Onur Çelebi 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Üç gündür uğraşıyorum Arka koltukları söktüm ve uzun zamandır aklımda olan döşemelerini söküp makinede yıkama işini hallettim. Sökmek ve takmak epey zamanımı aldı zor iş gerçekten uğraştırıyor. Hazır koltukları sökmüşken zemindeki halıyı döşeme ve kilim temizleyici köpükle fırçaladım ve sildim, bagajıda temziledim. Kilimide kaldırmışken uzun zamandır aklımda olan ses yalıtım malzemesiyle kaplama işinide hallettim. Sanki tangır tungur gelen sesler kesildi arkadan gelen yol sesi azaldı gibi oldu Kendi işçiliğim içime tam sinmedi ama yinede fen olmadı. Birde her zamanki gibi yine malzemeyi eksik almıştım deneme amaçlı olduğu için çamurluklara ve kenar köşelere yetmedi. Buda kilimin altından çıkan eski sahiplerinden kalan sürprizler 6 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Ertan'dan aldığım vites topuzu elime ulaştı ve montajını yaptım kendisine teşekkür ediyorum... 4 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 3 gündür matematik hesabı yapıyorum onun için iyi şeyler düşünüyorum [emoji48] Fena olmadı Bunun kırmızı olani var keşke ondan alsaydiniz Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 3 gündür matematik hesabı yapıyorum onun için iyi şeyler düşünüyorum [emoji48] Bunun kırmızı olani var keşke ondan alsaydiniz Bizde focus var abi gri ona yapıyorum normalde bunada yapim dedim fena olmadı ışıl ışıl parladı Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 (düzenlendi) Zor oldu ama muayene işini hallettim, egzoz için ilk tam gazı hızlı yaptığımdan max devire çıkamadı değer düşük çıktı, diğer ikisi olması gerektiği gibi yapıldı. Hepsi tam olsa geçemeyecektim belki, neden yüksek çıktı böyle? 3 Mart 2016 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Bugün olmasa da dün 135bin bakımı yaptırdım. Alırken 10 yaşında satmaktı hedefim ama vazgeçtim, kısmetse 2 yıl daha kullanacağım. Debriyaj balatası, triger, diskler, balatalar değişti, periyodik bakımı yapıldı. Gündüz farı takıp, ufak boya işlerini yaptırıp, detaylı iç temizlik sonrasında dostluğumuz devam edecek Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 (düzenlendi) Şu gündüz farı diye satılan ledlerden almıştım. Ölü ledleri olduğu için bagajda kullanayim dedim böyle oldu [emoji4] 3 Mart 2016 tarihinde Haluk Şentürk tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Bakımla birlikte fren hidroliğide değişti. Tuncay ustanın bu iş için aldığı makinayı ilk kez çalıştırmış olduk. Yorum bağlantısı
Behram Doygun 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Bakımla birlikte fren hidroliğide değişti. Tuncay ustanın bu iş için aldığı makinayı ilk kez çalıştırmış olduk. Fren hidrolik değişimi kaça mal oldu öğrenebilir miyim? 2 sene evvel 80 liraya değiştirmiştim. Bu sene 220tl fiyat çektiler şaşırdım kaldımda.[emoji16][emoji4] Yorum bağlantısı
Görkem Azizoğlu 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 Fren hidrolik değişimi kaça mal oldu öğrenebilir miyim? 2 sene evvel 80 liraya değiştirmiştim. Bu sene 220tl fiyat çektiler şaşırdım kaldımda.[emoji16][emoji4]100 tl diye duydum Tuncay ustadan. Makinanın ilk kullanılışı şerefine ben farklı bir ücret ödedim. 1 Yorum bağlantısı
Behram Doygun 3 Mart 2016 Paylaş 3 Mart 2016 100 tl diye duydum Tuncay ustadan. Makinanın ilk kullanılışı şerefine ben farklı bir ücret ödedim. O zaman bana yine bosch car services yolları gözüktü.[emoji16][emoji56] 1 Yorum bağlantısı
Gencay Bengli 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 O zaman bana yine bosch car services yolları gözüktü.[emoji16][emoji56] Bende 2009 fiesta için Fren hidroliği yorumu aldım. Bosh Car servisinden . Aracı getirin biraz numune alıp bakalım muhtemelen değişim gerektirmeyecektir dedi. Fren hidroliği değişimi oldukça da masraflı bir işlemdir dedi. Fiyatını söylemedi. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 Evet. Cuma Cuma.. Çarpılırsın valla.. Sokağı yıkadıklarında ne yaptığını bilen biliyor. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 4 Mart 2016 Paylaş 4 Mart 2016 Hava yağmurlu olunca bende emektara birşeyler yapayım dedim. Paslarını aldım biraz Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Aliexpress den aldigim sis farları için olan ledlerim geldi ve hemen montajini yaptim. Gayet güzel oldu. Akşam eve gitmek icin yola çıktım. Yolda bir ara alışveriş yapmak icin durdum 10 dk kadar. 10 dk sonra geldim. Arabami calistirdim. Farlarimi yaktim. Ön sislerimi yaktim ve son olarakta arka sislerimi yaktiktan yaklaşık olarak 10 saniye sonra top patlar gibi bir ses duydum. Çevrede çok araç olduğu için onemsemedim. Eve gittim aracimi otoparka cekip sislerime bir bakayim dedim nasil yaniyor diye. Bir baktim ki 2 sisde yanmiyor. Hemen farlarimi kapattim. Sislerimi söktüm ve karsilastigim manzara bu. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 (düzenlendi) Aliexpress den aldigim sis farları için olan ledlerim geldi ve hemen montajini yaptim. Gayet güzel oldu. Akşam eve gitmek icin yola çıktım. Yolda bir ara alışveriş yapmak icin durdum 10 dk kadar. 10 dk sonra geldim. Arabami calistirdim. Farlarimi yaktim. Ön sislerimi yaktim ve son olarakta arka sislerimi yaktiktan yaklaşık olarak 10 saniye sonra top patlar gibi bir ses duydum. Çevrede çok araç olduğu için onemsemedim. Eve gittim aracimi otoparka cekip sislerime bir bakayim dedim nasil yaniyor diye. Bir baktim ki 2 sisde yanmiyor. Hemen farlarimi kapattim. Sislerimi söktüm ve karsilastigim manzara bu. valla ne yalan öyleyim iyi olmuş. neden bu ısrarla ve gereksiz yere sis farı yakma hevesiniz anlamıyorum. 5 Mart 2016 tarihinde Serhat ipeksoy tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 valla ne yalan öyleyim iyi olmuş. neden bu ısrarla ve gereksiz yere sis farı yakma hevesiniz anlamıyorum.Valla hocam bizimkisi heves değil. Gerek olduğu için. Son 1 haftadan beri pek sis yok Kahramanmaraş'da. Yeni yeni havalar düzelmeye başladı. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Mart sonunda [emoji4][emoji1417] Yıkıma hazırlanıyoruz o halde [emoji106] Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 Valla hocam bizimkisi heves değil. Gerek olduğu için. Son 1 haftadan beri pek sis yok Kahramanmaraş'da. Yeni yeni havalar düzelmeye başladı. o zaman sizi tenzih ederim geçmiş olsun 2 Yorum bağlantısı
Murat Demirsen 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 2000 model fiesta flair model aracıma bagaj için içeriye düğme taktım. Oh be! dünya varmış Bu da resmi 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 [emoji106] yeri de guzel olmus kullanisli.hem cok goz onü degil hem ulasmasi zor degil 1 Yorum bağlantısı
Murat_Güneş 5 Mart 2016 Paylaş 5 Mart 2016 o zaman sizi tenzih ederim geçmiş olsun Teşekkür ederim hocam. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts