Abdullah Aladı 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Karnını doyurduk bugün 108 tl 31,.. Lt (520 km)aldı. Bu yüzden her benzinlik çıkışı daha çok seviyorum kızımı Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 İzmir den ufak tefek şeyler aldim turtle wax siyah kalmamış onuda net ten sipariş verdik Yorum bağlantısı
Guest Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 perşembe yağmur geliyormuş ama pis gezmekten sıkıldım artık Özlem abla [emoji1] O zaman yine haftasonua Yorum bağlantısı
Misafir 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 maşallah Ozan Nasıl piano black kapladın acaba plasti dip ilemi yoksa gene o tarzda birşeylemi [emoji4]Folyo ile kaplandı aksesuarcıda Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Yer sıkıntısından sabah 1 metre geri akşam 1 metre ileri çektim kauçuk paspas altlarına cırt bantları yapıştırdım . Kurusun sabah yerleştiricem inşallah Yorum bağlantısı
Semih Usluer 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Onu Sivasa gezmeye götürdüm [emoji6] 3 Yorum bağlantısı
Murat Gök 9 Şubat 2016 Paylaş 9 Şubat 2016 Semih abi,ayni benim mondi kalktim camdan baktim yerinde mi diye. Saka bi yana Allah kaza bela vermesin. Karda dikkat. 1 Yorum bağlantısı
Semih Usluer 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Semih abi,ayni benim mondi kalktim camdan baktim yerinde mi diye. Saka bi yana Allah kaza bela vermesin. Karda dikkat.Eyvallah kardeşim sağolasın.. Cümlemize Allâh kaza bela vermesin.. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Sürgit 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Bu sabah Konya Ayna Özel Ford Serviste5W/30 4 lt yağ 110₺Dizel yağ filitresi ( bunlar focus motoru ya ) 35₺Hava filitresi Mondeo 50₺Mazot filitresi Focus III 170₺Karter Tapası 5₺Antifirizli cam suyu 2 adet 5₺Motor temizliği+ Sol sinyal tamirat+ bir iki ufak müdahale + İşçilik 80₺TOPLAMDA 460₺ Gıcır gıcır TL yi harcadık ... 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 10 Şubat 2016 Paylaş 10 Şubat 2016 Anlaştık gibi Oo hayırlısı olsun abi Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Arkadaşlar arabanızın değerini bilin BMW nin sadece arka balatası 450 tl tuttu. Orjinal yedek Parça. 3 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Arkadaşlar arabanızın değerini bilin BMW nin sadece arka balatası 450 tl tuttu. Orjinal yedek Parça. 1 Yorum bağlantısı
Guest Misafir 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Guzel olmus ama kirmizi kaliper siyah aracta efsane duruyor bence. 2 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 kırmızda benim görüşüm Altın sarısı veya gu metal rengi hoş ve al benili duruyor. Yorum bağlantısı
Serdar Yaman 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 kırmızda benim görüşüm Altın sarısı veya gu metal rengi hoş ve al benili duruyor. Biraz kullanalım boyarız yine [emoji3] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 11 Şubat 2016 Paylaş 11 Şubat 2016 Biraz kullanalım boyarız yine [emoji3] Güzel günlerde eskit kardeşim ALLAH nazarlardan sakınsın 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 (düzenlendi) Bugün gaza basınca 2000 devir civarı anlık kesinti yaparak güç kaybı yaşatan Maf sensörünü degistim (hata kodu yok ama sebeb bu), üstünden cikanla aynı, Siemens, mazot filtremide 20 bin km. dir degismemistim, oda şişmiş değişince motor rahatladı ama silkeleme tam geçmemişti, ayrıca maf bozulmaya başlayınca yakıt sarfiyatida artıyor, şimdi düzeldi sanırim. 12 Şubat 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Bugün gaza basınca 2000 devir civarı anlık kesinti yaparak güç kaybı yaşatan Maf sensörünü degistim, üstünden cikanla aynı, Siemens, mazot filtremide 20 bin km. dir degismemistim, oda şişmiş değişince motor rahatladı ama silkeleme tam geçmemişti, ayrıca maf bozulmaya başlayınca yakıt sarfiyatida artıyor, şimdi düzeldi sanrim. Maşallah temiz temiz biniyorsun araca vallahi abi. Maf sensörü pahalı değilmiydi ? Genelde temizliyorlardı sanki o parçayı Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 (düzenlendi) Maşallah temiz temiz biniyorsun araca vallahi abi. Maf sensörü pahalı değilmiydi ? Genelde temizliyorlardı sanki o parçayı Evet temizleniyor ama 10 sene oldu, herşeyin bir ömrü var, sanırım bununda öyle, ben düzenli olarak kendim temizliyordum zaten, temizlik sonrası tepkilerde değişim oluyor fakat kısa süre sonra sıkıntı yine başlıyordu, kendini belli etti zaten, temizlerken Ayhan Şentürk arkadaşımın hatırlattığı üzre, kontak yağsız sprey ile (balata spreyi değil) temizlerken bunu boca etmeyeceksin, aksi halde buz tutuyor ve sonrası malum, su, ayrıca ani sert ısı değişimi cihaza zarar verebilir, sıkarken kısa kısa buz tutmasına izin vermeyecek şekilde sıkmak lazım, zaten motor sıcakken sökmemek lazım, motor tam soğuk olsun... Neyse olay böyle, genel bir fiyat araştırmasıda yaptım netten, pejo citroen parçası daha ucuz, 180 tl. civarı, acaba dedim uyumsuz olurmu, almadım gidip orjinal aldım, zaten peco valan genelde VDO muydu neydi onu kullanıyor, bizimki Siemens,nette parçacılarda orjinal 235 tl. civarı fiyatlardaydı, buradan buldum, 250 tl. , netten alsam kargo parasıyla neredeyse aynı olacağı için direk buradan aldım, kazık yemedik sanırım birde 100 tl ye çin malı ithal olanları var, onlar 1 sene sonra su koyveriyormuş, bu tarz antika kritik ve elektronik parçada orjinalden şaşmayacaksın, orjinal gider 10 sene, şimdi cillop oldu, akşam yine deneme yaptım tam olmuş, bakalım yakıtta eski haline dönecekmi, zira biraz artış vardı 12 Şubat 2016 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 12 Şubat 2016 Paylaş 12 Şubat 2016 Evet temizleniyor ama 10 sene oldu, herşeyin bir ömrü var, sanırım bununda öyle, ben düzenli olarak kendim temizliyordum zaten, temizlik sonrası tepkilerde değişim oluyor fakat kısa süre sonra sıkıntı yine başlıyordu, kendini belli etti zaten, temizlerken Ayhan Şentürk arkadaşımın hatırlattığı üzre, kontak yağsız sprey ile (balata spreyi değil) temizlerken bunu boca etmeyeceksin, aksi halde buz tutuyor ve sonrası malum, su, ayrıca ani sert ısı değişimi cihaza zarar verebilir, sıkarken kısa kısa buz tutmasına izin vermeyecek şekilde sıkmak lazım, zaten motor sıcakken sökmemek lazım, motor tam soğuk olsun... Neyse olay böyle, genel bir fiyat araştırmasıda yaptım netten, pejo citroen parçası daha ucuz, 180 tl. civarı, acaba dedim uyumsuz olurmu, almadım gidip orjinal aldım, zaten peco valan genelde VDO muydu neydi onu kullanıyor, bizimki Siemens,nette parçacılarda orjinal 235 tl. civarı fiyatlardaydı, buradan buldum, 250 tl. , netten alsam kargo parasıyla neredeyse aynı olacağı için direk buradan aldım, kazık yemedik sanırım birde 100 tl ye çin malı ithal olanları var, onlar 1 sene sonra su koyveriyormuş, bu tarz antika kritik ve elektronik parçada orjinalden şaşmayacaksın, orjinal gider 10 sene, şimdi cillop oldu, akşam yine deneme yaptım tam olmuş, bakalım yakıtta eski haline dönecekmi, zira biraz artış vardı Detaylı anlatım için sağol abi başıma gelirse bu cevabın yardımcı olacak. İnşallah yakıtta düşer de 250 TL ye değer kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts