Celalettin Süğürtin 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 (düzenlendi) Mondeocuğumun ön amortisör bilyelerini ve amortisör takozlarını kontrol ettirdim. Uzun süreden eri direksiyonda bir ağırlaşma hissediyordum En son araba durduğu yerde direksiyonu çevirince bir homurtu duyuyordum. Ustayla görüştüm. Bilyelere bakalım dedi. Bilyeler söküldü. kupkuruydu nerdeyse. Takozlarda da deformasyon vardı. Bilyeler temizlenip yeniden greslendi. Takozlar yenilendi. Sonuç: teşhis doğruydu. Amortisörler zor hareket ettiğinden pompaya yük biniyordu. Bilyelerin de yagsız kalmış ol.asıyla garç gurç ses yapiyordu. 5 Mart 2016 tarihinde Celalettin Süğürtin tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Kışlıkları rafa kaldırdım, yazlıklara geçtim. 7 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Kışlıkları rafa kaldırdım, yazlıklara geçtim. Nazar değmesin karanlıkta bile başka duruyor Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Nazar değmesin karanlıkta bile başka duruyor Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Bu gün de yazlıkta motor takozunu değistirdim. Çoktan beri arabada bir zırıldama ve titreme vardı. Hazır o bolgeye dalmısken v kayış avare bilyesini çıkarıp yenisini taktım. Bu eskisi Bu da yeni taktığım 7 Yorum bağlantısı
Yasin_On 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Sabah yikatmak icin yola cikacaktim ama vurup kactiklarini gordum[emoji35] 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Sabah yikatmak icin yola cikacaktim ama vurup kactiklarini gordum[emoji35] Geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Yasin_On 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 geçmiş olsun, içinizden geçenleri tahmin edebiliyorum. ne kadar sövseniz az. Geçmis olsun. Geçmiş olsun Sağ olun. Kaskoda lazım olur diye polis çağırdık. Arabayı gören bir okul kamerası var. Memur arkadaşlara okulda aracı gören kamera var vurup kaçanı bulmak için kayıtlara bakacak mısınız dedim. Yooo biz bakmayız dediler gittiler. Kazayı gören kamera var ama polis biz bakmayız diyor. Güler misin? Ağlar mısın? Yarın okul müdürüyle görüşüp kayıtlara bakmaya çalışacağım. Umarım bir şeyler çıkar. Boyasız göçük düzeltme ile düzelir gibi duruyor. En azından çok birşey yok diye moral buluyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Sağ olun. Kaskoda lazım olur diye polis çağırdık. Arabayı gören bir okul kamerası var. Memur arkadaşlara okulda aracı gören kamera var vurup kaçanı bulmak için kayıtlara bakacak mısınız dedim. Yooo biz bakmayız dediler gittiler. Kazayı gören kamera var ama polis biz bakmayız diyor. Güler misin? Ağlar mısın? Yarın okul müdürüyle görüşüp kayıtlara bakmaya çalışacağım. Umarım bir şeyler çıkar. Boyasız göçük düzeltme ile düzelir gibi duruyor. En azından çok birşey yok diye moral buluyoruz. Bişey bulmaya çalışın karşı dava açın değer kaybından dolayı çok bişey alamasanız da bırakmayın peşini kaçmayıp durup ben yaptım demeyi öğrenirler belki. Yorum bağlantısı
Yasin_On 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Tek umudum okulun kamera kayıtları. Boyadaki çizik gibi duranlar diğer aracın beyaz boyası. Boyatmadan düzelecek gibi duruyor. Geçen ay şirketten arkadaşımında aynı şekilde göçüğünü 200TL ye yaptılar. Aslında çarpıp kaçanı yüz yüze konuşmak için istiyorum. En azından arkasından değil yüzüne karşı söylerim söyleyeceklerimi. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Tek umudum okulun kamera kayıtları. Boyadaki çizik gibi duranlar diğer aracın beyaz boyası. Boyatmadan düzelecek gibi duruyor. Geçen ay şirketten arkadaşımında aynı şekilde göçüğünü 200TL ye yaptılar. Aslında çarpıp kaçanı yüz yüze konuşmak için istiyorum. En azından arkasından değil yüzüne karşı söylerim söyleyeceklerimi.Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Ali Herdem 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Rot balans ayarları yapıldı direksiyon da yamuklugu düzeliylecekti ama düzelmemiş tekrar gideceğim Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 (düzenlendi) Araç kameranım bağlantısını yaptım. Fakat yeri hoşuma gitmedi. En kısa sürede daha görünmez bir şekilde ayarlamaliyim. 6 Mart 2016 tarihinde Murat_Güneş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Erden 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Araç kameranım bağlantısını yaptım. Fakat yeri hoşuma gitmedi. En kısa sürede daha görünmez bir şekilde ayarlamaliyim. şu sallanan kablo işi beni geriyor araç kullanırken ya. Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 şu sallanan kablo işi beni geriyor araç kullanırken ya.Hocam geçici süre öyle olacak. Kameraya yer bakiyorum. Yorum bağlantısı
Fatih Erden 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Hocam geçici süre öyle olacak. Kameraya yer bakiyorum. elektirik konusunda ultra beceriksiz olduğum için ben kamera bile almıyorum [emoji51][emoji51][emoji51] Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 elektirik konusunda ultra beceriksiz olduğum için ben kamera bile almıyorum [emoji51][emoji51][emoji51]Elektrikçi 10 tl para alır montaja Yorum bağlantısı
Fatih Erden 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Ufak memlekette yaşayınca [emoji12][emoji12] Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 elektirik konusunda ultra beceriksiz olduğum için ben kamera bile almıyorum [emoji51][emoji51][emoji51]Yok be hocam. Tavandan gezdirmek 15 dk lik is. Memleket neresi¿ Yorum bağlantısı
Fatih Erden 6 Mart 2016 Paylaş 6 Mart 2016 Yok be hocam. Tavandan gezdirmek 15 dk lik is. Memleket neresi¿ memleketim değil de görev yerim kars . Tavansa hayatta el sürdürmem [emoji3][emoji3] Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Ayak aydınlatmaları için hazırlık Bunlar yabancı gelmedi erol kardeşim☺ Yorum bağlantısı
Misafir 7 Mart 2016 Paylaş 7 Mart 2016 Sağ olun. Kaskoda lazım olur diye polis çağırdık. Arabayı gören bir okul kamerası var. Memur arkadaşlara okulda aracı gören kamera var vurup kaçanı bulmak için kayıtlara bakacak mısınız dedim. Yooo biz bakmayız dediler gittiler. Kazayı gören kamera var ama polis biz bakmayız diyor. Güler misin? Ağlar mısın? Yarın okul müdürüyle görüşüp kayıtlara bakmaya çalışacağım. Umarım bir şeyler çıkar. Boyasız göçük düzeltme ile düzelir gibi duruyor. En azından çok birşey yok diye moral buluyoruz. Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Polis maalesef bu tip olaylarda çok etkili ve ilgili olmuyor. Hatta size ceza dahi yazabilirlerdi polisi meşgul etmekten. Geçen arkadaş hafif bir kazaya karışmış. Sizinkine benzer hafif bir göçük olmuş tamponda ve arkadan vuranın farı kırılmış. Anlaşamayınca polis çağırmışlar. Polis her ikisinede ceza yazmış. Sonra aranızda anlaşın deyip gitmiş.. Boyasız göçük düzeltmede %100 düzelir, mis gibi olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts