İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Emre Öğüt

Gündüz farının olduği kısıma Eren'in bana verdiği ledleri taktım...

gündüz farının tipi nedir arıza ışığı yaktımı :)

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Bu ampulden tek tırnak. Arıza ışığı yakmadı. Çünkü bi-xenon modifiyesinde drl ile parkları paralel bağlamıştım... [emoji6]

http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/277957-Audi-A4-Bi-Xenon-Modifiye-(Bol-Fotoğraf-Ve-Anlatım-İçerir)

elektrikten pek anlamam drl paralel bağlama falan bilmem, ancak amerikan park yaptırdım arıza ışığı yanmaması için saatlerce uğraştılar ne yaptılarsa olmadı 

Yorum bağlantısı
Misafir

elektrikten pek anlamam drl paralel bağlama falan bilmem, ancak amerikan park yaptırdım arıza ışığı yanmaması için saatlerce uğraştılar ne yaptılarsa olmadı

Senin ilacın bunlar...

8214c0e40f553ea94518e661b2499e87.jpg

Bugün Eren'in C-max için sinyallere uyguladık. Sonuç olumlu.. [emoji106]

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Senin ilacın bunlar...

Bugün Eren'in C-max için sinyallere uyguladık. Sonuç olumlu.. [emoji106]

Murat abi ilaç tam nereye uygulanacak biraz tarif alabilirmiyim:)

Yorum bağlantısı

Murat abi ilaç tam nereye uygulanacak biraz tarif alabilirmiyim:)

Sinyal hattının artı ve eksi uçları tespit edilecek. Bu uçlara direncin bir ucu artı uca diğeri eksi uca bağlanacak. Köprü gibi düşün [emoji106]
Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar

MLGQEg.jpg  Hafta sonu jant ve lastik aldım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Aracı aldığım günden beri gözüme batan gösterge deki tozlarları temizledim.

Toplanmış halinin resmini çekemedim ama tozdan eser kalmadı.

Elinize sağlık, büyük cesaret.

Yorum bağlantısı
7bf21c2187fb96424a45618f20de7c0a.jpglpg tank ını stepne nin oldugu yere aldırmıştım dünde düzenleyip temizledim, geniş bir bagajım oldu. [emoji5]
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

1a23bdf4991327bc8f16123847b06314.jpg

Bıcı bıcı yaptık [emoji1]

:nea:  :vampir:  :bambam:  :ninja::elisopali:  :kutlama:

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Behram Doygun
f01ddc3685271799fb437d94d523b9bf.jpg Esp düğmem geldi. Montajını yaptım güzel oldu. [emoji4][emoji16] Sırada ön cam rezistans tuşu var. [emoji41]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bıcı bıcı yaptık [emoji1]

Zımpara iyi değildir yalnız :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Elinize sağlık, büyük cesaret.

Teşekkür ederim.Citroenle alakalı bir Rus formuna takıldığımdan beri rahat duramıyorum.Ordaki adamlar gerçekten abartmışlar olayları.Bizde elimizden geldiğince aracımıza birşeyler katmaya çalışıyoruz.Buarada gösterge tablosunu sökmek ve ayırmak çok basit yaklaşık 3 dakikamı aldı  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Zımpara iyi değildir yalnız :)

10 lira vermekten bıktım birde pasta cilaya girecek araba yakın Zaman'da o yüzden acınıyorum [emoji12]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

f01ddc3685271799fb437d94d523b9bf.jpg Esp düğmem geldi. Montajını yaptım güzel oldu. [emoji4][emoji16] Sırada ön cam rezistans tuşu var. [emoji41]

Bunun grisini bulamilirmiyiz:)
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

sağ çamurluk. sol çamurluk . tavan. ön ve arka tampon boyanıyor.... Pasta cila yapılacak.....Stoplar kaplanacak.... :bravo:  :bravo:  :bravo:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Behram Doygun

Bunun grisini bulamilirmiyiz:)

Hocam forumda vardı bir tane satan bunun grisini. [emoji4] Ben bunu kırıkkaleden getirtdim sahibindende bir arkadaş satıyordu. [emoji56]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Muayeneye girdik. Klasik hafif kusurlarla geçtik tabiki.

geçmiş olsun kardeşim kazasız belasız. far ayarı demi ben sana diyorum bak servet abi el atsın o artık  kusurdan çıkar  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Hocam forumda vardı bir tane satan bunun grisini. [emoji4] Ben bunu kırıkkaleden getirtdim sahibindende bir arkadaş satıyordu. [emoji56]

İyi denk gelmiş şöyle uygun bulursam bende alıcam:)
Yorum bağlantısı
Ali Eren

geçmiş olsun kardeşim kazasız belasız. far ayarı demi ben sana diyorum bak servet abi el atsın o artık kusurdan çıkar :D

Evet abi far ayarı ama durum farklı. Benim big xenonlar var ya onları söküp yedekte duran farlarımı takıyorum. O da ayarsız oluyor tabii.
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...