İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Celalettin Süğürtin
(düzenlendi)

Mondeocuğumun ön amortisör bilyelerini ve amortisör takozlarını kontrol ettirdim. Uzun süreden eri direksiyonda bir ağırlaşma hissediyordum En son araba durduğu yerde direksiyonu çevirince bir homurtu duyuyordum. Ustayla görüştüm. Bilyelere bakalım dedi. Bilyeler söküldü. kupkuruydu nerdeyse. Takozlarda da deformasyon vardı. Bilyeler temizlenip yeniden greslendi. Takozlar yenilendi. Sonuç: teşhis doğruydu. Amortisörler zor hareket ettiğinden pompaya yük biniyordu. Bilyelerin de yagsız kalmış ol.asıyla garç gurç ses yapiyordu.

cbfc7c127431b7d0f50c6e04ffac9758.jpg

ab41fb082e92c3746f04a0a470e3b6f9.jpg

9333864db6b9387a0718b0971eb20728.jpg

a78c8cf697b20c1bc0d2882b0005ece3.jpg

tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Kışlıkları rafa kaldırdım, yazlıklara geçtim.

Nazar değmesin karanlıkta bile başka duruyor

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Bu gün de yazlıkta motor takozunu değistirdim. Çoktan beri arabada bir zırıldama ve titreme vardı. Hazır o bolgeye dalmısken v kayış avare bilyesini çıkarıp yenisini taktım.

Bu eskisi

f92595cd3ab7ef7f985fb91e23603723.jpg

Bu da yeni taktığım

a0b98eec356da2e6082732732335d856.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Yasin_On

Sabah yikatmak icin yola cikacaktim ama vurup kactiklarini gordum[emoji35]

7676c573500e2a450dce633b10f1287d.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Sabah yikatmak icin yola cikacaktim ama vurup kactiklarini gordum[emoji35]

Geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Yasin_On

geçmiş olsun, içinizden geçenleri tahmin edebiliyorum. ne kadar sövseniz az.

Geçmis olsun.

Geçmiş olsun

Sağ olun. Kaskoda lazım olur diye polis çağırdık. Arabayı gören bir okul kamerası var. Memur arkadaşlara okulda aracı gören kamera var vurup kaçanı bulmak için kayıtlara bakacak mısınız dedim. Yooo biz bakmayız dediler gittiler. Kazayı gören kamera var ama polis biz bakmayız diyor. Güler misin? Ağlar mısın? Yarın okul müdürüyle görüşüp kayıtlara bakmaya çalışacağım. Umarım bir şeyler çıkar. Boyasız göçük düzeltme ile düzelir gibi duruyor. En azından çok birşey yok diye moral buluyoruz. :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Sağ olun. Kaskoda lazım olur diye polis çağırdık. Arabayı gören bir okul kamerası var. Memur arkadaşlara okulda aracı gören kamera var vurup kaçanı bulmak için kayıtlara bakacak mısınız dedim. Yooo biz bakmayız dediler gittiler. Kazayı gören kamera var ama polis biz bakmayız diyor. Güler misin? Ağlar mısın? Yarın okul müdürüyle görüşüp kayıtlara bakmaya çalışacağım. Umarım bir şeyler çıkar. Boyasız göçük düzeltme ile düzelir gibi duruyor. En azından çok birşey yok diye moral buluyoruz. :angry:

Bişey bulmaya çalışın karşı dava açın değer kaybından dolayı çok bişey alamasanız da bırakmayın peşini kaçmayıp durup ben yaptım demeyi öğrenirler belki.

Yorum bağlantısı
Yasin_On

Tek umudum okulun kamera kayıtları. Boyadaki çizik gibi duranlar diğer aracın beyaz boyası. Boyatmadan düzelecek gibi duruyor. Geçen ay şirketten arkadaşımında aynı şekilde göçüğünü 200TL ye yaptılar. Aslında çarpıp kaçanı yüz yüze konuşmak için istiyorum. En azından arkasından değil yüzüne karşı söylerim söyleyeceklerimi.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Tek umudum okulun kamera kayıtları. Boyadaki çizik gibi duranlar diğer aracın beyaz boyası. Boyatmadan düzelecek gibi duruyor. Geçen ay şirketten arkadaşımında aynı şekilde göçüğünü 200TL ye yaptılar. Aslında çarpıp kaçanı yüz yüze konuşmak için istiyorum. En azından arkasından değil yüzüne karşı söylerim söyleyeceklerimi.

Geçmiş olsun.
Yorum bağlantısı
Ali Herdem

dc991993c4562c2321358f1a53d721d8.jpg

Rot balans ayarları yapıldı direksiyon da yamuklugu düzeliylecekti ama düzelmemiş tekrar gideceğim

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş
(düzenlendi)

Araç kameranım bağlantısını yaptım.

Fakat yeri hoşuma gitmedi.

En kısa sürede daha görünmez bir şekilde ayarlamaliyim.

8c706bad72cd98748c09bb73d965d5ca.jpg

bbf15e14ef59a6c7860c709ebba16bb2.jpg

tarihinde Murat_Güneş tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Erden

Araç kameranım bağlantısını yaptım.

Fakat yeri hoşuma gitmedi.

En kısa sürede daha görünmez bir şekilde ayarlamaliyim.

şu sallanan kablo işi beni geriyor araç kullanırken ya.

Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

şu sallanan kablo işi beni geriyor araç kullanırken ya.

Hocam geçici süre öyle olacak.

Kameraya yer bakiyorum.

Yorum bağlantısı
Fatih Erden

Hocam geçici süre öyle olacak.

Kameraya yer bakiyorum.

elektirik konusunda ultra beceriksiz olduğum için ben kamera bile almıyorum [emoji51][emoji51][emoji51]
Yorum bağlantısı
Misafir

elektirik konusunda ultra beceriksiz olduğum için ben kamera bile almıyorum [emoji51][emoji51][emoji51]

Elektrikçi 10 tl para alır montaja :)
Yorum bağlantısı
Murat_Güneş

Yok be hocam.

Tavandan gezdirmek 15 dk lik is.

Memleket neresi¿

Yorum bağlantısı
Fatih Erden

Yok be hocam.

Tavandan gezdirmek 15 dk lik is.

Memleket neresi¿

memleketim değil de görev yerim kars . Tavansa hayatta el sürdürmem [emoji3][emoji3]
Yorum bağlantısı
Misafir

Ayak aydınlatmaları için hazırlık

ba939f68e2566281c9b8d9244d047b87.jpg

Bunlar yabancı gelmedi erol kardeşim☺
Yorum bağlantısı
Misafir

Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Polis maalesef bu tip olaylarda çok etkili ve ilgili olmuyor. Hatta size ceza dahi yazabilirlerdi polisi meşgul etmekten. :) Geçen arkadaş hafif bir kazaya karışmış. Sizinkine benzer hafif bir göçük olmuş tamponda ve arkadan vuranın farı kırılmış. Anlaşamayınca polis çağırmışlar. Polis her ikisinede ceza yazmış. Sonra aranızda anlaşın deyip gitmiş..  :shok:  :D Boyasız göçük düzeltmede %100 düzelir, mis gibi olur.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...