırmışlar. Polis her ikisinede ceza yazmış. Sonra aranızda anlaşın deyip gitmiş.. Boyasız göçük düzeltmede %100 düzelir, mis gibi olur. polisi meşgul etmekten değil de kamu malına zarar vermekten ceza kesiliyor diye hatırlıyorum,yanlış da hatırlıyor olabilirim ama. 1998 yılında kırmızı ışıkta beklerken otogar servisi arkadaşın arabasına arkadan çarpmıştı. ozamanlar kendi aranda tutanak tut durumları yoktu. polis iki tarafa da ceza yazmıştı kamu malına zarar vermekten.. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Bunlar yabancı gelmedi erol kardeşim☺Ancak kullanmak nasip oldu[emoji3] Murat bunlardan bir üçlü araba çalışırken sürekli yanacak vede folyolu üstü.Biraz fazla ısınıyor.uzun yolculuklarda fazla ısınıp folyoyu yakarmı .yada başka bir zararı olurmu? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Ancak kullanmak nasip oldu[emoji3] Murat bunlardan bir üçlü araba çalışırken sürekli yanacak vede folyolu üstü.Biraz fazla ısınıyor.uzun yolculuklarda fazla ısınıp folyoyu yakarmı .yada başka bir zararı olurmu? Zannetmiyorum bunları florasan gibi tavana sabitleyip tüm şeridi yakıp kullandıklarını gördüm işyerlerinde bir sorun olmaz. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Zannetmiyorum bunları florasan gibi tavana sabitleyip tüm şeridi yakıp kullandıklarını gördüm işyerlerinde bir sorun olmaz.Arabada ambians olarak diyorum Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 1997.68 TL 3 dönemlik vergisini yatırdım.. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 sen bunca zamandır vergini ödeme bütçe açık versin dimi. Bu tutarın 181.18 TL si gecikme cezası zaten. Fazlasıyla ödedik kurtulduk bütçe açık vermez artık abi. 2 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Kışlıklar söküldü yeni aldığım yazlık good year efficientgrip performance lastikler takıldı eskiyen subaplar çelik subaplar ile değiştirildi hazır lastikler değişmişken rot ayarlarına bakıldı ayar yapıldı far ayarları yapıldı akşam üzeri de eve gelince içi temizlendi [emoji4] 3 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Hayırli olsun yeni patiler. Kazasız belasız kullanın. Şimdi onlar ne keyif verir ya, tıpkı bir pamuk yumağının üstünde gibi[emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Davut Turmuş 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Hayırli olsun yeni patiler. Kazasız belasız kullanın. Şimdi onlar ne keyif verir ya, tıpkı bir pamuk yumağının üstünde gibi[emoji1]Sağolun hocam Allah razı olsun iyi dilekleriniz için evet hocam araba baya farketti pürüzsüz asfaltta boşa salınca gelen lastik sesi yok araba baya bi yumuşadı ilk izlenimler olumlu Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Triger geri bilyası Devirdaim V kayışı Ön balatalar Yağ 5 30 mobil Filtreler Antifriz Üst kapak contası Orijinalleriyle değişti. İşçilik dahil 770 verdim Km 208 780 3 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Güle güle kullanın hocam. Bu kadar işe bu para oldukça güzel. Özel serviste değil mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 (düzenlendi) Teşekkür ederim hocam. Özel servis ve iyi esnaf. Yağ sobasının yanında çay sınırsız İşçilik 130 TL. Parçalarda kazık yemiş olabilirim ama dışardan gelmesini beklemeye zamanım yoktu. . 7 Mart 2016 tarihinde Mustafa ÇİÇEK tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Bugün Mondeoya veda ettik,yerine Yıldız geldi.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Bugün Mondeoya veda ettik,yerine Yıldız geldi.. Allah utandırmasın kardeşim, Maşallah... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Mart 2016 Paylaş 8 Mart 2016 Hayırlısı olsun abi. Kazasız belasız. Hakan bizi gezmeye götür Her zaman emrinde abim. Hayırlı uğurlu olsun. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Recommended Posts