Emre Öğüt 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Bu arada aklıma gelmişken bi foto da soket var boşta duran bilen eden varmı nedir ne değildir diye Motorun kapağını çıkardığım zaman görülüyor. İşlevi nedir neye yarar anlayamadım aracınızın EGR si İptalmi? Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 (düzenlendi) C4 ün vites geçişleri beni iyice rahıtsız etmeye başlamıştı.Sabahları ilk çalıştırmada aracı kaldırırken hoplayıp zıplıyordu.Bugün baskı-balata,elektrikli debriyaj rulmanı,aks keçeleri,volant,şanzıman yağı,mcp robot yağı değişti.şanzıman adaptasyonu yapıldı.şuan vites geçişleri neredeyse harika. 1 Mart 2016 tarihinde Uğur Çimen tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Demirsen 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 2000 model fiesta flair model aracıma bagaj için içeriye düğme taktım. Oh be! dünya varmış Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Yetkili servisi Arayıp giydirme yaptım bakalım neler olacak Hayırdır Okan abi?Ford tan hızını alamadın değilmi Yorum bağlantısı
Okan Tansel 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Hayırdır Okan abi?Ford tan hızını alamadın değilmi Aracı baştan yaratmışsın kardeşim güzel günlerde kullan inşallah. Haftaya konuyu paylaşacam kardeşim benim kıllımdan kaynaklana şeyler var bakalım servisin tavrı önerisi ne olacak bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Aracı baştan yaratmışsın kardeşim güzel günlerde kullan inşallah. Haftaya konuyu paylaşacam kardeşim benim kıllımdan kaynaklana şeyler var bakalım servisin tavrı önerisi ne olacak bekliyorum Allah razı olsun abi. Yorum bağlantısı
Behram Doygun 1 Mart 2016 Paylaş 1 Mart 2016 Yavruyu yıkadık pakladık. Ardından rot-balansa girdik. Malum bakıma 400 km kaldı. Ön z rotlar değişmem önerildi. Parçacıya sordum. Delphi marka var orjinali de o dedi acaba doğru mu? Bileniniz var mı bakıma gitmeden alayım çünkü. [emoji1][emoji16][emoji56] Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Lastikler yenilendi inşallah Japonun Falkeni üzmez bizi.. Bende 2 gün önce aracıma 4 adet falken lastik aldım. yumuşak lastik gerçekten. çok olumlu şeyler duydum kullananlardan. ama çabuk aşınıyormuş diyorlar. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Geçmiş olsun. Beyaz da çok belki ediyor böyle ufak tampon çizikkerini Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Keremcim geçmiş olsun,yakın olsan hallederdik. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Çızdık.. Beyaz bir oje hayat kurtarır abi [emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 çamaşır suyu ile çıkar Leğen mi sandın Gökhan bunu? Delinir melinir çamaşır suyuylan. O kadar kaliteli değildir. Allah korusun. Beyaz bir oje hayat kurtarır abi [emoji2] Sağol Yasin. Önce bi rötuş boyası deniyim. 15 lira falan. Olmadı ojeye başvururuz. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Parmağına türüküp bastıra bastıra denedin mi çıkıyor mu diye Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Çızdık.. Geçmiş olsun kardeşim, en büyüğü bu olsun inşallah... Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Parmağına türüküp bastıra bastıra denedin mi çıkıyor mu diye Parmağımı hafif bastırarak sürtünce yanık kokusu geldi. Bıraktım. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Parmağımı hafif bastırarak sürtünce yanık kokusu geldi. Bıraktım. İyi yapmışsın çok zorlama conta yakar Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 İspirto bile çıkartır yada aseton [emoji1] Tamponu mu çıkartır yoksa boyayı mı? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Tamponu mu çıkartır yoksa boyayı mı? Komple yak gitsin [emoji23] Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Komple yak gitsin [emoji23] Neden? Sen çizilince öyle mi yapıyon? Yorum bağlantısı
Enver Çatak 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Son bir ayı toptan yazayım: Yeni Syron 4 mevsim lastiklerini yanında metal siboplarla taktırdım. Bagaj amörtisörünü değiştirdim. Kafama düşen kapak şimdi zımba gibi oldu. Sol aynayı değiştirdim, kumandası çalışmıyor şimdi de. Arkadan gelen lok lok sesi için amortisör başlarına yumuşak keçe kondu ama ses kesilmedi. Sırada otomatik vites şanzıman yağı değişimi var. Yorum bağlantısı
Erkam Elma 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Bende 2 gün önce aracıma 4 adet falken lastik aldım. yumuşak lastik gerçekten. çok olumlu şeyler duydum kullananlardan. ama çabuk aşınıyormuş diyorlar.İyi lastik yumuşak yol sesi rahatsız edecek seviyede değil çabuk aşınma konusunda çıkardığım lastikler continental 43.000 de bitti falkende 40.000 rahat yapar diye düşünüyorum . Bugün ilk ıslak zemin performansını yaşadım sileceklerin yetiştiremediği yyağmurda yolda fazlaca su birikintisi varken cc 110 da sifir hata Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mart 2016 Paylaş 2 Mart 2016 Turtle Wax pasta cila aldım çok ince çizikleri kapamaya çalıştım %50 başarı.. Birde navigasyon multimedia aldım navitech.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts